خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 38
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات

دارو سازی vs پزشکی

سلام دوستان به نظر شما دورشته داروسازی و پزشکی ازنظر
      1-جذابی دروس
      2-سختی دروس
      3-درامد
      4-بازار کار
      5-میزان آسانی کار
      کدامیک بهتر است فقط دوستان شماهم مث من مرتب و شماره گزاری شده جواب بدید ممنون از همه شما

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      جذابی نداره که درس، اگه بهش علاقه داشته باشی جذابه اگه نداشته باشی نیست. از نظر تئوری دروس داروسازی سخت تر هستند ولی دروس پزشکی رو باید در حالی بخونین که کشیک های اینترنی رو میگذرونین و رزیدنت ها عقـده هاشونو سر شما خالی میکنن و برخوردهای بد در بیمارستان با شما صورت میگیره و آینده خیلی سختی در انتظارتون هست و ... به همین جهت شاید خوندن درس های پزشکی برای دانشجوی پزشکی دشوارتر از دروس داروسازی برای دانشجوی دارو سازی باشه که چند سال تا میلیونر شدن فاصله نداره.

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط koenigsegg نمایش پست ها
      سلام دوستان به نظر شما دورشته داروسازی و پزشکی ازنظر
      1-جذابی دروس
      2-سختی دروس
      3-درامد
      4-بازار کار
      5-میزان آسانی کار
      کدامیک بهتر است فقط دوستان شماهم مث من مرتب و شماره گزاری شده جواب بدید ممنون از همه شما
      1-به نظر من پزشکی چون بعد دو سال وارد فاز عملی شده و کیس های مختلف را از نزدیک میبینی جذابتره
      2-سختی با علاقه تبدیل به موفقیت میشه
      3-بستگی به شرایط داره اما درآمد پزشک به خصوص متخصص میتونه بالاتر از داروسازی که داروخونه داره باشه اما هر دو درآمد بالا دارن و درآمد معیار اصلی نيست
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      1.به نظر من به هرکدومش که علاقه داشته باشی میتونه برات جذاب باشه
      2.گزینه دو کاملا متضاد مثلا تو بری یک رشته که دوس نداری خوب مطمن واست سخت میشه دیگه
      3.درامدش خوبه مخصوصا داروسازی
      4.بازار کار یک جورایی با کسب یک پروانه و یک مغازه اجاره ای و چند میلیون پول میشه کارخودتو راه اندازی کنی.البته درمورد داروسازی میگم
      5.مطمن یک موقع های هررشته ای سختی خودشو داره و هرکاری یک موقع هایی اسانی خودشو
      زندگی پانتومیم است

حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای...

5. Top | #5
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      به نظر من پزشکی خیلی بهتر از داروسازیه به چند دلیل:
      1.تعدادی از دوستام که دانشجوی داروسازی هستن از این گله دارن که درس های غیر کاربردی با رشتشون زیاد میخونن(مثل دبیرستان که خب خیلی از درسا عملا کاربردی ندارن واسمون جز کنکور).
      2.مشقت های تاسیس داروخونه توی شهرهای بزرگ و نیاز به سرمایه فوق العاده بالا که الان واقعا باید بیخیال تاسیس داروخونه توی شهرهای بزرگ شد.چون هم مجوز سخت میدن هم خیلی پول میخواد.
      3.به نظرم دروس پزشکی واقعا جذابتر از داروسازی هستن و فوق العاده سخت تر.اونایی که میگن دارو سختتره به خاطر اینه که واحدای بیوشیمی زیاد دارن.بیوشیمی زیاد سخت نیست فقط خوندنش واقعا حوصله آدمو سر میبره.
      4.با توجه به دردسرایی که گفتم زدن داروخونه داره داروسازا میتونن توی شرکت های داروسازی کار کنن که خب هم کارش خیلی سخت تره و هم درآمدش پایین.مسیول فنی هم اگر بخواید بشید نهایتا 2-3 تومن بهتون میدن که واقعا کمه.
      5.نکته مهم:اگر قصد ادامه تحصیل داری پزشکی بخون.الان عمومی زیاد شده.البته اکثرشون درآمد خوبی دارن ولی حیفه واقعا پزشکی بخونی و ادامه ندی.

