خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 42
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات

Post معدل بدبخت کننده

سلام

بچه ها از ی مشاور شنیده بودم ک اگه معدلت پایین باشه درصدات انداره رتبه 500باشه 650-700میشی ولی جدیدا از چندتا دوستام شنیدم میگن تاثیرش بیشتر از ای حرفا هس و ی نفر بوده درصداش اندازه رتبه 800 بود معدلش 15بوده رتبش شده2000.....

• یعنی همینقدر جاب جا میکنه؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      برامن که تاثیرمعدل فقط 7درصده چجوریه؟ استرس گرفتیم

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط kinghossein1 نمایش پست ها
      ی نفر بوده درصداش اندازه رتبه 800 بود معدلش 15بوده رتبش شده2000.....

یعنی چی درصداش اندازه رتبه 800 بوده؟!
      یعنی دقیقا مثل هم بوده؟
      جفتشون تو یه سال کنکور دادن یا نه، رتبه 800 واسه پارسال بوده؟

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام

بچه ها از ی مشاور شنیده بودم ک اگه معدلت پایین باشه درصدات انداره رتبه 500باشه 650-700میشی ولی جدیدا از چندتا دوستام شنیدم میگن تاثیرش بیشتر از ای حرفا هس و ی نفر بوده درصداش اندازه رتبه 800 بود معدلش 15بوده رتبش شده2000.....

• یعنی همینقدر جاب جا میکنه؟
      نه بابا خیلی بیشتر از اینا جا به جا میکنه...مثلا رتبه 800 رو میکنه 5000 میفهمی؟5000...خسته شدم از این سوال تکراری...خوب اصلا میکنه 100000..حالا تو باید رتبه 1 بیاری که بشی 800 میفهمی 1 بیار!تلاشت رو بکن که 1 بیاری

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط moozik نمایش پست ها
      یعنی چی درصداش اندازه رتبه 800 بوده؟!
      یعنی دقیقا مثل هم بوده؟
      جفتشون تو یه سال کنکور دادن یا نه، رتبه 800 واسه پارسال بوده؟

اینجور ک دوستام گفتن اره
      هردوشون تو ی کلاس بودن کنکور92
      هردوتاشون درصداشون تقریبا اندازه هم بوده ولی معدل یکی 19خورده ای یکی15 رتبه یکی شده840یکی شده2100

البته راست و دروغشو نمیدونم ازشما پرسیدم ببینم نظرتون چیه...حالا میرم طرفو پیدامیکنم ازخودش میپرسم

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط M-Amin نمایش پست ها
      نه بابا خیلی بیشتر از اینا جا به جا میکنه...مثلا رتبه 800 رو میکنه 5000 میفهمی؟5000...خسته شدم از این سوال تکراری...خوب اصلا میکنه 100000..حالا تو باید رتبه 1 بیاری که بشی 800 میفهمی 1 بیار!تلاشت رو بکن که 1 بیاری

ادرس بده بیام ی دوتا کشیده بزن بهم تا کامل خالی بشی

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سازمان سنجش هنوز با خودش به توافق نرسیده اخرش این معدل تاثیرش چند درصده هر بار ی چیزی میگه ی تبصره و بند بهش اضافه میکنه

7. Top | #7
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      منم همینو گفتم! پریدن رو سرو کولم کلی هم فحش دادن بهم :yahoo (4):

2 راه داری:

ارادت رو دوبرابر کنی و درصدات رو ببری بالا تا تاثیر منفی معدل ختثی بشه.
      یا اینکه اگر وقت واسه دیپلم مجدد داری دیپلم غیر از دیپلم فعلیت بگیری که امکان جبران اشتباهات و معدل کم دیپلم قبلیتو داشته باشی.

آ... تا یادم نرفته یه راه دیگه هم داری....

همین روالی که الان داری رو طی کن! یعنی بجا درس خوندن هی بفکر معدل باش... آخرش نه معدلت خوبه و نه درصدات...

