دوستان بعد دیدن این نوزده هفته! احتمالا کمی حالت تهوع + سردی بدن بهتون دست بده!
آرامش خودتون رو حفظ کنید و تلاشتون رو برای کنکور مضاعف کنید!
قصدم ترسوندن شماها نبود فقط میخواستم به خودتون بیاید!
:yahoo (19): خودم هم ترسیدم!!!
جو الکی اکیداً ممنوع ......خواهشن از این جوهای الکی بین بچه ها ایجاد نکنین......... هنوز خیلی زوده که ثانیه شمار بزاری .....با همین جملات خیلیا رو خواسته یا ناخواسته نا امید میکنین..........هنوزم وقت هست ولی نه برای تلف کردن برای درس خوندن. از الانم خوب بخونین به آرزوتون میرسین.......
ویرایش توسط Janvaljan : 17 بهمن 1393 در ساعت 03:35
حالت خوبه تو؟؟؟؟
1000 تا تست؟؟؟؟؟ میخای تعارف نکن بکنش روزی 2000 تا بیشتر میگفتی باحال تر بشه
1000 تا تست فرضا (زمان پاسخ+زمان بررسی و تحلیل جواب= 1 دقیقه) میشه 1000 دقیقه = روزی فقط 16 ساعت تست زنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.............یه چیزی بگو که بشه.....حرف از محالات نزن.
در هفته باید سعی کنی بین 1000 تا 1500 تا تست بزنی تاره اونم کسیکه حجم بیشتر متناش تموم شده و وقت تست زدن داره
ویرایش توسط Janvaljan : 17 بهمن 1393 در ساعت 03:31
دوستان چرا همش حاشیه میرید؟؟؟
اولا دوستمون که هزار تستو زده رشتش انسانیه .
دوما خودش گفته منظورش دروس تحصصی نبوده .
سوما تو این تاپیک زمان باقی مانده تا کنکور رو گذاشته بلکه خیلیاتون از خواب غفلت بیدار شید.
چهارما حیف اون زحمتی که واسه این تاپیک کشیده و از زمان خودش گذشته.
تازه اگه فک میکنید کارش خیلی غیر ممکنهپس تو کنکور که برای 25 سوال ادبیات فقط 20 دقیقه وقت داری چیکار میکنی؟؟؟
ایشون با زدن سریع تستهای ساده سرعت تست زنی رو بالا میبرن که البته منم توصیه میکنم اگه به یه ایستگاه مطالعاتی مطمئن رسیدید حتما چند روز با همین روش تست سریع، تست زنی کنید.
چرخ یک گاری در حسرت واماندن اسب
اسب درحسرت خوابیدن گاریچی
ومرد گاریچی در حسرت مرگ
ویرایش توسط Joker72 : 17 بهمن 1393 در ساعت 04:43
حسنکم ! روزی 1000 تا تست رو رو خوانی کنی (حتی ادبیات یا زبان) سر درد میگیری چه برسه به حل !
شیرمو حلالت نمیکنم![]()
قبلش یه مقدمه چینی میکردید بد نبود! یهو به آدم شوک وارد میکنید!:yahoo (19):
برای تغییر دادن اول باید باور کرد...
درجریان برنامه هستیم....با امید خدا امروز جمعه تا 5 شنبه یهفته ی بعد بدلیل حجم دروس آن نشیم و درس بخونیم...بعد 5 شنبه باز صحبت میکنیم ...
من خدا شاهده آن نمیشم تا زمان تعیین شده....
یاعلی![]()
ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand
فعال عرصه ی رسانه
مدرس سواد فضای مجازی
امید به آینده را هیچ گاه از دست نده، چون نمی دانی فردا برایت چه به ارمغان خواهد آورد.
If you wanna know me simply click here to see my personal site
فکر کنم این تایپیک جزو۳-۴تایپیک واقعا بدرد بخوره این بخشه!!!
آدم میفهمه دیگه چیزی نمونده نتیجه ی ۱۲ سال درس خوندنو باید ۱۹ هفته دیگه بگیره و انگیزش میره بالا!
فقط خدایی با حرفای صدمن یه غاز(نمیدونم درست نوشتم یا نه؟؟!!!!!)یه کار نکنید بره سر بقیه ی تایپیک های قفل شده!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)