این درست.ولی الان خیلی از پزشکا حتی به خاطر اشباع بودن نمیتونن تو بیمارستانا کار کنن و مجبورن برن از درمانگاه های توی روستا ها و ... شروع به کار کنن.خیلی ها هم بیکارن.
داروخونه کجا 4.5 میلیارد میخاد؟؟با 4.5 میلیارد میشه شرکت داروسازی تاسیس کرد
مغازه ای که طرف میخره که روی سرمایه اولیه نباید حساب کرد.چون به عنوان ملک شخصی خرید و واسه خودشه|||||
ویرایش توسط amiredge : 03 اسفند 1393 در ساعت 23:17
کشته مرده ی این بحث های بیخودتونم پاشید برید.سر درساتون تا....
بعد کنکور 1.5ماه وقت دارید برای بحث اما حالا واقعا وقتتان حیفه
خلاف قوانین
ویرایش شده.
خب من نمیخوام برم توی روستا کار کنم.اون پزشکایی هم که شما میگید بدون توهین به کسی لابد رتبه های نجومی هستن که به لطف امدادهای غیبی تونستن پزشکی بخونن.همه چیز فقط قبول شدن نیست به عرضه خود ادمم بستگی داره.توی هر رشته ای بیکار داریم.
به هر حال داروسازی اولویت سوم رتبه های برتره.قطعا این مساله بی دلیل نیست.
صلاح ملک خویش خسروان دانند!!!
اگه بحث دارو و لوازم بهداشتیه که باید بتون بگم بستگی به همه چی داره
اصلا و ابدا نمی تونید شش هفت ساله دیگه رو پیش بینی کنید
ببخشید اینو میگم - حرفاتون خیلی خنده داره - اخه شما کجا این حرفها کجا فعلا
همین فردا صبح پاشید میبینید هزار تا قانون جدید حذف و اضاف کردن
اصلا به فکر درآمد نباشید بچه ها
رزق دست خداست - خیلی زوده واسه اینا حرفها
شما به فکر روزی های سخت دانشگاه باشید - بهتره برید درمورد درسهای بسیار سنگین پزشکی تحقیق بکنید - ببنید تواناییش رو دارید ؟ یه نگاه به کتاب هاشون بندازید ؟ دوس ندارم شما هم جز اون دسته از انصرافی ها باشید
----------------
اگه قرار طرف بره داروسازی بخونه و بعدش ماهی دوتومن بگیره - خب ارزش نداره -الان کلی دوره نسخه پیچی دارن میذارن - دورش هم 300 تومنه - بعد بابت هشت ساعت شیفت داروخونه بین یک تا یک و نیم بتون میدن
اون وقت دارو ساز دو تومن بگیره ؟ خب ارزش نداره
---------
اون دوستانی که دغدغه کار دارن - باید به عرضتون برسونم هر چقدر هم سرمایه تپل هم داشته باشید ابتدا باید از یه جاهای کوچیک و پرت شروع کنید - تا پنج شش سال دیگه معلوم نیست چند هزار تا داروخونه افتتاح میشه - انتظار هم نداشته باشید که همون سال اول خدا تومن سود کنید
کلی باید مدیریت کنید - پا دوی کنید - ضرر کنید -زیر بار قرض برید و... تا سر ریل بیافتید - مخصوصا آقایون - که حتما باید پایان خدمت داشته باشن و گرنه خیلی اذیت میشن
نگران جا و سرمایه هم نباشید - چون شرکت های پخش دارو اینقدر زیاد شدن که نگو - همه دارن رقابتی کار میکنن - ویزیتور براتون دارو و وسایل پزشکی و بهداشتی میاره - بت میگه هر وقت فروختی میام ازت میگیرم
البته هر وقت نه - معمولا دو الی سه هفته امانتی میدن
من در اون حدی نیستم که بگم چی خوبه و چی بد - چون علمش رو ندارم
سوالاتون رو اشتباه پرسیدید - اینکه ما رشته بد نداریم که شما پرسیدید چی خوبه ؟ - اگه رشته خوبی هم باشه همه میرن سمتش و تا خرخره اشباعش میکنن
سوالاتون رو باید این طور مطرح میکردید - به نظرتون من تو چه رشته ای موفق و شکوفا میشم ؟
علاقه و انگیزست که شما رو موفق میکنه