توجه کردین تاثیر روانی و روحی معدل چند برابر تاثیرش در کنکوره؟ خیلیا به خاطرش خودشونو میبازن و انگیزه نمیمونه براشون...

8. Top | #8
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ﺍﻗﺎ ﺷﻤﺎ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﻧﻤﻴﻜﺸﻴﻦ??? ﺑﺪﺑﺨﺘﺎﺍﺍﺍ ﻓﻘﻂ 5 ﻣﺎﻩ ﻣﻮﻭﻭﻭﻧﺪﻩ ﻣﻴﻔﻬﻤﻴﻦ!!!!! ﻓﻜﺮ ﻣﻌﺪﻟﻮ ﺍﺯ ﺳﺮﺕ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﻛﻦ ﺑﺮﺍﺩﺭ ﻣﻦ ﺑﻴﺮﺭﺭﺭﺭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻥ!! !!!!!!!!! ﺩﻳﻜﻪ ﻛﺬﺷﺘﻪ ﻣﻴﻔﻬﻤﻲ? ـﺒﺸﻴﻦ ﺑﺎﻱ ﺩﺭﺳﺖ ﺍﻳﻨﻘﺪﻡ ﺑﻪ ﻣﻌﺪﻝ ﻓﻜﺮ ﻧﻜﻦ!!! ﺧﻮﺩﺗﻮ ﺑﺪﺑﺨﺖ ﻧﻜﻦ!!!! ﺍﻳﻦ ﻣﻌﺪﻝ ﺫﻫﻨﺘﻮ ﻣﻨﺤﺮﻑ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﻧﻤﻴﺬﺍﺭﻩ ﺑﺪﺭﺳﻲ ﻓﻬﻤﻴﺪﻱ? ﺑﺮﻭ ﺩﺭﺳﺘﻮ ﺑﺨﻮﻥ ﺑﻪ ﻫﻴﺠﻴﻴﻴﻢ ﻓﻜﺮ ﻧﻜﻦ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﻳﻪ ﺑﺎﺭ ﺩﻳﻜﻪ ﺣﺮﻑ ﻣﻌﺪﻝ ﺑﺸﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻣﻮ ﻣﻴﻜﺸﻢ ﺑﺲ ﻛﻨﻴﻦ ﺩﻳﻜﻪ ﺑﺠﻪ ﻫﺎ ﺍﻩ!!!!! ﺧﺠﺎﻟﺖ ﺑﻜﺸﻴﻦ!!!! ﺟﺎﻱ ﺍﻳﻨـﻜﻪ ﺩﻭ ﻛﻠﻮﻡ ﺑﺪﺭﺳﻴﻦ ﻫﻲ ﺍﻱ ﺧﺪﺍ ﻣﻌﺪﻟﻢ ﻭﺍﻱ ﺧﺪﺍ ﻣﻌﺪﻟﻢ!!!! ﻫﻴﺠﻲ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﻧﻴﺲ ﺑﻬﺘﻮﻥ ﻗﻮﻝ ﻣﻴﺪﻡ ﺑﺎ ﻣﻌﺪﻝ ﺩﻩ ﻫﻢ ﻣﻴﺸﻪ ﻣﻮﻓﻖ ﺷﺪ!!!!!

9. Top | #9
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      اینجور ک دوستام گفتن اره
      هردوتاشون درصداشون تقریبا اندازه هم بوده ولی معدل یکی 19خورده ای یکی15 رتبه یکی شده840یکی شده2100

البته راست و دروغشو نمیدونم ازشما پرسیدم ببینم نظرتون چیه...حالا میرم طرفو پیدامیکنم ازخودش میپرسم

بیاه
      دیدی
      اولا که این تاثیر معدل از کنکور 93 به بعد و سال 92 اینجوری نبود
      دوم اینکه تازه مطمئن نیستی، مارو اینجا اوس..ل کردی؟
      برو برو تا خودت ندیدی به این حرفا اعتماد نکن
      والا به خدا،
      فلانی رتبش کم میشه سه سوت میندازه تقصیر معدل و میگه با این درصدایی که من زدم فلانی رتبه 1 شده!!!

