ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
با چکیده ژنتیک کارم راه می افته ؟؟ من از لحاظ ژنتیک تعطیلم ــآ ؟؟؟
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
با چکیده ژنتیک کارم راه می افته ؟؟ من از لحاظ ژنتیک تعطیلم ــآ ؟؟؟
تمـآم دنیـآ محلـه ی کوچکی ـست کـه تـو در آن متـولد میـشَوی و من میـان بـآزی ِ بچه هآی محلـه به عشـق ِ تـو پیــر میشـوم !
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
چکیده فقط چندتا تست منتخب هست + لیست فرمول ها. حتی برای جمع بندی هم کافی نیست.
ژنتیک چیزی نیست که با چکیده کارت راه بیافته. همون تخته سیاه رو بگیر منتها از مر مبحث که یکی دو تا تست حل کردی دیگه حل نکن و همینطور ایستگاه های تستش رو هم حل نکن. ضمن اینکه بخش زیادی از تخته سیاه صرفا مرور آموخته های قبلی هست به راحتی از روی متن سوال میتونی بفهمی که چیز جدیدی نداره. اصلا هم از حجم تخته سیاه نترس. به جرات میشه گفت نصف تخته سیاه اضافه هست. یعنی مثلا برای یه تست اومده 7 سطر پاسخ نوشته و زاده ها رو یکی یکی نوشته در صورتی که اگه شما تا الان فقط 3-4 بار آمیزش انجام داده باشی به راحتی میتونی ژنوتیپ زاده ها و نسبت هاشون رو ذهنی (حفطی) بگی و عملا اون 7 خط جواب تشریحی رو بخونی. پس بهتره از حجم تخته سیاه نترسی.
ولی با این حال اگه بازم مجبورت کردن که ژنتیک رو خلاصه بخونی dvd های سال سوم استاد کرامت رو تماشا کن. اگه خوب با دقت مفهومی نگاهشون کنی و مفاهیم رو یاد بگیری میتونی تست ها رو حل کنی. برای جمع بندی هم که کتاب نشر دریافت رو میگیری همون موقع میتونی تست های دریافت رو بزنی کافیه.
در مورد ژنتیک اینو یاد باشه که اگه فقط بتونی تشخیص بدی زاده های حاصل از آمزیش ژنوتیپ ها چطور خواهند بود، یا بتونی حدس بزنی والدین یه ژنوتیپ چطور بودن، تقریبا همه مساله ها رو حل خواهی کرد.
يكي ازآشناهامون كتابفروشي داره/امروزتخته سياه ومهروماه روكامل آناليزكردم
تخته سياه براي كسي خوبه كه ميخادازصفرشروع كنه:يعني ازسطح خيلي مبتدي
ي اشكالي هم ك داره بنظرمن اينه ك آپديت نشده.هنوزتستاي سال68اونم آزادداره!يعني بيشترباتستاي دهه ي 60/70كاركرده تا80و90
امامهروماه ازش كامل تره ودرسطح بالاتريه.من چون معلم خوبي داريم مهروماه روانتخاب كردم.نظرمن اينه ك حداقلش ازخيلي سبزوتخته سياه بهتره.
فصلاي ديگشونخوندم اماژنتيك مندلي روكه خوندم ب اندازه گفته:ن كم ن زياد
امابعضي جاهاكم نوشته ك همه ي كتابااين نقصودارن
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
فصلاي ديگشونخوندم اماژنتيك مندلي روكه خوندم ب اندازه گفته:ن كم ن زياد
امابعضي جاهاكم نوشته ك همه ي كتابااين نقصودارن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)