سلام بچه ها همه ميدونيد كه من سومم ولي خواستم چند كلمه حرف حساب با بچه كنكوري هاي انجمن بزنم .
راستش يه زماني كه جماعت تو ايران كنكور(دهه شصتي به پايين) ميدادن يه دسته قبول ميشدن و يه دسته نميشدن حالا اونايي كه ميشدن بچه هايي بودن كه اهل درس بودن و ميخوندن و اونايي كه هم نميشدن كسايي بودن كه اصلا نميدونستن درس چيه و پي عشق و حال خودشون بودن حلا چرا اينجوري بود؟ چون كه كنكور سخت نبود يعني سختش نكرده بودن و اين كنكور كي سخت شد ؟ وقتي كه موسساتي مثل x و y اومدن كه آزمون برگذار ميكردن و كلاس ميذاشتن و اون موقع بازارشون مثل حالا داغ نبود كه و بنا بر اين شروع كردن به بد گفت از كنكور كه آقا جان سخته و فلانه و يه تست نزني يه شهر جابجا ميشي و از اين حرفا كه خوب البته حرفشون درست هم بود ولي نتايجش شد الان كه شده اينكه همه ميخونن درس رو ولي فقط يه عده خاصي قبول ميشن و بقيه ميمونن و اين شد كه كنكور سخت شد . يعني ما رو ترسوندن از كنكور كه كنكور سخت شد
و الان هم تاريخ دوباره تكرار داره ميشه واين دفعه گير دادن به امتحان نهايي و معدل كه معدل فلان است و فلان ميكنه و امتهان نهايي كار هر خر نيست خرمن كوفتن و از اين حرف ها كه يكي نيست كه به اينا بگه كه بابا بچه هاي قبل از ما هم اين امتحان رو دادن ديگه چرا اونا گله نميكنن؟ ولي الان هر كس ميخواد امتحان نهايي رو بده اون رو با ترس ميده ونتيجش اين ميشه كه خوب نميدش ديگه و ميشه يك سال موجبات استرس يك آدم بي اعتماد به نفس پس واسه اينكه به شما اثبات بشه كه معدل واقا در مقابل تلاش شما هيچه يك مثال از خانواده خودم ميزنم
جونم براتون بگه كه ما يه دختر دايي داريم كه تيزهوشان ميخوند خيلي بچه درسخوني بود و با علاقه و كتاب هاي پزشكي ميخوند و همه ميگفتن كه اين اگه شب كنكور سكته نزنه دندون رو شاخشه و معدلش هم 19/55 بود و بلاخره نتايج اومد و خانوم پروتز دندان سبزوار قبول شدن و من هم كه بعد يه مدتي رفتم سايت كانون و نمراتش رو ديدم و ميدونين چي ديدم؟ دو تا از دوستاش يكي با 17و خورده اي و يكي با 16 و خورده اي كه صدم نزديك 17 بود ( خير سرشون تيزهوشان بودن) پزشك تهران و بهشتي رو آورده بودن باورتون ميشه؟ اونوقت كاشف به عمل اومد كه اين دختر دايي ما تو پيش دانشگاهي زيادي اعتماد بنفسش رفته بوده بالا و خوب نخونده (بدبخت فكر كرده چند نفر ازش تعريف كردن ديگه چه خبره)
اينو گفتم به اونيي كه بدونن 25 درصد معدل در برابر اراده و تلش شما هيچه به خدا پس نه زياد خودتون رو دست كم بگيريد و نه زياد مثل دختر خاله ما اعتماد به سقف داشته باشين
با اجازتون ما ديگه آف ميشيم چون كار داريم و امتحان فيزك:yahoo (4)::yahoo (4):