خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 18 1211 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 267

موضوع: حجاب

1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

حجاب

در اینجا میخوام حجاب رو از دیدگاه موافقان و مخالفانش مطرح کنم و شما بگین کدوم دیدگاه رو میپسندین و چرا این دیدگاه رو قبول دارین

موافقان حجاب این نقطه نظر رو مطرح میکنن:
      حجاب جامعه رو از فساد و تباهی دور نگه میداره و باعث میشه فحشا در جامعه بسیار کم بشه و از بین بره و پوشش زن رو سد بسیار محکمی در برابر فحشا میدونن و به این استناد میکنن که زن اگر دارای پوشش باشه هیچ مردی به خودش اجازه نخواهد داد به اون زن حتک حرمت کنه و بعضا مثال هایی رو میزنن مثله این مثال
      زن با پوشش مانند شکلاتی است کاور دار که هیچ مزاحمتی ندارد اما زن بی پوشش مثله شکلات بی کاوری هست که کلی پشه و حشره به دورش جمع شدند

مخالفان حجاب:
      حجاب رو یک تبعیض جنسیتی علیه زن تلقی میکنند و معتقدند که اگر هواداران حجاب ٬حجاب رو برای پاک بودن جامعه میخواهند پس باید مردان هم چادر بپوشند و روبند استفاده کنند و همین طور که چادر پوشیدن مردان رو مضحک میدونن استفاده از چادر برای زنان رو هم مسخره میدونند و معتقدند همین طور که آقایون در هر فصل از سال با توجه به گرما و سرما لباسی رو انتخاب میکنند خانوم ها هم باید این حق رو داشته باشند و اونها ریشه های فساد در جامعه رو فقر فرهنگی اون جامعه میدونند که باید آسیب شناسی بشن و فرهنگ سازی صورت بگیره

لطفا بحثتون بی تنش باشه و فقط دلایلتون رو مطرح کنین
      ویرایش توسط sam-n : 06 بهمن 1393 در ساعت 22:52

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      داداش.لطفا یه نظر سنجی هم بزار.

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      لطفا مدیران زحمت بکشن یک نظر سنجی هم بذارن

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      اهم
      الو الو صدا میاد
      1 2 3 امتحان میکنیم
      خب مثل اینکه درست شد
      من خودم به عنوان یه دخمل چادری میگم من کار به جامعه ندارم مخاطب من خداست و فقط بخاطر اونه که حجاب دارم
      و همینجا اعلام میکنم فقط حجاب چادر نیست.
      حالا بیاین هزار تانقل قول از این پست بگیرین پوست منو بکنید.

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      منظور از مخالفان حجاب ، مخالفت با کل حجاب هست یا فقط با چادر و .. ؟
      تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..

M-aB

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط milad65 نمایش پست ها
      فکر کنم منظور ایشون مخالفت با حجاب اجباری باشه.

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط milad65 نمایش پست ها
      مخالفت با چادر و روسری
      پوشش رو در حد معمول بطوری که *** نباشه رو همه قبول دارند
      اینجا صرفا یه بحث اجتماعیه نه سیاسی

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط خانوم دکتر نمایش پست ها
      اهم
      الو الو صدا میاد
      1 2 3 امتحان میکنیم
      خب مثل اینکه درست شد
      من خودم به عنوان یه دخمل چادری میگم من کار به جامعه ندارم مخاطب من خداست و فقط بخاطر اونه که حجاب دارم
      مرسی از چیزی که گفتین
      ایشون رو نقل قول نکنن دوستان

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      هر کی ازاده هر چی دلش خواست بپوشه البته با توجه به فرهنگش یا دینش یا خوانوادش...

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط خانوم دکتر نمایش پست ها
      اهم
      الو الو صدا میاد
      1 2 3 امتحان میکنیم
      خب مثل اینکه درست شد

با نظر خانوم دکتر موافقم , به نظر بنده باید دید ذهنیت خود فرد از حجاب چیه.
      یه خانوم در عین چادری بودن میتونه خیلی بی حجاب باشه وبالعکس , یک خانوم با پوشش معمولی میتونه خیلی با حجاب باشه (فقط مثال بود)

ایا واقعا کسی که دهنیت درستی از حجاب نداره , به اصرار خانواده یا امثال این,چادر به سر میکنه میشه باحجاب خوندش؟

یا بالعکس چون فردی بدون چادر در جامعه ظاهر میشه میشه با قاطعیت گفت ایشون بی حجابه؟

من بیشتر دوست دارم دیدگاه اون فرد رو در مورد حجاب بدونم .

