نوشته اصلی توسط
sadeghwh
با سلام خدمت شما
من سال چهارم رشته تجربي هستم
به رشته پزشكي علاقه دارم ولي تا به حال شناخت درستي نداشتم
چند وقت پيش مقاله اي خواندم كه مي گفت پزشكي طوريه كه بايد روزي 6 ساعت بري كلاس بقيه وقتت هم درس بخوني ميگفت خيلي خسته كننده هست
همون قدر كه به پزشكي علاقه دارم به دبيري زيست هم علاقه دارم
توي مقاله نوشته بود تا متخصص شدن توي پزشكي حدود15-20 سال بايد درس بخوني و هر شب انگار داري واسه كنكور مي خوني
واسه همين دودل شدم كه كدوم برم
از يه طرف ميگم درسته درآمد دبيري از پزشكي كمتره ولي 4-5 سال بيشتر نيست و بعد از 4-5 سال شغل دارم(در ضمن در طول تحصيل هم ميتونم كار كنم و ازدواج و... اما در رشته پزشكي امكانش نيست)
از يه طرف هم ميگم با اينكه درآمد پزشكي زياده ولي وقتي 35 سالم شد درآمد زياد رو مي خوام چكار
در ضمن ميگن خيلي درساي پزشكي پيچيده هست و اصلا وقت سر خاروندن هم نداري
حالا ازتون مي خوام يه كمك و راهنمايي بكنيد كه چيكار كنم؟
مرسي
سلام
عزیزم اگه میتونی پزشکی بری حوصله زیاد درس خوندنو داری و فکر میکنی که امکانش هست که ۷ سال بکوبی تا عمومی بشی و اخرش کنکور بدی باز تا بتونی برای تخصص بری و از اون موقع بتونی درامد واقعی داشته باشی برو !
اگه با درس زیست مثل من مثلا حال میکنی هم اگه پزشک شدی میتونی درس بدی و هم دبیری بری
ولی دبیری بری استادی ! چراکه ۴ سال میخونی بعدش میری تدریس میکنی و حوصله داشته باشی میتونی یه رشته علوم آزمایشگاهی هم بزنی تو همون شهری که تدریس میکنی ۲ مدرکه بشی که بسیار درامد قابل توجهی نسبت به دکترای عمومی داری ( خودم به اندازه موی سرتون دکتر بیکار میشناسم ! دیگه خود دانید !)
+ اینکه حداقل تا ۲۰ سال دیگه علم زیست شناسی در همین سطح هست توی ایران اگه بیشترش رو بخونی (مثلا الان اقای دادگستری که فکر کنم مدرک بیهوشی داره الان حسابش میلیاردی پره تازه فقط تهرانی هارو درس میده) شما حساب بکن از یه شهرستان که الان توی پیشرفت درسیه شروع بکنی به زندگی اونجا مشغول به خدمت بشی تقریبا نونت توی روغنه !
نکته بعد اینکه به افراطیون رشته پزشکی توجه نکن !Some ones even doesn't know which way is right , By the way they push on it because of which things they heard ! Right?d
مرسی