خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

اشتباه در وارد کردن نمرات در سوابق تحصیلی

سلام خدمت اساتید بزرگوار .... من دانش اموز شبانه هستم ( بزرگسال ) .. بهد از دیدن نمرات توی سوابق تحصیلی همون نمرات قبلی یعنی درسای افتاده خرداد رو وارد کرده بودن ... الان من تکلیفمو نمیدونم .. میرم اعتراض کنم یارو میگه همین نمره ها حسایه (با یه دعوا و مرافه ) میخواستم ببینم این حور مشکلی رو کی تحربه کرده یا اطلاعاتی داره .. خواهشا دریغ نکنید چون میخوام برای دانشگاه افسری ارتش ثبت نام کنم ولی اونا نیگن معدلت کمه در صورتی که توی آبان قبول شدم ... من تا 20 اسفند وقت دارم خواهشا راهنمایی کنید ... با تشکر از همه ی عزیزان

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بابا تورو خدا جواب بدین.

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamid - reza نمایش پست ها
      سلام خدمت اساتید بزرگوار .... من دانش اموز شبانه هستم ( بزرگسال ) .. بهد از دیدن نمرات توی سوابق تحصیلی همون نمرات قبلی یعنی درسای افتاده خرداد رو وارد کرده بودن ... الان من تکلیفمو نمیدونم .. میرم اعتراض کنم یارو میگه همین نمره ها حسایه (با یه دعوا و مرافه ) میخواستم ببینم این حور مشکلی رو کی تحربه کرده یا اطلاعاتی داره .. خواهشا دریغ نکنید چون میخوام برای دانشگاه افسری ارتش ثبت نام کنم ولی اونا نیگن معدلت کمه در صورتی که توی آبان قبول شدم ... من تا 20 اسفند وقت دارم خواهشا راهنمایی کنید ... با تشکر از همه ی عزیزان
      به نظر من نمرات خرداد شما در کنکور تاثیر داده میشه.
      وفرقی بین کسی که خرداد ریاضی را 20 میشه
      وکسی که
      خرداد ریاضی را 5 میشه و شهریور 20 میشه وجود داره و باید داشته باشه

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed2357 نمایش پست ها
      به نظر من نمرات خرداد شما در کنکور تاثیر داده میشه.
      وفرقی بین کسی که خرداد ریاضی را 20 میشه
      وکسی که
      خرداد ریاضی را 5 میشه و شهریور 20 میشه وجود داره و باید داشته باشه
      کسی که در دی نمره ی مثلا ۱۲ گرفته از کسی که تو خرداد گرفته ۱۲ ترازش تو کنکور کمتر میشه؟

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      شما اگه خرداد یه درسی رو بیافتین و شهریور یا دی امتحان بدین و قبل بشین همون آخرین نمرتون حساب هست نه اون نمره خرداد. اینجوری میشد که باید همه نمره های من رو زیر 4 میزدن حسابانم رو باید 0.75 میزدن

نقل قول نوشته اصلی توسط mpaarshin نمایش پست ها
      کسی که در دی نمره ی مثلا ۱۲ گرفته از کسی که تو خرداد گرفته ۱۲ ترازش تو کنکور کمتر میشه؟
      دی کمی ترازش کمتر از خرداد هست البته خیلی کما. ولی شهریور خیلی فرق داره سوالاتش اسون هست خود رئیس سنجش وزارت آموزش پرورش گفته بود که مباحث مفهومی و اثبات و ... در شهریور طرح نمیشه.

----------

من مشکلتونو نفهمیدم شما کنکور سراسری ثبت نام کردین یا نه؟؟ وقتی داشتین کد سوابق رو دریافت میکردین چرا تایید رو زدین وقتی نمره هاتون غلط بودن؟؟

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)