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سام عزیز مساله حجاب نیست مساله حق انتخابه. ایرادی نداره هرکی هرچی دوس داشت بپوشه.ایراده کار اجباری بودنه که اکثر ادما فکر میکنن به حریم شخصیشون تجاوز شده اگه جامعه ای ازاد بودو همه با حجاب بودن اونوقت میشه قضاوت کرد ولی الان اگرهم حجاب خوب باشه سر لجبازیم که شده خیلیا ایراد میگیرن.در کل من با ازادی انتخاب موافقم.اینی که اگه زن با حجاب باشه امنیتش بیشتره قبول ندارم چون این طوری مردارو داریم بد جلوه میدیم من معتقدم باید ازادی باشه هرکی هرجور خواس بپوشه بالاخره فرهنگشم ایجاد میشه

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      با عرض سلام خدمت همه ی دوستان...
      بنده هم به عنوان یک دختر چادری دارم اعتقاداتم رو به اطلاع همه میرسونم....
      ما مسلمان هستیم.درسته؟؟
      ما یه کتاب داریم.درسته؟
      منی که مسلمان هستم برای حکم خداوند هیچ دلیلی نمیذارم...
      خدا خودش تو قرآن به حضرت پیامبر گفته :
      ای پیامبر!به زنان مومنه خودت و دخترانت و زنان مومن بگو جلابیب بر سر کنند..زیرا انان را از تعرض دیگران دور خواهد کرد...
      من به عنوان یک مسلمان حکم خداوند رو پذیرفتم و چادر بر سر کردم...
      دلیل من اینه که چون مسلمونم و قرآن کتابمه،حکم خداوند هم ملاکمه..
      والسلام.نامه تمام
      ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand

فعال عرصه ی رسانه

مدرس سواد فضای مجازی

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      در مورد حجاب باید تو کشوری بحث شه که در صورتی که اگه خانومی حجابشو رعایت کنه مرد به خودش اجازه نده بهش نزدیک شه ولی وقتی تو کشورمون میبینیم اقایون به خانومای محجبه هم متلک میگن چه لزومی درموردش بحث کنیم اصن خانومای با حجاب و بی حجاب فرقی باهم ندارن تو ایران

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      با سلام

به نظر من هدف حجاب با وقار بودن و جلب توجه منفی نکردنه مرد و زن هم نداره فقط همین،بقیه چیزا احکامن و وسیله برای این هدف.یه خانم مثلا تو اروپا می تونه خیلی ظاهر با وقار و با شخصیت داشته باشه اصلا هم جلب توجه نکنه در حالی که شاید رو سری هم نداره ولی تو ایران متاسفانه بعضیا مثلا حجاب دارن ولی اونقدر آرایششون غلیظه و لباساشون تنگه که اگه تو همون اروپا هم باشن جلب توجه می کنن و تو چشم می زنن،و این یعنی نقض غرض،این یعنی اوج فاجعه!!!، این یعنی اعمالی که هیج نتیجه ای به دنبال ندارن و فقط ظاهراند،این یعنی جواب "حالا شما مسلمونا به کجا رسیدین؟!؟"

در مورد تبعیض جنسیتی هم باید بگم تو ایران بله ولی تو دین نه،چون توی دین همینطور که خانما وظیفه دارن بدنشون حفظ کنن آقایون هم وظیفه دارن چشماشونو حفظ کنن هردو عفافه ولی به دو شکل متفاوت.توی قرآن کریم هم اکثرا این دوتا باهم اومدن حالا اگه می بینی تو جامعه ما به قول فروغ فرخزاد ذهن های هرزه وجود داره ،اگه فقط خانوما عامل فساداند، اگه فقط به خانوما گیر میدن،اگه آقایون آزاد اند هر جور می خوان نگاه کنند و هر جور می خوان فکر کنند ولی خانوما آزاد نیستن هر جور بخوان بپوشن،اینا دیگه دلیلش ناقص اجرا شدنه دینه،دلیلش برتری پیدا کردن فروع که یکیش حجاب باشه بر اصول که یکیش عفاف و وقار باشه،و در یک کلام نفهمیدن دین و فلسفه ها و علت هاشه.
      ویرایش توسط sajad76 : 06 بهمن 1393 در ساعت 23:47

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      سام عزیز مساله حجاب نیست مساله حق انتخابه. ایرادی نداره هرکی هرچی دوس داشت بپوشه.ایراده کار اجباری بودنه که اکثر ادما فکر میکنن به حریم شخصیشون تجاوز شده اگه جامعه ای ازاد بودو همه با حجاب بودن اونوقت میشه قضاوت کرد ولی الان اگرهم حجاب خوب باشه سر لجبازیم که شده خیلیا ایراد میگیرن.در کل من با ازادی انتخاب موافقم.اینی که اگه زن با حجاب باشه امنیتش بیشتره قبول ندارم چون این طوری مردارو داریم بد جلوه میدیم من معتقدم باید ازادی باشه هرکی هرجور خواس بپوشه بالاخره فرهنگشم ایجاد میشه
      آقا بهزاد کلام شما متینه..

اما من حاضرم قسم بخورم در مقایسه با اون دختری که با موی افشون اما زیبایی کم تو خیابونا میچرخه من یک هزارمشو تیکه نمیشنوم...
      اجازه نمیدن به خودشون که بی حرمتی کنن بهم...
      اجازه میدین یه دلیل منطقی دیگه بدم بهتون؟؟
      ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand

فعال عرصه ی رسانه

مدرس سواد فضای مجازی

صفحه 1 از 18 1211 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن