خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 38 از 38
    1. Top | #31
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط simin11 نمایش پست ها
      خب من نمیخوام برم توی روستا کار کنم.اون پزشکایی هم که شما میگید بدون توهین به کسی لابد رتبه های نجومی هستن که به لطف امدادهای غیبی تونستن پزشکی بخونن.همه چیز فقط قبول شدن نیست به عرضه خود ادمم بستگی داره.توی هر رشته ای بیکار داریم.
      به هر حال داروسازی اولویت سوم رتبه های برتره.قطعا این مساله بی دلیل نیست.
      صلاح ملک خویش خسروان دانند!!!
      خوب چه ربطی داره؟مدرک عمومی ها الان همه برابرند(فارغ التحصیلای جدید) وقتی کار نیست.میرن روستا ها و واقعا هم کار نیست واسشون.توی پزشکی چیزی به اسم رتبه نجومی نداریم همه واقعا رتبشون بالا بوده.چون فارغ التحصیلای الان زمانی وارد دانشگاه شدن که بین الملل نبوده.
      این تحقیقی بوده که من کردم.شما هم فقط کافیه ی سر برید بیمارستان و از پزشکا بپرسید.میبینید که اکثرا چندین سال سابقه دارن یا متخصص هستند و تازه کار عمومی بینشون نیست.

2. Top | #32
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان بخونين تا فكر پول و درامد از سرتون بپره
      علت اينكه قشر ما فكر ميكنن كه يك مدرك گرفتن و يه دانشگاه معتبر درس خوندن بايد برن سر گنج قارون بشينن اينه كه قشر ما بيشتر عمرش رو نزد خانواده محترم مصرف كننده بودن و فكر كردن كه همه جا همينجوري **** **** پول تو جيبشون ميزارن ولي شعورشون نرسيده كه آقاي محترم و خانم محترم همين باباي شما از يه جايي از صفر شروع كرده كه الان اينجاست و اونوقت تو تازه به دوران رسيده ميخواي جاي كي رو بگيري؟ اگه درامد بالا ميخواي بايد خيلي بدوي تا برسي بستگي به عرضه خودت داره درامد و اگه درامد ميخواي واقا برو شغل آ‍زاد چون به قرآن قسم پسر دايي بابام تو بولوار روبرو كوچه ما الان يه كارواش داره با يه پمپ بنزين بعد با شيش كلاس سواد كه بابام ميگه شيش كلاس رو هم تو دوازده سال خونده و آخر باباش فرستادش تهران تو يه تعمير گاه ماشين كار كنه الان ببين به كجا رسيده؟( هر كي شك داره آدرسش رو پ .خ ميكنم واسش) اونوقت تو نشستي پاي ده كيلو كاغذ واسه پول؟ جمع كن بابا آدم درس ميخونه كه فردا سرش به تنش بيرزه و آدم حسابي بشه نه واسه پول كه بعدشم از علم اگه عرضه داشته باشي خيلي ميشه پول در آورد بعدشم همين پسر دايي بابام هر چه قدر هم سرمايه داشته باشه باز هم آشنا ها و اقوام بهش ميگن : نيگا كن اين اسگول رو يادش نمياد بيست سال پيش آچار چيه و چكش چيه و حالا واسه ما آدم شده
      بله ديگه حالا خودتون قضاوت كنيد

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      درمورد خريد مكان واسه داروخونه هم عرض كنم كه الان در تهران مجتمع تجاري ها مغازشون رو اگه جاش خوب باشه تا سه ميليارد هم من قيمت دارم ولي شما كه نميتونيين تو مجتمع تجاري دارو خونه بزنين كه پس بايد برين كنار خيابون كه اونجا خيلي بيشتر ميشه قيمتش كه البته بسته به موقعيت خودش و متراژش هم داره كه من با يه رقم نجومي مقابله شدم كه كفم بريد( تو منطقه 2 عرض ميكنم) تو شهرستان خودمون هم كه من خبر دارم تو وسط شهر مغازه پونصد تومن تا يك و نيم ميليارد هستش

دارو هم كه بستگي به خود سرمايه طرف داره وگر نه كه قرص سرما خوردگي بسته هزار تومن و شربت سرفه

2000 تومني كه تو بقالي ها هم هست ولي اگه دارو هاي سنگين بياري خرجش طبق گفته دوستمون همون 500 تومن ميشه

4. Top | #34
      همکار سابق انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      هر رشته ای سختی خودش را دارد
      تو دانشگاه به بچه هایی که واقعا درسای داروسازی رو میخونن میگن علامه دهر ، چون تمام علوم پایه و گیاهی و ..... را میخونن و با کلی اطلاعات عالی برخورد میکنن ولی بستگی به دانشجوش داره
      ولی بازم علاقه در درجه اول به نظر من مهم تره
      نظر بعضی دوستان در مورد تاسیس داروخانه و در امد کمتر یک داروساز نسبت به پزشک درسته
      ولی شما فقط تز یک دید دیگه نگاه کنید کلا داروسازی علم تحقیقاتی هستش اگر شما به تحقیق علاقه داشته باشید و بتونید یک دارو رو فرموله کنید (همون درست کردن دارو خودمونه) اون موقع یک شبه نه ره صد ساله بلکه ره هزار ساله را میرید و فقط باید بشینید پولاتون رو از تو حسابتون چک کنید
      چون یک دارو جدید در تمام دنیا خواهان دارد ، اصلا تو همین کشور خودمون وقتی یک دارو جدید تولید میشه صاحب امتیاز این دارو تولید شده به راحتی به در امد بالایی دست 1دا میکنه
      یک چیز دیگه داروسازی فقط یک رشته عمومی نیست بلکه آگاهی دوستان در مورد رشته های تخصص این رشته کم است و مردم کمتر با متخصصان سر و کار دارند یا حتی اسمشون هم نشنیدند
      مثلا گرفتن تخصص در رشته فارمیوسیتیکس فارماکگونوزی شیمی دارویی شیمی نانو و...... که حتی تلفظ بعضی از این رشته ها سخته
      فکر کن تو مهرت یا تو کارت ویزیتت بزنن متخصص فارمیوسیوتیکس چه جالب میشه همه تعجب مبکنن
      موفق باشید
      دستانی که به سوی آسمان بلند میشوند هیچ گاه خالی بر نمی گردند.برای هر گونه مشاوره و برنامه ریزی رایگان ، معرفی بهترین منابع آموزشی کتب و سیدی های آموزشی با شماره 09381645169 تماس بگیرید.
      www.piruzanpub.ir

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط simin11 نمایش پست ها
      به نظر من پزشکی خیلی بهتر از داروسازیه به چند دلیل:
      1.تعدادی از دوستام که دانشجوی داروسازی هستن از این گله دارن که درس های غیر کاربردی با رشتشون زیاد میخونن(مثل دبیرستان که خب خیلی از درسا عملا کاربردی ندارن واسمون جز کنکور).
      2.مشقت های تاسیس داروخونه توی شهرهای بزرگ و نیاز به سرمایه فوق العاده بالا که الان واقعا باید بیخیال تاسیس داروخونه توی شهرهای بزرگ شد.چون هم مجوز سخت میدن هم خیلی پول میخواد.
      3.به نظرم دروس پزشکی واقعا جذابتر از داروسازی هستن و فوق العاده سخت تر.اونایی که میگن دارو سختتره به خاطر اینه که واحدای بیوشیمی زیاد دارن.بیوشیمی زیاد سخت نیست فقط خوندنش واقعا حوصله آدمو سر میبره.
      4.با توجه به دردسرایی که گفتم زدن داروخونه داره داروسازا میتونن توی شرکت های داروسازی کار کنن که خب هم کارش خیلی سخت تره و هم درآمدش پایین.مسیول فنی هم اگر بخواید بشید نهایتا 2-3 تومن بهتون میدن که واقعا کمه.
      5.نکته مهم:اگر قصد ادامه تحصیل داری پزشکی بخون.الان عمومی زیاد شده.البته اکثرشون درآمد خوبی دارن ولی حیفه واقعا پزشکی بخونی و ادامه ندی.
      1. اون دوستانتون آینشونو "داروفروشی" در نظر گرفتند که خب بله ارتباطی ندار اما کسی بخواد ریسرچ کنه زمینه های متنوع و زیادی هست. که البته با "فکر ایرانی" و "نگاه ایرانی" به این مسایل درکش یه مقدار سخته. به هر حال فکر و ذهن ایرانی دلال پروره و انتظار زیادی هم نیست بچه هایی هم که توی این محیط رشد میکنن کم و زیاد همین روحیاتو دارن
      2.پزشکی که اصلا دیگه مجور مطب نمیدنننن!!! بد نیست یکمی تحقیق کنید دستور شخص وزیر هست. فقط باید کلینیک و بیمارستان ها کار کرد . در حال حاضر ویزیت یک پزشک در اونجاها هم 3000 تومان هست تشریف ببرید متوجه میشید! برای مطب در شهر بزرگ هم بازم رویایی فکر کردید! باید سالها در دهات کار کنید تا بتونید امتیاز برای تاسیس مطب در شهر بزرگ بزنید! فکر کردید مدرکمو میگیرمو بله میرم قلهک یه مطب میزنم بقل همون ساختمون 1365 که جاشم با حاله اتفاقا عصرا هم یک قدمی میزنمو و کافی میکسمو میخورم. ها ها ها اخه چقدر رویایی فکر میکنید شماها!
      3.شما از دید خودت به یه درسی علاقه داری نمیشه تعمیم داد آدمم هست عشقش شیمیه و خیلی حال میکنه! دروسشون تقریبا هر کدوم شرایط خودشو داره و نمیشه شیرین و غیر شیرینش کرد! بستگی به روحیات فرد داره
      4.گفتم که نگاه دلالی رو دور کنید از خودتون!
      5. یک سر تشریف ببرید مطب پزشکان عمومی شهر و ببینید چند نفر فارغ التحصیل دانشگاه تهران میبینید سالهاست پشت آزمون تخصص زایییدن!!!! ببخشیدا!توصیفش دقیقا همین میشد.
      ماییم و رخ یار دل آرام و دگر هیچ... ما راست همین حاصل ایام و دگر هیچ

6. Top | #36
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      بازم میگم نگاهتون اقتصادی باشه = بدبختی و مشقت در دوران دانشگاه.

پزشکی مثل یه باغی میمونه که بعد از 10 12 سال میوه میده.

داروسازی در ایرن جا نیوفتاده ولی در خارج از ایران بسی متنوع و جالبه.

7. Top | #37
      کاربر انجمن

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      دوستان خیلی ممنون از توضیحات جامع و پربارتون من که هدفم یکی از این دوتا رشته بود با این اوصاف باید بگم:..شنبه...اون بیله وردار وریم سر زمین...

8. Top | #38
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      پزشکی رتبه بهتری نسبت به دارو سازی میخواد

ولی باید خودتو بشناسی که از خون و جراحی میترسی یانه ؟؟؟!

دل دیدن این جور چیز ها رو داری یا نه ؟ ! اگه این توانایی در خودت میبینی خوب 100 درصد پزشکی از لحاظ مالی خیلی پر سود تره

اما نه اگه دل و جرئت دیدن خون و حوادث نداری و کار های پِژوهشی علاقه داری برو دارو سازی

هر دو جزو بهترین مشاغل دنیا هستن
      زندگی زیباست

زیبابینان زیبایی بینند

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن