خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

غولی که گاه دانش آموزان رو هم میکشه...آره کنکورو میگم. بیا تو ببیین ؟؟؟؟

ﺧﻮدﮐﺸﯽ دﺧﺘﺮ دﺑﯿﺮﺳﺘﺎﻧﯽ ﭘﺲ از ﻧﺎﮐﺎﻣﯽ در ﮐﻨﮑﻮر آزﻣﺎﯾﺸﯽ
      ﺧﻮدﮐﺸﯽ دﺧﺘﺮ دﺑﯿﺮﺳﺘﺎﻧﯽ ﭘﺲ از ﻧﺎﮐﺎﻣﯽ در ﮐﻨﮑﻮر آزﻣﺎﯾﺸﯽ
      ﺧﻮدﮐﺸﯽ دﺧﺘﺮ دﺑﯿﺮﺳﺘﺎﻧﯽ ﭘﺲ از ﻧﺎﮐﺎﻣﯽ در ﮐﻨﮑﻮر آزﻣﺎﯾﺸﯽ ﺷﻨﺒﻪ، 24 ﻓﺮوردﻳﻦ 1387
      راز ﻣﺮگ دﺧﺘﺮ دﺑﯿﺮﺳﺘﺎﻧﯽ ﮐﻪ در ﭘﯽ ﺳﻘﻮط از ﭘﺸﺖ ﺑﺎم ﯾﮏ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن ﺷﺶ ﻃﺒﻘﻪ ﺟﺎن ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺑﻮد، ﭘﺲ از ﮔﺬﺷﺖ دو ھﻔﺘﻪ ﻓﺎش و ﻣﺸﺨﺺ ﺷﺪ او ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻧﺎﮐﺎﻣﯽ
      در ﮐﻨﮑﻮر آزﻣﺎﯾﺸﯽ ﺟﺎن ﺑﺎﺧﺘﻪ اﺳﺖ.
      اﯾﻦ دﺧﺘﺮ ١٩ ﺳﺎﻟﻪ ﮐﻪ ﺳﺎﻧﺎز ﻧﺎم داﺷﺖ ﺻﺒﺢ روز ٩ ﻓﺮوردﯾﻦ ﻣﺎه اﻣﺴﺎل ﺧﻮدش را ﺑﻪ ﭘﺸﺖ ﺑﺎم ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن ﺷﺶ ﻃﺒﻘﻪ ﺑﺎﻧﮏ ﭘﺎﺳﺎرﮔﺎد اﺻﻔﮫﺎن رﺳﺎﻧﺪ و در ﭘﯽ ﺳﻘﻮط
      از آﻧﺠﺎ ﺟﺎن ﺧﻮد را از دﺳﺖ داد. ﭘﺲ از وﻗﻮع اﯾﻦ ﺣﺎدﺛﻪ ﺑﺎزﭘﺮس ﻗﻨﺒﺮی - ﺑﺎزﭘﺮس ﺟﻨﺎﯾﯽ اﺻﻔﮫﺎن - ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺗﯽ را در اﯾﻦ ﺧﺼﻮص آﻏﺎز ﮐﺮد و ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ اﯾﻨﮑﻪ در ﻣﺤﻞ