شما باید استعدادتون رو شکوفا کنید - در مسیر استعدادتون اگه پا بگذارید مطمن باشید شاهنشاهی میکنید
حالا اینکه استعداد و توان شما در کجاست و در چه حدی هستش رو باید حسابی تحقیق بکنی - اینجاست که باید زرنگ باشی - اینجاست باید با ادم های موفق و کار کشته و مدیران سر رشته مشورت بکنی - نه اینکه اینجا پست بزنی و از بچه های زیر ۱۸ سال نظر بگیری
نمیخام نا امیدتون کنم ولی نمیخام جز اون دسته از ادم های انصرافی بشید -
با توجه به موقعیت شغلی پدرم خیلی از پزشک ها رو میشناسم -
من پزشک پیتزا فروش سراغ دارم
پزشک میشناسم که کارگاه تولیدی خیاطی زده
پزشک میشناسم که لوازم ارایشی میفروشه
پزشک میشناسم که نمایندگی شکلات آیدین زده
متخصص میشناسم که تو کاره بساز بفروش رفته
پزشک میشناسم که بنگاه دار شده
پزشک میشناسم داره نسخه پیچی میکنه - مجبوره - نداره
پزشک میشناسم ( شهید بهشتی ) اون هم دختر - از بیکاری مجبور شد بره عراق - تو کربلا - بین جماعت شیعه و سنی و داعش - واسم تعریف میکرد میگفت یه سری خونه جفتیمون رو با خاک یکسان کردند - میگفت یه سری یه بمب منفجر کردن چهل متر بیشتر باهام فاصله نداشت - میگفت حس کردم ترکش از جفتم هم رد شد
پزشک میشناسم که قنادی زده و چقدر شیرینی هاش معروف شدن
پزشک میشناسم که میگفت خسته شدم از بیکاری - آخر کل سرمایش رو کامل کرد و یه ماشین سنگین خرید - ماهی هفت تا ده تومن در میاره - الان هر چی در میاره باهاشون زمین میخره
و...
همه هم حسرت این عمر جوانیشون رو میکنند - در حدی که وقتی بشون بگی دکتر عصبی میشن - بشون بگی رتبت چنده میگه ول کن - وقتی بشون بگی از گذشتت بگو میگه تو رو خدا یادم ننداز و...
هر کدومشون بعد از ۱۰ ۱۵ سال تازه یادشون اومد که اره توی جاهای دیگه استعداد دارن
موندم چرا هیچ مشاوری ، هیچ مجله ای نمیاد از گذشته چنین اشخاصی یه صفحه چاپ کنه - چرا آمار انصرافی ها رو نشون نمیدن
۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰
حالا بگذریم
رفع اسپم کنیم
پزشکی خیلی عالیه ...
مدرکش واسه اون ور آب خیلی به کار میاد![]()
گرچه با اين بحثا مخالفم ولي دوستان خيلي علاقه دارن پس منم چيزايي که ميدونم رو باهاتون در ميون ميذارم..
اول اينکه اين دوستمون حرفاي مفيدي و درستي زد غير از بند ٣ که فرمودند بيوشيم درس سختي نيس ولي من به عنوان کسي که سه واحد مبانيشو خوندم با اينکه رشته خودم شيمي بوده عرض کنمکه بيو واقعا وحشتناکه! مثلا چرخه اسيد سيتريک که تو کتاب زيست آورده فوق العاده ساده شده هستش! هرگز اونو معيار قرار نديد. واحداي بيو پزشکي و دارو يکسان هستن ولي احتمالا کيفيت تدريس فرق کنه.
کار کردن در شرکت داروسازي سخت نيس.
گاها داروساز ها و پزشک ها رو به عنوان ويزيتور هم استخدام ميکنن همون بازارياب خودمون.
بله کسايي که تو دارو خونه کار ميکنن اگه داخل شهر بزرگ باشه طرف خيلي مايه بذاره پنج تومن ماهيانه ميده ولي معمولش دو يا سه تومن هس. البته تو شهرهاي دور تا ده تومن هم ديدم.
پزشک ها تو درمانگاه ها استخدام ميشن و معمولا مطب ندارن. درمانگاه هم تو شهر هاي بزرگ دو تومن يا سه تومن پايه ميدن بقيه ش پرکيس هس. حد اکثر ماهي شيش هفت تومن تو شهر هاي بزرگ نسيبشون ميشه. ولي تو شهرهاي دور افتاده و نوار مرزي تا هفده ميليون هم ديدم تو شهرستان ها کوچيک تا ده تومن ميدن.
