من سال قبل ی رشته شبانه قبول شدم ... ثبت نام اینترنتی رو انجام دادم ولی ثبت نام حضوری نه ... حدود یک هفته هم سر کلاسای دانشگاه رفتم ... بعد یک هفته رفتم انصراف بدم ... ی نامه ای بهم دادن که از قسمت های مختلف واسه تسویه حساب امضا بگیرم ... مثل حراست و کتابخونه و امور مالی و غیره ... وقتی از همه امضا گرفتم و رسیدم به امور مالی مسئول اون قسمت گفت این نامه رو کی به شما داده ؟ گفت شما اصلن مگه چند روز سر کلاس رفتی ؟ گفت بشین همینجا ی نامه بنویس که 200 تومنی که موقع ثبت نام اینترنتی واریز کردی بهت پس بدن ... گفت این نامه رو به شما اشتباه دادن ... بعد گفتم ثبت نام کنکورم چی میشه ؟ گفت وقتی ثبت نام حضوری نکردی مث اینه که کلا ثبت نام نکردی ! ...
حالا الان من نمیدونم به حرفش اعتماد بکنم یا نه ! میترسم واسه کنکور مشکلی پیش بیاد ...
به نظر خودم اگه حرفش درست بود باید پولو میریختن به حسابم ... ولی تا حالا که نریختن هنوز ...
البته من نامه ای که موقع انصراف بهم دادن رو دارم که نوشته در تاریخ 7/9 درخواست انصراف دادم ... فقط تسویه حساب مونده ... همین بسه ؟ حالا اگه مشکل تسویه حساب بود بعد کنکور میرم حل میکنم ... میخوام یعنی بدونم زمان انصرافم موقعی میشه که درخواست انصراف دادم یا موقعی که کاملا تسویه حساب کردم ؟ آخه نوشته واسه ثبت نام کنکور تا 30 بهمن مهلت انصراف از رشته قبلی رو دارین ؟
بعدم سوال دیگه این که من موقع ثبت نام کنکور اون گزینه دانشجوی انصرافی رو تیک بزنم ؟ آخه اون یارو گفت انگار اصلا ثبت نام نکردی ....
سوال دیگه هم این که واسه ثبت نام دانشگاه باید بری اداره پست ی رسیدی بهت میدن ... حالا من نمیدونم فک کنم واسه اینه که مدارک تحصیلیت رو اداره آموزش پرورش بفرسته به دانشگاه مورد نظر ... من اداره پست هم رفتم واسه ثبت نام دانشگاهم و اون رسید رو گرفتم ... یعنی احتمالا الان اون مدارک توی دانشگاهی هست که قبول شدم ... حالا واسه کنکور جدید اگه گزینه دانشجوی انصرافی رو نزنم بعد خب طبیعتا باید اون مدارک رو از دانشگاه بگیرن دیگه ... یعنی دوباره نمیشه برم اداره پست چون ی بار اون مدارک رو من گرفتم ! نمیدونم چیکار کنم ؟
خلاصه هرکی میدونه راهنمایی کنه ...