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نه بابا معدل اصلا تاثیر نداره. شما درصد های رتبه 800 رو بزن نهایتا اگر معدل 13 هم باشه میشی 1000-1100.
      زیاد سخت نگیرین

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sarah Melody نمایش پست ها
      ﺍﻗﺎ ﺷﻤﺎ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﻧﻤﻴﻜﺸﻴﻦ??? ﺑﺪﺑﺨﺘﺎﺍﺍﺍ ﻓﻘﻂ 5 ﻣﺎﻩ ﻣﻮﻭﻭﻭﻧﺪﻩ ﻣﻴﻔﻬﻤﻴﻦ!!!!! ﻓﻜﺮ ﻣﻌﺪﻟﻮ ﺍﺯ ﺳﺮﺕ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﻛﻦ ﺑﺮﺍﺩﺭ ﻣﻦ ﺑﻴﺮﺭﺭﺭﺭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻥ!! !!!!!!!!! ﺩﻳﻜﻪ ﻛﺬﺷﺘﻪ ﻣﻴﻔﻬﻤﻲ? ـﺒﺸﻴﻦ ﺑﺎﻱ ﺩﺭﺳﺖ ﺍﻳﻨﻘﺪﻡ ﺑﻪ ﻣﻌﺪﻝ ﻓﻜﺮ ﻧﻜﻦ!!! ﺧﻮﺩﺗﻮ ﺑﺪﺑﺨﺖ ﻧﻜﻦ!!!! ﺍﻳﻦ ﻣﻌﺪﻝ ﺫﻫﻨﺘﻮ ﻣﻨﺤﺮﻑ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﻧﻤﻴﺬﺍﺭﻩ ﺑﺪﺭﺳﻲ ﻓﻬﻤﻴﺪﻱ? ﺑﺮﻭ ﺩﺭﺳﺘﻮ ﺑﺨﻮﻥ ﺑﻪ ﻫﻴﺠﻴﻴﻴﻢ ﻓﻜﺮ ﻧﻜﻦ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﻳﻪ ﺑﺎﺭ ﺩﻳﻜﻪ ﺣﺮﻑ ﻣﻌﺪﻝ ﺑﺸﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻣﻮ ﻣﻴﻜﺸﻢ ﺑﺲ ﻛﻨﻴﻦ ﺩﻳﻜﻪ ﺑﺠﻪ ﻫﺎ ﺍﻩ!!!!! ﺧﺠﺎﻟﺖ ﺑﻜﺸﻴﻦ!!!! ﺟﺎﻱ ﺍﻳﻨـﻜﻪ ﺩﻭ ﻛﻠﻮﻡ ﺑﺪﺭﺳﻴﻦ ﻫﻲ ﺍﻱ ﺧﺪﺍ ﻣﻌﺪﻟﻢ ﻭﺍﻱ ﺧﺪﺍ ﻣﻌﺪﻟﻢ!!!! ﻫﻴﺠﻲ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﻧﻴﺲ ﺑﻬﺘﻮﻥ ﻗﻮﻝ ﻣﻴﺪﻡ ﺑﺎ ﻣﻌﺪﻝ ﺩﻩ ﻫﻢ ﻣﻴﺸﻪ ﻣﻮﻓﻖ ﺷﺪ!!!!!
      نه...خداییش من تا دارم روزی 10 ساعت میخونم اصلا ب اینا فک نمیکنم یعنی باهاش کنار اومدن تا اینکه امروز ایجور حرفی شنیدم ک معدل اینقدر رتبه رو جاب جا میکنه ذهنمو درگیر کرد ولی باید بازم بیخیالش بشم هرچی میخواد بشه من تمام تلاشمو واسه کنکور میکنم

12. Top | #12
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام.
      معدل بسیار بسیار مهمه.خیلی خیلی مهمه.البته معدل به تنهایی مهم نیست و مهم نمراته.

برای مثال : دونفر a و b رو در نظر بگیرین که هردوشون معدلشون برابر هستش.
      نمرات a اینطوریه : ادبیات 19 عربی 19 دینی 20 زبان 20 زبان فارسی 15 زمین شناسی 13 ریاضی 18 زیست 19 فیزیک 18 شیمی 19
      نمرات فرد b : ادبیات 18 عربی 18 دینی 20 زبان انگلیسی 20 زبان فارسی 20 زمین شاسی 20 ریاضی 18 زیست 13 فیزیک 20 شمی 17

معدل هردو نفر یکسان میشه ولی نمرات کدوم یکی تاثیر مثبتی رو میزاره ؟

مطمئنا نفر a در کنکور از امتیاز معدل مثبت تری نسبت به فرد b بدیت میاره.چون در دروس اصلی نمره خوبی گرفته.

در ضمن معدل خیلی تو رتبه تاثیر داره.معدل کم هم رتبه رو 500 تا 500 تا یا بیشتر جابه جا میکنه نه ده تا ده تا. بنابراین دوستان سومی حتما دقت کنن تا نهایتت نمره های ممکن رو در امتحانات نهایی کسب کنن.

موفق باشید.

فروش سایت زیست پلاس با قیمت توافقی

برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اینجور ک دوستام گفتن اره

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

به خدا اگه گیرت بیارم حسابی میزنمت..اهههه اعصاب نذاشتین واسه ما..هی معدل..هی معدل..آقا معدل منم پایین 14..میشینم میخونم رتبمو میکنم زیر100 که بشه 300...300 بده؟؟بشین درستو بخوون دیگه اههههه...:troll (2)::troll (15):

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zist-konkur نمایش پست ها
      سلام.
      معدل بسیار بسیار مهمه.خیلی خیلی مهمه.البته معدل به تنهایی مهم نیست و مهم نمراته.

برای مثال : دونفر a و b رو در نظر بگیرین که هردوشون معدلشون برابر هستش.
      نمرات a اینطوریه : ادبیات 19 عربی 19 دینی 20 زبان 20 زبان فارسی 15 زمین شناسی 13 ریاضی 18 زیست 19 فیزیک 18 شیمی 19
      نمرات فرد b : ادبیات 18 عربی 18 دینی 20 زبان انگلیسی 20 زبان فارسی 20 زمین شاسی 20 ریاضی 18 زیست 13 فیزیک 20 شمی 17

معدل هردو نفر یکسان میشه ولی نمرات کدوم یکی تاثیر مثبتی رو میزاره ؟

مطمئنا نفر a در کنکور از امتیاز معدل مثبت تری نسبت به فرد b بدیت میاره.چون در دروس اصلی نمره خوبی گرفته.

در ضمن معدل خیلی تو رتبه تاثیر داره.معدل کم هم رتبه رو 500 تا 500 تا یا بیشتر جابه جا میکنه نه ده تا ده تا. بنابراین دوستان سومی حتما دقت کنن تا نهایتت نمره های ممکن رو در امتحانات نهایی کسب کنن.

موفق باشید.
      بله دقیقا همینطوره
      من درصدام تو کنکور افتضاح بود یعنی............. هیچی نخونده بودم مخصوصا بعد عید ک کامل کنار گذاشتم .....ولی معدلم چون بالا بود وحشتناک رتبه م رو جا ب جا کرد !!
      پس معدلم مهمه اما میشه با تلاش بیشتر جبرانش کرد
      جون من دیگه تاپیک تاثیرمعدل نزنین

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن