دوستان کسی که از مقطع کارشناسی یک دانشگاه غیر سراسری مثل آزاد و پیام نور و... انصراف بده میتونه سال بعدش کنکور سراسری شرکت کنه و در یک رشته ای که مثلا دکتری حرفه ای باشه ادامه تحصیل بده یا حتما باید در همان مقطع کارشناسی دوباره درس بخونه؟
یه سوال دیگه اونم این که اگه من مثلا 20 شهریور ماه برم دانشگاه برای انصراف و از طرفی که دانشگاه موظف یک ماه درخواست انصراف رو نگه داره تاریخ دقیق انصراف از تحصیل من چه زمانی خواهد بود ؟ 20 شهریور یا 20 مهر؟ چون یک سال فرصت معرفی هست بابت همین یک ماه هم یه ماهه ، ممنون.
سلام .. من ورودی 95 روزانه دولتیم. می خواستم بعد از پایان امتحانا که چند روز دیگس انصراف بدم و سال بعد 97 شرکت کنم . مشکل سربازی هم ندارم . این موقع انصراف بدم مشکلی پیش نمیاد ؟ ممنون
خوشا دیدار ما در خواب ...
اگه میخوای مشمول نشی دیرتر انصراف بده تو دفترچه امسال نوشته بود کسایی که میخوان کنکور 96 شرکت کنند قبل از / 95/12/01
باید انصراف بدن منم خودم انصراف دادم تو از اون روزی که دانشگاه حکم قطعی انصرافتو میزنه یعنی دو ماه بعد از درخواست کتبی انصراف به مدت یکسال وقت داری خودت رو به نظام وظیفه معرفی کنی وگرنه مشمول میشی
اگر بازهم سوالی داشتی به تلگرامم پیام بده من کلیه قوانین رو میدونم خوشحال میشم کمکت کنم@Janson25![]()
آقا مثلا اگر من امسال دانشگاه x یه رشته قبول بشم و برم
میتونم سال دیگه باز کنکور بدم برم دانشگاه y همون رشته رو ؟
بعد میشه ادامه داد یا باید از اول خوند ؟
برای موفقیت نیاز نیست نابغه باشی
کافیست یک قدم از دیگران جلوتر باشی
بچه ها براساس سوابق چطوری تعیین رشته کنیم ک صد درصد قبول شیم ی چی؟فرقی نداره...منظورم پیام نوره
ما دوباره سبز میشویم
من مشروط و اخراج شدم کنکور دادم قبول شدم الان ثبت نامم چی میشه اخه مدارکم بیش دانشگاه قبلیمه لطفا جواب بدین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)