نظرتون راجع ب کتاب جمع و جور ژنتیک خوداموز کانون تالیف علی کرامت چیه؟؟؟؟
میشه ژنتیک رو باهاش فول شد؟
خیلیا ازش تعریف میکنن
نظرتون راجع ب کتاب جمع و جور ژنتیک خوداموز کانون تالیف علی کرامت چیه؟؟؟؟
میشه ژنتیک رو باهاش فول شد؟
خیلیا ازش تعریف میکنن
سلام به همه شما کنکوری های گل.
من خودم از این کتاب استفاده کردم.البته مال من مربوط به دوسال پیش بود که چنتا اشتباه تایپی و علمی داشت ولی الان فکر کنم حل شده باشه.
در کل باید بهتون بگم کتاب خیلی خیلی خوبی هستش . در ضمن چون قیمتش ارزونه میتونین هم این رو هم تخته سیاه رو داشته باشین . اینجوری با روشهای متفاوت تری آشنا میشین.
موفق باشید.
خیلی سبز رو همین الان تا کتابفروضشی ها نبستن ببر دست دومس بفروشش با پولش یه بسته پاستیل خرسی بخر.
به جز فصل اولش و فصل احتمالش بقیه فصل هاش یا مطالب عجیب غریب نوشتن یا مسائل تخیلی گذاشتن.
من ویرایش 91 رو داشتم یکی از سوالاتش رو دکتر دادگستری دید گفت حل کردنش اقلا 5 دقیقه طول میکشه به یه دکترای گیاه پزشکی نشون دادیم ( که تقریبا نصف درسش همین ژنتیکه ) گفت این سوال مال ارشد زیست شناسی هست فقط اعدادش تغیر یافته :yahoo (94):
---
ژنتیک فقط تخته سیاه. البته الان دیگه داره دیر میشه برای خوندنش.
یه عدد پشت کنکوری سابقم،دانشجو طبابت امروز
.................
رفقای گل انجمن
میتونید سوالای مشاوره ای تونو تو پ.خ ازم بپرسید
تا جایی که وقت اجازه بده همه رو جواب میدم
...................
مشاوره و برنامه ریزی کنکور
از صفر مطلق تا رتبه برتر
...........
این شما نیستید که رویاتونو انتخاب میکنید!
این رویای شماست،که انتخابتون کرده...
تخته سیاه خیلی زیاده. البته برای کسی که بخوان وقت خیلی زیادی رو ژنتیک بزارن تخته خوبه. من خودم 2 بار خوندمش و باید بگم کلی از مطالبش تاریخ مصرفش گذشته تنها مشکلش همینه.خیلی سبز رو که باید انداخت سطل اشغال از اول تا اخر تو حاشیس
کامل َ جامع َ برای همه افراد در همه سطح ها میتونه مفید باشه
ولی ۵۰ درصد مسایل ژنتیک و dna rna بر میگرده به ذهن خلاق و علاقه زیاد که میتونه خیلی توی حل به ما کنه
امید به آینده را هیچ گاه از دست نده، چون نمی دانی فردا برایت چه به ارمغان خواهد آورد.
If you wanna know me simply click here to see my personal site
یه کتاب خلاصه تر برای ژنتیک معرفی کنید کم حجم (:
تمـآم دنیـآ محلـه ی کوچکی ـست کـه تـو در آن متـولد میـشَوی و من میـان بـآزی ِ بچه هآی محلـه به عشـق ِ تـو پیــر میشـوم !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)