تاسيس دارو خونه مشقت زيادي داره و سرمايه ميلياردي ميخواد. مثلا داروخونه سر کوچه ما آخرين خريد دارو هاش ۵۵٠ ميليون تومن بوده. حالا چه برسه به وسط شهر!
دارو خونه اشباع شده و براي تاسيس تو شهر هاي بزرگ امتياز بالايي ميخواد که انشاالله پير شدي ميتوني داروخونه بزني. اکثر داروخونه هاي وسط شهرتون مال يه پيرمرده که خودش اونجا نيس و داده دست چند نفر.
همون دارو خونه سر کوچمون در آمدش اين ماه نزديک هشتاد ميليون بوده.
ولي يادتون باشه داروخونه ها ماليات هم دارن.
استخدام پزشک عمومي بيشتره .
ديگه م هيچي سلامتي شما....
راستي ارقام کاملا واقعي است!
به حرفاي دوستمون اضافه کنم که پزشک ها در جهان بيشترين آمار خودکشيو دارن البته نه به خاطر مسايل مالي.
راستي اتفاقا پزشکي تو ايران اين همه ميتونه پول در بياره اون ور آب فقط واسه زندگي کردن خوبه نه واسه پزشکي. اونجا در آمد و منزلتشون مث ايران نيس. اونور پزشکا در روز بيشتر از هفت ساعت اجازه کار کردن ندارن اينجوري نيس که تا ١٢ شب وقت بدن و....
گاها تاکسي راني شغل دومشون هس(کانادا)
دقیقا هم همین طوره
اختلاف طبقاتی شون مثل ایران نیست
زندگی کردنشون ۱۷۹ درجه با ما فرق میکنه
مثلا یه پزشک تو ( وین ) اتریش میشناسم - میگه جایگاه یک کارگری که سرویس های بهداشتی رو تمیز میکنه در حده منه - میگه همون طور که با اون برخورد میکنند با من هم برخورد میکنند و ...
حالا اینها به کنار
بحث ما این هستش که بچه ها معیارشون رو گذاشتن واسه درآمد - اون هم واسه هفت هشت سال دیگه - که معلوم نیست که زندست کی مرده
هر چند فردا اگه موفق شدن و وارد دانشگاه شدن - تازه اون موقع دو هزاریشون می افته چی به چیه
اون حرفتون رو باز تایید میکنم - بنده با ادم های موفق و پر در آمد زیاد معاشرت دارم - دقیقا هیچ کدومشون قصد مهاجرت نداره - همشون یه حرف رو بهم میزنن ( بابا مهاجرت رو بیخیال ) همین ایران رو بچسب که کلی پول داره
یکی ۳۰۰۰ میلیارد میخوره اون وقت یا رو دو میلیون وام ازدواج میخاد -
خدا عاقبت ما رو به خیر بکنه
سلام و خسته نباشید.
1- جذابیت که برمیگرده به علاقه هر فرد و یک چیز کلی نیس.
2- سختی نسبیه نمیشه گفت مثلا فلان درس دو برابر این یکی سخته!!! ولی داروسازی ها به درس فارماکولوژی مینازن که ما هم عینا همون درس رو پاس میکنیم یک جورایی اونا فقط یک شیمی دارن که سخته. (البته این کل کل همیشه بین بچه های پزشکی و دارو هست!!!)
3- درآمدهای این رشته ها بستگی به تراکم دکترهای منطقه داره. مسلما درآمد در شهرهای کوچک بیشتره! (بحثم راجع به کلیت دکتر هاست نه اونایی که در سطح کشوری مطرح میشن) ولی در کل یک چیزی که هست اینه که یک داروساز عمومی درآمد تضمین شده داره ولی یک پزشک عمومی ممکنه نداشته باشه.
4- همون 3!!!
5- واسه کسی که علاقه داره به رشتش سختی و آسونی کار دیگه مطرح نیست! ولی مسلما دارو فروختن آسونه!
دارو درساش سخت تره ولی پزشکی رشته ی سختتریه.شیفتای طاقت فرسا و بعد اماده شدن واسه تخصص پزشکیو سخت کرده.دارو جذابیتش کمتره و به نظر من باید 4سال بود تا 6 سال.درامدشونم که پیش بینی نمیشه کرد بستگی به خیلی عوامل داره.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)