      ﻋﻘﺮﺑﻪ ھﺎی ﺳﺎﻋﺖ، آﺧﺮﯾﻦ روﯾﺪادھﺎی زﻧﺪﮔﯽ دﺧﺘﺮ دﺑﯿﺮﺳﺘﺎﻧﯽ را ﻣﺮور ﮐﻨﻨﺪ. ﻧﮕﮫﺒﺎن ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن ﺷﺶ ﻃﺒﻘﻪ در اﻇﮫﺎراﺗﺶ ﮔﻔﺖ؛ ﺳﺎﻧﺎز ﺑﺎ اﯾﻦ ادﻋﺎ ﮐﻪ ﮐﺎرﺷﻨﺎس در ﺷﺮاﯾﻄﯽ ﮐﻪ اﻓﺸﺎی اﻧﮕﯿﺰه ﺳﺎﻧﺎز از ﺷﺘﺎﻓﺘﻦ ﺑﻪ ﺳﻮی ﻣﺮگ ﻣﮫﻢ ﺗﺮﯾﻦ ﻧﮑﺘﻪ در اﯾﻦ ﭘﺮوﻧﺪه ﺑﻮد، ﮐﺎرآﮔﺎھﺎن و ﺑﺎزﭘﺮس ﺟﻨﺎﯾﯽ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﺮﻓﺘﻨﺪ ﺑﺎ ﺣﺮﮐﺖ در ﺟﮫﺖ ﻋﮑﺲ ﺣﺎدﺛﻪ ﯾﮏ ﻧﺮدﺑﺎن ﻓﻠﺰی ﻗﺮار داﺷﺖ و ھﻤﭽﻨﯿﻦ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻧﺸﺎﻧﻪ ھﺎی دﯾﮕﺮ ﻓﺮﺿﯿﻪ ﻗﺘﻞ ﺳﺎﻧﺎز ﻣﻨﺘﻔﯽ و ﻣﺸﺨﺺ ﺷﺪ وی ﺧﻮدﮐﺸﯽ ﮐﺮده اﺳﺖ.
      ﻣﻌﻤﺎری اﺳﺖ و ﻣﯽ ﺧﻮاھﺪ از ﺧﯿﺎﺑﺎن ﻣﺠﺎور ﻋﮑﺎﺳﯽ ﮐﻨﺪ ﻣﺮا ﻗﺎﻧﻊ ﮐﺮد در ﭘﺸﺖ ﺑﺎم را ﺑﺮاﯾﺶ ﺑﺎز ﮐﻨﻢ. وﻗﺘﯽ ﺑﻪ ﺑﺎﻻی ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن رﺳﯿﺪﯾﻢ آن دﺧﺘﺮ از ﻣﻦ ﺧﻮاﺳﺖ ﻣﺤﻞ
      را ﺗﺮک ﮐﻨﻢ. وﻗﺘﯽ ﺑﻪ ﭘﺎﯾﯿﻦ آﻣﺪم ﺑﺎ ﻧﮕﺎه ﺑﻪ ﺑﺎم دﯾﺪم ﺳﺎﻧﺎز در ﻧﻘﻄﻪ ﺧﻄﺮﻧﺎﮐﯽ اﯾﺴﺘﺎده اﺳﺖ. ﺑﻪ اﯾﻦ ﺧﺎﻃﺮ ﻧﮕﮫﺒﺎن ﺑﺎﻧﮏ را ھﻢ در ﺟﺮﯾﺎن ﮔﺬاﺷﺘﻢ و ﺑﻪ ﺳﺮﻋﺖ ﺑﺎ
      آﺳﺎﻧﺴﻮر ﺧﻮدم را ﺑﻪ ﭘﺸﺖ ﺑﺎم رﺳﺎﻧﺪم اﻣﺎ ھﺮﭼﻪ ﮔﺸﺘﻢ اﺛﺮی از دﺧﺘﺮ ﭘﯿﺪا ﻧﮑﺮدم ﺗﺎ اﯾﻨﮑﻪ ﻓﮫﻤﯿﺪم او ﺑﻪ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﭘﺮت ﺷﺪه اﺳﺖ.
      در اداﻣﻪ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﻣﺸﺨﺺ ﺷﺪ ﺳﺎﻧﺎز ﺳﺎﻋﺘﯽ ﭘﯿﺶ از ﺳﻘﻮط ﻣﺮﮔﺒﺎر ﺑﻪ ﯾﮏ ﻣﻮﺳﺴﻪ آﻣﻮزﺷﯽ ﮐﻨﮑﻮر رﻓﺘﻪ و ﺑﺎ ﻣﺸﺎور ﺗﺤﺼﯿﻠﯽ ﺑﻪ ﮔﻔﺖ وﮔﻮ ﭘﺮداﺧﺘﻪ ﺑﻮد. ﺑﻪ ﮔﻔﺘﻪ
      ﻣﺸﺎور ﺗﺤﺼﯿﻠﯽ دﺧﺘﺮ ١٩ ﺳﺎﻟﻪ ﭘﺲ از ﻧﺎﮐﺎﻣﯽ در ﮐﻨﮑﻮر آزﻣﺎﯾﺸﯽ ﺑﻪ ﺳﺮاغ وی رﻓﺘﻪ و در ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﻣﻀﻄﺮب و ﭘﺮﯾﺸﺎن ﺑﻮده ﭘﺲ از دﻗﺎﯾﻘﯽ ﮔﻔﺖ وﮔﻮ از او ﺧﻮاﺳﺘﻪ ﺑﻮد
      اﺟﺎزه دھﺪ ﺑﻪ ﭘﺸﺖ ﺑﺎم ﺑﺮود اﻣﺎ زﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﭘﺎﺳﺦ ﻣﻨﻔﯽ ﻣﻮاﺟﻪ ﺷﺪ ﻣﻮﺳﺴﻪ آﻣﻮزﺷﯽ را ﺗﺮک ﮐﺮد.
      در ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﻣﺸﺨﺺ ﺷﺪه ﺑﻮد ﺳﺎﻧﺎز ﺑﻪ اﺣﺘﻤﺎل زﯾﺎد ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻧﺎﮐﺎﻣﯽ در ﮐﻨﮑﻮر آزﻣﺎﯾﺸﯽ ﺧﻮدﮐﺸﯽ ﮐﺮده اﺳﺖ واﻟﺪﯾﻦ او ﻧﯿﺰ ﻣﻮرد ﭘﺮس وﺟﻮ ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺘﻨﺪ و ﻣﻌﻠﻮم ﺷﺪ
      دﺧﺘﺮ دﺑﯿﺮﺳﺘﺎﻧﯽ ﺷﺐ ﻗﺒﻞ از ﺣﺎدﺛﻪ از ﻣﺎدرش درﺑﺎره ﺧﻮدﮐﺸﯽ ﺳﻮال ﮐﺮده و ﭘﺮﺳﯿﺪه ﺑﻮد آﯾﺎ ﭼﻨﯿﻦ ﻋﻤﻠﯽ ﻧﺰد ﺧﺪاوﻧﺪ ﮔﻨﺎه ﻣﺤﺴﻮب ﻣﯽ ﺷﻮد؟ ﺳﺎﻧﺎز ھﻤﭽﻨﯿﻦ در اﯾﻦ
      ﺑﺎره ﺑﺎ ﭼﻨﺪ ﻧﻔﺮ دﯾﮕﺮ ﮔﻔﺖ وﮔﻮ و ﺳﻮال ﮐﺮده ﺑﻮد اﮔﺮ ﮐﺴﯽ از ﺑﻠﻨﺪی ﺳﻘﻮط ﮐﻨﺪ ﺣﺘﻤﺎً ﻣﯽ ﻣﯿﺮد.ﮐﻢ اﺷﺘﮫﺎﯾﯽ و ﺣﺎﻟﺖ ﺗﮫﻮع از دﯾﮕﺮ ﻋﻼﺋﻤﯽ ﺑﻮد ﮐﻪ از وﺿﻌﯿﺖ روﺣﯽ
      ﻏﯿﺮﻋﺎدی ﺳﺎﻧﺎز در واﭘﺴﯿﻦ روزھﺎی زﻧﺪﮔﯽ ﺧﺒﺮ ﻣﯽ داد. ﺑﻪ ﮔﺰارش ﭘﺎﯾﮕﺎه اﻃﻼع رﺳﺎﻧﯽ ﻋﺒﺮت ﺑﺎ اﻓﺸﺎی ﻋﻠﺖ ﺧﻮدﮐﺸﯽ ﺳﺎﻧﺎز ﭘﺮوﻧﺪه او ﻣﺨﺘﻮﻣﻪ ﺷﺪ

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش.
      ما درس میخونیم که زندگی کنیم/ زندگی نمیکنیم که درس بخونیم.
      متاسفانه بعضی از داوطلبان آینده رو فقط در کنکور میبینن و جای تاسف داره که اولیا یکی از مهم ترین عوامل اینگونه رفتارها هستند . چشم و هم چشمی / عدم علاقه دانش آموز به رشته ها / در نظر نگرفتن استعداد و......
      انشالله که شاهد اینگوه رفتارها نباشیم.

3. Top | #3
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      خود کشی بزرگترین گناه نزد خداونده
      اگر مهربان باشی تورا به داشتن انگیزه های پنهان متهم می کنند ولی مهربان باش ...
      اگر شریف و درستکار باشی فریبت می دهند ولی شریف و درستکار باش ...
      نیکی های امروزت را فراموش می کنند ولی نیکوکار باش ...
      بهترین های خود را به دنیا ببخش حتی اگر هیچگاه کافی نباشد ...
      در نهایت میبینی هرآنچه هست همواره میان تو و خداوند است نه میان تو مردم
      ( کورش کبیر )

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      دیگه بریدم جونم به لبم رسیده!نمیتونم تحمل کنم.نمیتونم تو چشم بابام نگاه کنم.الان چند ماه تهران اواره هستم نه کار دارم نه جا و مکان.لیسانس دارم ولی باید التماس به کی کنم که من تا کار نکنم نمیتونم سابقه کارداشته باشم حقوق نمیخوام بذارین سابقه کار داشته باشم.کارگری قبولم نمیکنن چون چهار سال نرفتم یاد بگیرم رفتم درس خوندم ولی من بلدم کارگری رو اونا قبول نمیکنن.چرا؟شاید لیسانس دارم.بخدا قرار بود سرایدار شم ولی قبول نکردن.چیکار باید کنم؟خودکشی
      زن نمیخوام بچه نمیخوام ۲۵-۲۶ سالم شده نون میخوام شکم خودم رو سیر کنم بابام بازنشسته و پیر شده دیگه چقد ازشکم خودش بزنه واسه چی تو عمرش کار کرده واسه من؟؟ از پنیر متنفرم که باید هم صبح بخورم هم شب اونم با قیمت ۳۰۰۰-۴۰۰۰ تومان.از تخم مرغ و سیب زمینی متنفرم که باید همیشه سرما و گرما ناهار من باشه.چیکار کنم؟خودکشی
      هر دفعه کنکور دادم نتایجش هفته اخر ماهی میاد که باید اعلام شه مثل همه دنیا قشنگ یه روز خاص اعلام کنین مثلا دوشنبه تا این همه به شرکتای اینترنتی کمک نکنین.سواد اینارو که دارین.۸ سال کنکور مختلف دادم بیش از ۱۴ تا کنکور دادم.چقده ملت باید به سایتا سر بزنن و هی بلا تکلیف نمیدونن و هی به خودشون فحش میدن.هفته اخر دی ماه یعنی چه روزی از شنبه تا جمعه و حتی دو روز بعدش نتایج نمیاد رو سایت.آخه یکم فکر کنین تکلیف و اینده ما سرنوشت ما دست شماست /من چند ماه باید اواره باشم سردمه خسته هستم کمک میخوام.تنهام .اعلام میکنین من مشخص شه باز باید برم کارگری یا برگردم شهرمون؟؟باید چیکار کنم؟خودکشی
      خدایا من ماشین نمیخوام اسب نمیخوام موتور هم نمیخوام دوچرخه هم نمیخوام کفش ندارم کفشام داره پاره و مندرس میشه.چقدر بابام با کفش سالها قبلش مدارا کنه که من کفش بپوشم؟چقده بابام با پیراهن سالهای قبلش بره مسجد که من یه پیراهن بپوشم؟خب کار بهم نمیدن کارگری هم فقط پول کرایه من میشه و پول پنیر.ارایشگاه نمیرم با قیچی خودم هی کمی از موهام رو میچینم تا نخوام بالای ۸۰۰۰ یا ۱۱۰۰۰ بدم ارایشگاه.خسیس نیستم دارم پول دانشگاه رو جمع میکنم تا بابام نخواد دوباره بره از عمو و اقوام قرض کنه.بهم وام نمیدن کار ندارم وام چند بدن اونم با التماس؟چیکار کنم ؟خودکشی
      پارتی ندارم پول ندارم ماشین ندارم حتما زیبایی هم ندارم لباس خوب ندارم ولی خدا که دارم .خدایا تو کمک کن هی
      با هزار شرم زنگ نزنم بابام بگم بابا تا بخوام بگم سلام بگه خدا بزرگه جور میشه.اهای کار میخوام کار هست ولی به من نمیدن.چیکار کنم؟خودکشی
      واسه کارت امتحان دانشگاه دیگه نمیتونستم زنگ بزنم بابام که پول و هزینه دکتر پاهاش که درد میکنه و سالها زحمت پا درد واسش اورده بریزه به حساب من.امتحان اولی رو التماس کردم.امتحان دومی رو دیگه مجبور شدم زنگ بزنم دامادمون.زشته.زشت.دلم میخواد بعد ۳-۴ ماه برم پدر مادرم رو ببینم ولی نمیشه.یه روز رو از دست بدم باید خجالت بکشم.چیکار کنم؟خودکشی
      دانشگاه میخوام انصراف بدم باید هزینه انصراف بدم/من که هزینه ثبت نام رو به بدبختی جور کردم پول بازنشستی بابا و پول دوا دکتر و … حالا انصراف هم قوز بالا قوز….هیچکس هم جوابگو نیست .تو اخبار سر زده میرن یه ارگانی ولی چه فایده داره ایا درد ملت اینه؟خب ببینی اساس چیه چه دردی دارن که اونجان اگه کارمند فلان جا رسیدگی میکنه سر وقت و عالی درست ولی ارباب رجوع باید ۳۰۰۰۰۰۰میلیون به خاطر سر وقت بودن اوشون بده؟؟داره این بلا سرم میاد.چیکار کنم؟خودکشی
      دوستم معتاد شد چون توی شهر کوچیک بود کسی به دادش نمیرسه ۳ تا دیگه هم در حال روی اوردن به اعتیاد هستن ولی فقط تهران یه چیزایی پیدا میشه.تهران یه کشور دیگست.ندیدی زنهای شهر ما تو خونشون میشینن تا مردا خجالت نکشن که کار ندارن بتونن برن نون واسه زن بچشون در بیارن.چرا پسرا بیکارن البته بعضیاشون.چون تو استخدامی ها ۶۰ درصدشون به خانم نیازمندن تا پول ماشین شخصی ارایش لباس اضافی و سفرهای دور دور رو در بیارن.بعد پسر میخواد زن بگیره کی زن بیکار میشه؟زن نخواستیم کار میخوایم ولی جان خودت تو استخدام ننویس به یک خانم نیازمندیم.ظرف خوب میشورم.خوب اشپزی میکنم.کار خوب میکنم.منشی خوبی میشم.فروشتون رو میتونم بالا ببرم.انواع فروش رو زود یاد میگیرم ولی ارایش نمیتونم بکنم.چیکار کنم ؟خودکشی
      سر جلسه امتحان دنیا جلو چشمام خاموش میشه سیزده تا کتاب خوندی رفتی دریغ از یه فرمول و جمله که بشه بنویسی ولی خانم فلانی و خانم فلانی از سر جلسه میان بیرون هندزفری زیر مقنعه رو میارن بیرون با شادی ممنون که زود سوالارو گفتی نوشتم.توی عمرش چادر نپوشیده سر جلسه امتحان چادری میشه اخه تقلبی ها رو چطوری با سوزن به چادرش وصلش کنه سرش رو ببره زیر چادر؟من نمیتونم وقتی سرم رو بر میگردونم و میگن تقلب کردی گریه کنم و بگم ببخشید و نمیخوام تقلبی کنم خدا داره میبینه ولی الان میتونم زار زار گریه کنم.چیکار کنم ؟خودکشی
      دارم پیر میشم .خوشی نمیخوام راحتی هم نمیخوام ولی ناراحتی هم نمیخوام نا خوشی هم نمیخوام.۶ ماه هستش دلم درد میگیره کسی نیست نازم رو بکشه چون از همه خانواده دور هستم.ناز نمیخوام ولی نگین فلانی بهانشه فلانی گداست.فلانی بی سواده.منم لیسانس بالاتر از شمارو دارم ولی پارتی ندارم تا سابقه کار واسم درست شه و کار یاد بگیرم.کار از کجا یاد بگیرم؟؟؟کار کجایی تا ما هم یاد بگیریم.آخه شانس هم ندارم.ولی یه چیزی شکر.خدارو دارم.چیکار کنم؟خودکشی
      والسلام
      ویرایش توسط برگ : 07 فروردین 1393 در ساعت 15:55 دلیل: فونتشو درشت کردم ملت بتونن بخونن!! :)

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      کلاس نداره اینجوری ! آدم باید رتبه یک بشه ! بعدش بگه گود بای لایف ! اینجویش رو من موافقم!

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehran34 نمایش پست ها
      کلاس نداره اینجوری ! آدم باید رتبه یک بشه ! بعدش بگه گود بای لایف ! اینجویش رو من موافقم!
      ادم باید تو اوج کناره بگیره تا همیشه تو خاطر همه باقی بمونه
      ویرایش توسط r-nazary : 07 فروردین 1393 در ساعت 16:00

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من سومین باره میخوام کنکور بدم تنها دلیلش هم اینه که میخوام نهایت تلاشمو بکنم که پس فردا عذاب وجدان نگیرم که اگه میخوندم میتونستم میخوام همه تلاشمو بکنم که اگه خدایی نکرده زبونم لال به اون چیزی که میخوام نرسیدم بگم من همه تلاشمو کردم نشد دیگه نشد حتما صلاح من دراین نبوده(شاید تهشم بگم بسوزد پدر شانس که....)
      شاید نتونم به اون چیزی که میخوام برسم اما خیلی راه های دیگه ای برای موفقیت وجود داره نهایتش اینکه اگه به هیچ حرفه ای مشغول نشدم حداقل میتونم همسر خوبی باشم یا حتی مادر خوبی باشم(اقا مسخره نکنید ها)
      بسم الله شروع کن به تهش فکر نکن همه انرژی تو بزار که فردا با خیالت راحت بگی من همه تلاشمو کردم

(((امروز صبح در راه ازمون در حال بحث با دوستم بودیم که اخرش به این نتیجه رسیدیم که ما انقد به فکر گذشته ایم و اینده رو برای خودمون ترسیم میکنیم که زمان حالمونو یادمون میره))))

حواست به زمان حالت باشه

غصه نخور،بگو بیخیال،زندگی جریان داره مثل اب راکد نباش حرکت کن تا به اقیانوس برسی

!!!! یاد بگیر که زندگیتو بسازی نه اینکه با زندگی بسازی !!!!!
      ویرایش توسط r-nazary : 07 فروردین 1393 در ساعت 15:55

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

این پست ته عصبانیته منه به کنکور

حیف فیلترش میکنن وگرنه هر چی فحش بلد بودم میدادم!!!!

بهترینش *****ه

کثافط

لعنی بیشهور عقده ای عوضی آشغال حروم زاده!!

اینا همه القاب نسبت داده شده به کنکور بود از طرف من!

خب حالا که یکم راحت شدم میریم سرغ اصل مطلب

اینبار روم به خودمه

خودم و خودم

کسی که از همه بیشتر نادیده گرفته بودمش

کسی که از همه بیشتر دوسش دارم

هر شب به هرکسی فکر میکردم جز اون

اینده ی هر کسی واسم مهم بود جز اون

احساسات هرکسی واسم مهم بود جز اون

اومدم از خودم حلالیت بطلبم

اگه کسی تو این دنیا باشه که بهش بدهکارم مطمئنا اون خودمم

واقعا چرا تا حالا نفهمیده بودم؟

چرا این یکسال رو بدون توجه داشتن به خود واقعیم حروم کردم؟

آدمای اطرافم از جون من چی میخوان؟

مامان بابام؟

خانواده؟

فک و فامیل؟

استادام؟

دوستام؟

من بهشون بدهکارم؟؟؟؟!!!

هاها!

خواب دیدن خیر باشه

به هیچکدومشون ربطی نداره من چیکار میکنم

آقا زندگی خودمه!!!

دلم میخواد...

اصلا من خنگ

من ناتوان

من نکوش(کسی که کوشش نمیکنه!)

من هر چی که اونا میگن

نیستم

مهم نیس چی میگن

مهم نیس چی پشت سرم حرف میزنن

خرخون-چهارچشم-امل-عقده ای-بی ادب

اصلا هر چی

مهم نیست چون

روزی که قراره برم جلوی خدا وایستم

هیچ کدومشون کنارم نیستن!

9. Top | #9
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط برگ نمایش پست ها

این پست ته عصبانیته منه به کنکور

حیف فیلترش میکنن وگرنه هر چی فحش بلد بودم میدادم!!!!

بهترینش *****ه

کثافط

لعنی بیشهور عقده ای عوضی آشغال حروم زاده!!

اینا همه القاب نسبت داده شده به کنکور بود از طرف من!

خب حالا که یکم راحت شدم میریم سرغ اصل مطلب

اینبار روم به خودمه

خودم و خودم

کسی که از همه بیشتر نادیده گرفته بودمش

کسی که از همه بیشتر دوسش دارم

هر شب به هرکسی فکر میکردم جز اون

اینده ی هر کسی واسم مهم بود جز اون

احساسات هرکسی واسم مهم بود جز اون

اومدم از خودم حلالیت بطلبم

اگه کسی تو این دنیا باشه که بهش بدهکارم مطمئنا اون خودمم

واقعا چرا تا حالا نفهمیده بودم؟

چرا این یکسال رو بدون توجه داشتن به خود واقعیم حروم کردم؟

آدمای اطرافم از جون من چی میخوان؟

مامان بابام؟

خانواده؟

فک و فامیل؟

استادام؟

دوستام؟

من بهشون بدهکارم؟؟؟؟!!!

هاها!

خواب دیدن خیر باشه

به هیچکدومشون ربطی نداره من چیکار میکنم

آقا زندگی خودمه!!!

دلم میخواد...

اصلا من خنگ

من ناتوان

من نکوش(کسی که کوشش نمیکنه!)

من هر چی که اونا میگن

نیستم

مهم نیس چی میگن

مهم نیس چی پشت سرم حرف میزنن

خرخون-چهارچشم-امل-عقده ای-بی ادب

اصلا هر چی

مهم نیست چون

روزی که قراره برم جلوی خدا وایستم

هیچ کدومشون کنارم نیستن!
      احسنت ... .... در کل کنکور در حال پوست کندن است .... پوست خودمان را میگویم ...

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      اگه حرفایی رو که بالا زدم باور داشته باشی

مطمئن باش هر شب راحت خوابت میبره

دیگه قلبت درد نمیگیره

دیگه لرزه به تنت نمیوفته

دیگه چهره ات رنگ پریده نمیمونه

و دیگه

از خودت متنفر نمیشی

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      مسخوام هر کیو میخوام دوس داشته باشم

هر کاری رو که میخوام انجام بدم

و به هر چیزی که میخوام "باور داشته باشم"

کی گفته نمیشه کنکور رتبه ام بهتر از خواهرم بشه

کی گفته نمیشه 3 ماه دیگه عالی بدم

کی گفته نمیشه 4 ماه دیگه خوشحال باشم؟

کی گفته هان؟

اگه اون خدایی که همه اینقدر ادعای شناختنشو میکنن به همون بزرگی باشه که بقیه میگن

آره همون خدایی که نمازشو نمیخونم

همون خدایی که اقرار میکنم باورش ندارم

همون خدایی که از یادم رفته

اگه این خدایی که همتون میپرستین واقعا هست و همونقدر که تو کتابا نوشته بزرگه

پس همه ی چیزایی که نوشتم اتفاق میوفته

و اگه تویی که میگی خدا مال ما ادم بدا نیس هنوزم سر حرفت هستی

بزار خدای خودمو بهت نشون بدم...

خدای خودم...

توی قلبم

ته قلبم جایی که حتی شایان هم اجازه ورود نداره

میگردم پیداش میکنم

حتی اگه به بهانه ی کنکور...

12. Top | #12
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سال پیشدانشگاهی بودم...شب قبل از اول مهر...پلکامو برای یه لحظه گذاشتم رو هم تا بخوابم اما...وقتی چشمامو باز کردم دیدم اسفند شده!...
      هیچکی کنارم نبود...همه با ناامیدی منو ترک کرده بودن...حتی رقیبام...اونقدر از من جلوتر بودن که دیده نمیشدن...کاریش نمیشد کرد...انتخاب با من بود...میتونستم
      دوباره چشامو ببندم و به خواب غفلتم ادامه بدم...اما برخلاف خیلیای دیگه قضیه رو به فال نیک گرفتم...تازه نفس بودم...دست خدارو گرفتم و بلند شدم...و شروع کردم به دویدن...

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)