خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 23
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات

نمره ی ۱۱ زیست و شیمی

سلام بچه ها
      تورو خدا کمکم کنین من کُشتم خودمو ترازمو رسوندم به ۷۰۰۰ دو ساله پشت کنکورم اما معدل دیپلمم ۱۳ و نمره هام به اینصورته
      ادبیات و زبان فارسی ۱۳،دینی ۱۸.۵،عربی ۱۲.۵،زبان ۱۸، زیست و شیمی ۱۱،فیزیک ۱۱.۵ ریاضی ۱۲.۵
      دنبال پزشکی بهشتی و ایرانم ولی الان یکسری میگن عمرا نمیشه یکسری میگن اگه هر درس رو ۵٪ یا ۱۰٪ بیشتر بزنی میشه حالا به نظر شما اصلا نمیشه؟؟
      من تلاشمو بزارم کنار؟؟
      خواهشن رُک بگین چیکار کنم؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      فقط از کنکوری های 93 بپرس چون از موقع اونا اینجوری شده البته تو کنکور 92 فقط تاثیر مثبت داشت ولی اگه ترازت 7000 نگهش دار من مطمئنم پزشکی قبول میشی به حرف هیچکسم گوش نده فقط شب و روز تلاش کن ...موفق باشی

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      همه چیز در سرجلسه ی کنکور مشخص میشه

موفق باشید

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام.

نقل قول نوشته اصلی توسط mpaarshin نمایش پست ها
      سلام بچه ها
      تورو خدا کمکم کنین من کُشتم خودمو ترازمو رسوندم به ۷۰۰۰ دو ساله پشت کنکورم اما معدل دیپلمم ۱۳ و نمره هام به اینصورته
      ادبیات و زبان فارسی ۱۳،دینی ۱۸.۵،عربی ۱۲.۵،زبان ۱۸، زیست و شیمی ۱۱،فیزیک ۱۱.۵ ریاضی ۱۲.۵
      دنبال پزشکی بهشتی و ایرانم ولی الان یکسری میگن عمرا نمیشه یکسری میگن اگه هر درس رو ۵٪ یا ۱۰٪ بیشتر بزنی میشه حالا به نظر شما اصلا نمیشه؟؟
      آفرین به شما بابت تراز خوبتون.ولی به یاد داشته باشید هدفتون خیلی بالاست پس باید تلاشتون بیشتر از این بشه.یعنی به فکر ترازهای بالای 7500 باشید تا بتونین تهران قبول شین.
      من تلاشمو بزارم کنار؟؟
      مگه برای شما فقط دانشگاه تهران دانشگاهه ؟! یعنی اگه فکر کنین که تهران قبول نمیشین نباید درس بخونین و درس رو بزارین کنار ؟! شما نهایت تلاشتون رو بکنید و مطمئن باشید بهترین نتیجه رو خواهید گرفت.
      معدلتون پایینه ولی این دلیل نمیشه که از الان بگین که کار تمومه.یادتون باشه معدل 25 درصد کنکور شماست نه همش ! بنابراین با نهایت تلاش پیش برین و سعی کنید نه تنها همین تراز رو حفظ کنید بلکه رفته رفته افزایشش بدین .
      امیدوارم با تلاشتون و توکل به خدا به هدفتون برسید.
      موفق باشید.

فروش سایت زیست پلاس با قیمت توافقی

برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تلاشتو کن ایشالا موفق میشی
      همون طورکه دوستمون گفت فقط25درصدتاثیرداره اون75درصدو فدای این 25درصدمیخوای کنی؟
      پس به تلاشت ادامه بده

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام بچه ها
      من تلاشمو بزارم کنار؟؟
      به هیچ وجه نگران نباشین..من خیلی ها رو تو اطرافیانم و مدرسه مون میشناسم که معدلشون بالای 19 هست ولی ترازشون فوقش به 5500 میرسه و قطعا شما با معدل کم خیلی از اونا جلوتر هستین:yahoo (1):

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مهدیه بانو نمایش پست ها
      به هیچ وجه نگران نباشین..من خیلی ها رو تو اطرافیانم و مدرسه مون میشناسم که معدلشون بالای 19 هست ولی ترازشون فوقش به 5500 میرسه و قطعا شما با معدل کم خیلی از اونا جلوتر هستین:yahoo (1):
      خب اونا کنکورشون بهتر میشه چون معدلشون بالاست من هرچی بزنم میگن عمرا زیر 1000 نمیشم:yahoo (2):

8. Top | #8
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      خب اونا کنکورشون بهتر میشه چون معدلشون بالاست من هرچی بزنم میگن عمرا زیر 1000 نمیشم:yahoo (2):
      عزیزم من بهت قول میدم هر وقت "میگن ها" رو ول کردی و راه خودتو رفتی موفق میشی

9. Top | #9
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اگر هر درسی رو بتونی حدودا 10 درصد بالاتر بزنی تاثیر معدلت کاملا جبران میشه.پس نگران نباش.:-)

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      شوما تلاشتو بکن مطمعن باش که موفق میشی
      توو کنکور اولویت با درصده نه با معدل

11. Top | #11
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      دقیقا باهاتون موافقم.خیلی از دوستای منم با معدلای حدود 19:50 به بالا با روزی 13-14 ساعت خوندن ترازشون داره به زور میشه 5700-5800.
      شما خیلی وضعیتت از اونا بهتره.

12. Top | #12
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من نمره هام خیلی کمتر از شما هست ولی ایمان دارم که میتونم قبول بشم.
      فقط سعی کن تست های تاریخ ادبیات رو از دست ندی همین مطلب باعث میشه ادبیاتت به تراز بقیه نزدیک بشه.
      در مورد ریاضی هم کنکور خیلی مهمتر هست چون همه ریاضی کنکور رو کم میزنن شما اگه یه 10درصد بیشتر از رتبه های خوب بزنی کافیه ( توی کنکور سعی کن ریاضی رو بالای 55 بزنی )
      زیستت فقط اوضاعش خوب نیست. امسال درسته که نمره 20 خیلی کمتر شده بود ولی نمره های بالای 18 تعدادشون بین بچه های تجربی مثل سال های قبل بود. شما سعی کن زیست رو برای 100% بخونی. اگه تا الان ژنتیک رو خوب خونده باشی و بتونی مساله های ژنتیک رو بدون رسم جدول پانت به صورت مفهومی ( بدون استفاده از فرمول های غیراستاندارد کتابهای تست ) حل کنی 100% زدن زیست ممکن هست. برای 100% زدن زیست کتابهای گاج نقره ای و همایش زیست دریافت رو تهیه کن و به من پ.خ بده تا بگم چیکار کنی ( روشی که استاد کرامت و یکی از نویسنده های کتاب درسی بهم گفتن رو میدم بهت )
      شیمی هم امسال قطعا مثل 92 و 93 خواهد بود و محاسبات سخت خواهد داشت خودت رو اگه برای محاسبات سخت آماده کرده باشی قطعا نمره پایینت جبران میشه
      فیزیک هم اگه جمع بندیت خوب باشه و هیچ فرمولی رو فراموش نکنی به بقه رقبات میرسی.
      در مورد عربی هم نظر خاصی ندارم چون خودم عربیم خیلی خوب نیست.

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ولی من حاضرم قسم بخورم شمایی که ترازت 7000 هست رتبه تون بهتر میشه..آخه 25 درصد معدل به نظرم در برابر 75 درصد کنکور ناچیزه:yahoo (94):البته من معدلم بالای 19 بودا... میگم یعنی کسی فکر نکنه چون معدلم کم بود دارم توجیه میکنم به هرحال مطمئنم با این تراز عالیتون بهترین رشته رو قبول خواهید شد و در ضمن زیاد به حرف کسایی که راجع تاثیر معدل ر میزنن گوش ندین چون اکثرا کسایی هستن که فقط معدلشون خوبه و تست زنیشون خوب نیست و دارن با این حرفا به خودشون امیدواری میدن:yahoo (21):

14. Top | #14
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ولی من حاضرم قسم بخورم شمایی که ترازت 7000 هست رتبه تون بهتر میشه..آخه 25 درصد معدل به نظرم در برابر 75 درصد کنکور ناچیزه:yahoo (94):البته من معدلم بالای 19 بودا... میگم یعنی کسی فکر نکنه چون معدلم کم بود دارم توجیه میکنم به هرحال مطمئنم با این تراز عالیتون بهترین رشته رو قبول خواهید شد و در ضمن زیاد به حرف کسایی که راجع تاثیر معدل ر میزنن گوش ندین چون اکثرا کسایی هستن که فقط معدلشون خوبه و تست زنیشون خوب نیست و دارن با این حرفا به خودشون امیدواری میدن:yahoo (21):
      25% در برابر 75% ناچیزه ؟؟
      این کسایی که رتبه بالای 1000 آوردن درصدهاشون رو با کسایی که زیر 600 آوردن بررسی کنین 10 درصد یا کمی بیشتر فاصله هست به طور متوسط.

کسی اگه نمرات نهاییش متوسط 9 باشه ( مثل خودم ) حتی با درصدهای بالای 95 کنکور هم نمیتونه رتبه بهتر از 850-900 به دست بیاره.

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SNIPER نمایش پست ها
      25% در برابر 75% ناچیزه ؟؟
      این کسایی که رتبه بالای 1000 آوردن درصدهاشون رو با کسایی که زیر 600 آوردن بررسی کنین 10 درصد یا کمی بیشتر فاصله هست به طور متوسط.

کسی اگه نمرات نهاییش متوسط 9 باشه ( مثل خودم ) حتی با درصدهای بالای 95 کنکور هم نمیتونه رتبه بهتر از 850-900 به دست بیاره.
      حق با شماست... ولی به هرحال درسته که به خاطر معدلشون رتبشون بهتر شده ولی خب تست زنیشون هم خوب بوده در کنار معدل..منظور من اینه که من کسایی رو میشناسم که با وجود معدل بالا ترازشون 5000 هست آیا این افراد با درصدهای کم و با وجود معدل بالا میتونن رتبه ی دو رقمی بیارن؟؟مثلا طرف امتحان نهایی ریاضی 19.75 گرفته ولی توی قلمچی 10 درصد میزنه :yahoo (21):ولی ممکنه کسی امتحان نهایی 10 گرفته باشه ولی قلمچی 80 بزنه...راستی معدل من 19.15 بود آیا معدل منم تاثیر بد میذاره تو رتبه کنکورمم؟؟با حرفاتون نگران شدم

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)