6. Top | #6
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      پزشکی رشته متنوعی هستش و آخر سر میتونید در گرایش های مختلف مورد علاقتون تخصص بگیرین.
      ولی داروسازی اولو آخرش همون داروخونست.

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      1-جذابی دروس:دارو سازی
      2-سختی دروس :پزشکی سخت تره
      3-درامد :پزشکی بهتره اگه تخصص بگیری
      4-بازار کار :دوتاشون خوبن
      5-میزان آسانی کار :هردو به اندازه خودشون بازار کار دارن
      کدامیک بهتر است :به نظر من دارو سازی چون شیمیش زیاده

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط simin11 نمایش پست ها
      به نظر من پزشکی خیلی بهتر از داروسازیه به چند دلیل:
      1.تعدادی از دوستام که دانشجوی داروسازی هستن از این گله دارن که درس های غیر کاربردی با رشتشون زیاد میخونن(مثل دبیرستان که خب خیلی از درسا عملا کاربردی ندارن واسمون جز کنکور).
      2.مشقت های تاسیس داروخونه توی شهرهای بزرگ و نیاز به سرمایه فوق العاده بالا که الان واقعا باید بیخیال تاسیس داروخونه توی شهرهای بزرگ شد.چون هم مجوز سخت میدن هم خیلی پول میخواد.
      3.به نظرم دروس پزشکی واقعا جذابتر از داروسازی هستن و فوق العاده سخت تر.اونایی که میگن دارو سختتره به خاطر اینه که واحدای بیوشیمی زیاد دارن.بیوشیمی زیاد سخت نیست فقط خوندنش واقعا حوصله آدمو سر میبره.
      4.با توجه به دردسرایی که گفتم زدن داروخونه داره داروسازا میتونن توی شرکت های داروسازی کار کنن که خب هم کارش خیلی سخت تره و هم درآمدش پایین.مسیول فنی هم اگر بخواید بشید نهایتا 2-3 تومن بهتون میدن که واقعا کمه.
      5.نکته مهم:اگر قصد ادامه تحصیل داری پزشکی بخون.الان عمومی زیاد شده.البته اکثرشون درآمد خوبی دارن ولی حیفه واقعا پزشکی بخونی و ادامه ندی.
      الان شما فک کردید تو شهرهای بزرگ به پزشک عمومی راحت مجوز مطب میدن؟؟؟؟؟

9. Top | #9
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amiredge نمایش پست ها
      الان شما فک کردید تو شهرهای بزرگ به پزشک عمومی راحت مجوز مطب میدن؟؟؟؟؟
      نه ولی پزشکی که توی بیمارستان کار میکنه درآمدش خیلی بیشتر از داروسازیه که واسه یکی دیگه کار میکنه توی داروخونه.ضمنا فقط بحث مجوز نیست.تاسیس داروخونه الان نیاز به سرمایه حداقل5-4 میلیاردی داره توی شهرهای بزرگ.ولی مطب زدن اینقدر سرمایه نمیخواد.واقع بین بودن باعث میشه بعدا نخوره تو ذوقمون.یکی از فامیلای ما با هزار امید و ارزو رفت داروی شیراز الان درسش تموم شده داره توی یه داروخونه کار میکنه توی یه شهر کوچیک ماهی 2 تومن بهش میدن.

10. Top | #10
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نه ولی پزشکی که توی بیمارستان کار میکنه درآمدش خیلی بیشتر از داروسازیه که واسه یکی دیگه کار میکنه توی داروخونه.ضمنا فقط بحث مجوز نیست.تاسیس داروخونه الان نیاز به سرمایه حداقل5-4 میلیاردی داره توی شهرهای بزرگ.ولی مطب زدن اینقدر سرمایه نمیخواد.واقع بین بودن باعث میشه بعدا نخوره تو ذوقمون.یکی از فامیلای ما با هزار امید و ارزو رفت داروی شیراز الان درسش تموم شده داره توی یه داروخونه کار میکنه توی یه شهر کوچیک ماهی 2 تومن بهش میدن.
      دیگه اغراق نفرمایید 4 میلیارد رو از کجا دراوردید ؟
      در ضمن فقط مطب نیس کلی دستگاه هم لازمه
      درامد داروسازی که به عنوان قایم مقام کار میکنه 2میلیون نیس 3 میلیونه
      دیگه زیاد از حد اغراق نفرمایید

11. Top | #11
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      بابا اینا چه مقیاس هاییه برای مقایسه، مقیاس باید میزان مفید بودن شغل در نظر گرفته بشه که از این نظر پزشکی بهترین رشته هست، داروساز مثل یه بقال و سوپرمارکتی، هر روز صبح میره مغازش، دارو میفروشه، هیچ نظارتی هم بر روی فروش دارو نداره که مثلا فلان دارو با داروی دیگه ای تداخل دارویی داره یا نه و ... که من به این مریض بدبخت میدم، خیلی وقت ها هم که تو بقالیش نیست و این خودش اوج حرام، چون ممکنه با این کار شما جون مریض ها خطر بیفته، میدونستین سالانه چند هزار نفر به خاطر اینکه داروساز خودش تو داروخونه نیست و فروشندش دارو ها رو اشتباهی میده جونشون رو از دست میدن؟ بابا پزشکی لا اقل جون یه نفر رو نجات میدی که خودش به اندازه نجات جون همه مردم ارزش داره، همه چیز که راحتی درس و آینده شغلی و پول و درآمد نیست، خواهشا یکم به این جور چیزها هم توجه داشته باشید.

12. Top | #12
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Itak نمایش پست ها
      دیگه اغراق نفرمایید 4 میلیارد رو از کجا دراوردید ؟
      در ضمن فقط مطب نیس کلی دستگاه هم لازمه
      درامد داروسازی که به عنوان قایم مقام کار میکنه 2میلیون نیس 3 میلیونه
      دیگه زیاد از حد اغراق نفرمایید
      چشم اغراق نمیکنم!منظورم از شهر بزرگ کلانشهره.وگرنه با 500-600 میلیونم میشه جایی رو به عنوان داروخونه خرید.8 سال پیش دوست خالم یه جایی رو به عنوان داروخونه خرید حدودا 1 میلیارد و خب مسلما داروخونه نباید خالی باشه دیگه!هزینه داروهاش هم حدودا 500 میلیون شد.8 سال پیش رو با امروز مقایسه کنید!

13. Top | #13
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      چشم اغراق نمیکنم!منظورم از شهر بزرگ کلانشهره.وگرنه با 500-600 میلیونم میشه جایی رو به عنوان داروخونه خرید.8 سال پیش دوست خالم یه جایی رو به عنوان داروخونه خرید حدودا 1 میلیارد و خب مسلما داروخونه نباید خالی باشه دیگه!هزینه داروهاش هم حدودا 500 میلیون شد.8 سال پیش رو با امروز مقایسه کنید!
      خخخخخخ من اینجا توی شهرمون کسی رو سراغ دارم با 50 میلیون خریده داروخونه رو الانم بالای 10 میلیون درامد داره اونم تازه یه جای داغون هم کار میکنه :yahoo (21):

14. Top | #14
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Itak نمایش پست ها
      خخخخخخ من اینجا توی شهرمون کسی رو سراغ دارم با 50 میلیون خریده داروخونه رو الانم بالای 10 میلیون درامد داره اونم تازه یه جای داغون هم کار میکنه :yahoo (21):
      من که عرض کردم کلانشهر!شرایط شهر به شهر فرق میکنه.

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      Itak
      خودت رو بکشی دارو قبول نمیشی
      این خط این نشون
      والا
      ویرایش توسط Yek.Doost : 04 اسفند 1393 در ساعت 00:21

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن