خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 23 از 23
    1. Top | #16
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مهدیه بانو نمایش پست ها
      حق با شماست... ولی به هرحال درسته که به خاطر معدلشون رتبشون بهتر شده ولی خب تست زنیشون هم خوب بوده در کنار معدل..منظور من اینه که من کسایی رو میشناسم که با وجود معدل بالا ترازشون 5000 هست آیا این افراد با درصدهای کم و با وجود معدل بالا میتونن رتبه ی دو رقمی بیارن؟؟مثلا طرف امتحان نهایی ریاضی 19.75 گرفته ولی توی قلمچی 10 درصد میزنه :yahoo (21):ولی ممکنه کسی امتحان نهایی 10 گرفته باشه ولی قلمچی 80 بزنه...راستی معدل من 19.15 بود آیا معدل منم تاثیر بد میذاره تو رتبه کنکورمم؟؟با حرفاتون نگران شدم
      معدل شما نزدیک به بالاترین معدل ها هست تاثیرش کاملا مثبت هست برای شما نه منفی. بین رقبای اصلی شما خیلی معدل های زیر 18 هستن. من خ ودم درصدهام بالاست ولی معدل نهاییم زیر 10 هستش. شما اگه کنکور رو درصداتون متوسط یه 15% کمتر از من باشه بازم رتبتون از من بهتر هست.

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SNIPER نمایش پست ها
      من نمره هام خیلی کمتر از شما هست ولی ایمان دارم که میتونم قبول بشم.
      فقط سعی کن تست های تاریخ ادبیات رو از دست ندی همین مطلب باعث میشه ادبیاتت به تراز بقیه نزدیک بشه.
      در مورد ریاضی هم کنکور خیلی مهمتر هست چون همه ریاضی کنکور رو کم میزنن شما اگه یه 10درصد بیشتر از رتبه های خوب بزنی کافیه ( توی کنکور سعی کن ریاضی رو بالای 55 بزنی )
      زیستت فقط اوضاعش خوب نیست. امسال درسته که نمره 20 خیلی کمتر شده بود ولی نمره های بالای 18 تعدادشون بین بچه های تجربی مثل سال های قبل بود. شما سعی کن زیست رو برای 100% بخونی. اگه تا الان ژنتیک رو خوب خونده باشی و بتونی مساله های ژنتیک رو بدون رسم جدول پانت به صورت مفهومی ( بدون استفاده از فرمول های غیراستاندارد کتابهای تست ) حل کنی 100% زدن زیست ممکن هست. برای 100% زدن زیست کتابهای گاج نقره ای و همایش زیست دریافت رو تهیه کن و به من پ.خ بده تا بگم چیکار کنی ( روشی که استاد کرامت و یکی از نویسنده های کتاب درسی بهم گفتن رو میدم بهت )
      شیمی هم امسال قطعا مثل 92 و 93 خواهد بود و محاسبات سخت خواهد داشت خودت رو اگه برای محاسبات سخت آماده کرده باشی قطعا نمره پایینت جبران میشه
      فیزیک هم اگه جمع بندیت خوب باشه و هیچ فرمولی رو فراموش نکنی به بقه رقبات میرسی.
      در مورد عربی هم نظر خاصی ندارم چون خودم عربیم خیلی خوب نیست.
      جناب یه چیزی میگینا زیست ۱۰۰٪؟؟ به هیچ وجه من زیست رو روی ۷۰٪ گذاشتم اصلا نمیتونم ۱۰۰ بزنم

3. Top | #18
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mpaarshin نمایش پست ها
      جناب یه چیزی میگینا زیست ۱۰۰٪؟؟ به هیچ وجه من زیست رو روی ۷۰٪ گذاشتم اصلا نمیتونم ۱۰۰ بزنم
      شما زیست رو بزاری روی 70% میری کنکور میزنی 50% با این نمرات نهایی، حتی فیزیوتراپی و بینایی سنجی و هوشبری هم نمیتونی بیاری دوست عزیز.درصد 100 ( حالا نه 100 مطلق، حدود 100 منظورمه ) برای کسی که میتونه به 70% برسه، کاملا ممکن هست.

به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان داند. براتون آرزوی موفقیت میکنم.

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      شما زیست رو بزاری روی 70% میری کنکور میزنی 50% با این نمرات نهایی، حتی فیزیوتراپی و بینایی سنجی و هوشبری هم نمیتونی بیاری دوست عزیز.درصد 100 ( حالا نه 100 مطلق، حدود 100 منظورمه ) برای کسی که میتونه به 70% برسه، کاملا ممکن هست.

به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان داند. براتون آرزوی موفقیت میکنم.
      مرسی از راهنماییتون
      به نظر شما با این نمره ها و درصدای میانگین ۸۰ میشه رتبه زیر ۵۰۰ اورد؟؟

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      معدل شما نزدیک به بالاترین معدل ها هست تاثیرش کاملا مثبت هست برای شما نه منفی. بین رقبای اصلی شما خیلی معدل های زیر 18 هستن. من خ ودم درصدهام بالاست ولی معدل نهاییم زیر 10 هستش. شما اگه کنکور رو درصداتون متوسط یه 15% کمتر از من باشه بازم رتبتون از من بهتر هست.
      ممنون از راهنماییتون...انشالله شما هم بهترین رشته قبول بشین :yahoo (1):

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mpaarshin نمایش پست ها
      خب اونا کنکورشون بهتر میشه چون معدلشون بالاست من هرچی بزنم میگن عمرا زیر 1000 نمیشم:yahoo (2):
      سازمان سنجش دوتا کارنامه میده یکیش با تاثیر معدل یکیش بدون تاثیر
      هرکدوم به نفع دانش آموز بود یعنی کمتر بود اون میشه رتبه اصلی

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zibamehr1376 نمایش پست ها
      سازمان سنجش دوتا کارنامه میده یکیش با تاثیر معدل یکیش بدون تاثیر
      هرکدوم به نفع دانش آموز بود یعنی کمتر بود اون میشه رتبه اصلی
      این حرف شما برای سال ۹۲ هستش از سال ۹۳ تاثیر معدل قطعی شده و هم تاثیر مثبت داره هم منفی معدل بدون هیچ ارفاقی در نتیجه لحاظ میشه

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان من معدلم 10.82 میخ.استم ببینم راه برگشتی برای دوباره دیپلم گرفتن دارم یا همین جوری بد بخت شدم رفت.....تجربی ام........

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

سلام دوستان من معدلم 10.82 میخ.استم ببینم راه برگشتی برای دوباره دیپلم گرفتن دارم یا همین جوری بد بخت شدم رفت.....تجربی ام........

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)