خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 11 از 18 نخستنخست ... 101112 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 151 به 165 از 267

موضوع: حجاب

1. Top | #151
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      تقدیم خانم های محترم محجبه

به چه خاطر بی حجاب باشم؟

همیشه از منِ چادری می پرسید چرا چادر می پوشی؟ چرا حجاب رو رعایت می کنی؟ ولی یه بار نشد بپرسید از اون بی حجاب که چرا حجاب رو رعایت نمی کنه؟ چرا بی حجابی رو انتخاب کرده؟ چرا برهنگی رو دوست داره؟

از چه زمانی براتون بیارم که حجاب رو رعایت می کردن خوبه؟ چه قومیتی رو قبول دارید که من براتون بیارم بگم اون ها هم حجاب رو در حد خودشون و بعضی ها هم بیشتر از ما ها داشتن؟ نمونه ذکر کنم؟

در کتاب زن در آینه تاریخ این طور اومده: با توجه به علل ذکر شده و بررسی آثار و نقوش به دست آمده، پیدایش حجاب به دوران پیش از مذاهب مربوط می شود و به این دلایل، عقیده عده ای که می گویند مذهب، موجد(پدید آورنده) حجاب می باشد صحت ندارد ولی باید پذیرفت که در دگرگونی و تکمیل آن بسیار مؤثر بوده است.

حتی در مورد چادر و مقنعه هم از متون تاریخی می شه فهمید که از پوشش های حضرت حوا هم بوده… توی خود قرآن هم اومده که حضرت آدم و حوا از همون اول پوشیده بودن. در ایران و در زمان ایلامی ها و مادها و پارس ها هم حجاب وجود داشته. در بین برخی از این ها هم که حتی خیلی بیشتر از زمان فعلی ما بوده… جالبتر این که کسایی که می گن حجاب رو عرب ها به ایران آوردن این رو بدونن خوبه که عرب ها اصلا حجابی نداشتن و فساد اینقدر بینشون شدت گرفته بود که اسلام حجاب رو دوباره بینشون زنده کرد. و اسلام هم دین عرب ها نیست و دین خداست که برای همه مردم اون رو انتخاب کرده…

خلاصه کنم حرفمو که یه مقدار هم از اون ها دلیل بخواید… ما که بر اساس فطرتمون این کار رو می کنیم….

فایل پیوست 21076

2. Top | #152
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pr.Reza نمایش پست ها
      شما خیلی خوب حرف میزنی ولی میشه لطف کنی رنگ نوشته ات رو تیره تر کنی؟آخه چشمام رو اذیت میکنه.ممنون.
      شما کاری به رنگش نداشته باش گوشتشو بچسب دنبال حاشیه نباش واست بهتره

3. Top | #153
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ستاره72 نمایش پست ها
      اگه توهین کردم عذر میخوام
      اما چیزیه که دیدم
      همین چند وقت پیش 2 نفر رو تومشهد گرفتن ب جرم تجاوز,خودم شنیدم که گفتن سوژه های ما فقط خانومای بی حجاب بودن(قشنگ گفت اول چادری نبودن بعدش حجاب نداشتن)نمیگم هرکی چادری نباشه 100 بی حجابه یا کسایی که حجابشون رو رعایت نمیکنن از این اتفاقی که براشون افتاده خوشحالن,اما میتونستن جلوشو با رعایت حجابشون بگیرن
      با قسمتی از نوشتتون که رنگی کردم 100 درصد موافقم
      ممنون که با تعصب جواب نمیدید همین نشون دهنده ی ذهن بازه شماست اما منظور منم همین بود ریشه های اینکه این دو تا ادم حمله کردنو ما نمیدونیم ولی به نظر شما نمیتونه از محدودیت باشه؟ببینید کل حرف من اینه که از زمانی که تو کشور ما حجاب اجباری شد همه ی مشکلات حل شد؟الان تو سطح شهر شما هیچ دختری با پسری رابطه نداره ؟نه ستاره خانوم به حجاب نیست .الان حجاب تو ایران عامل معکوس شده.ولی اینکه هرکی دوس داره حجاب داشته باشه و به هیچکسم اسیبی نمیرسونه رو قبول دارم ولی جلوی اسیبو نگرفته.

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mojtaba93 نمایش پست ها
      تقدیم خانم های محترم محجبه

به چه خاطر بی حجاب باشم؟

همیشه از منِ چادری می پرسید چرا چادر می پوشی؟ چرا حجاب رو رعایت می کنی؟ ولی یه بار نشد بپرسید از اون بی حجاب که چرا حجاب رو رعایت نمی کنه؟ چرا بی حجابی رو انتخاب کرده؟ چرا برهنگی رو دوست داره؟

از چه زمانی براتون بیارم که حجاب رو رعایت می کردن خوبه؟ چه قومیتی رو قبول دارید که من براتون بیارم بگم اون ها هم حجاب رو در حد خودشون و بعضی ها هم بیشتر از ما ها داشتن؟ نمونه ذکر کنم؟

در کتاب زن در آینه تاریخ این طور اومده: با توجه به علل ذکر شده و بررسی آثار و نقوش به دست آمده، پیدایش حجاب به دوران پیش از مذاهب مربوط می شود و به این دلایل، عقیده عده ای که می گویند مذهب، موجد(پدید آورنده) حجاب می باشد صحت ندارد ولی باید پذیرفت که در دگرگونی و تکمیل آن بسیار مؤثر بوده است.

حتی در مورد چادر و مقنعه هم از متون تاریخی می شه فهمید که از پوشش های حضرت حوا هم بوده… توی خود قرآن هم اومده که حضرت آدم و حوا از همون اول پوشیده بودن. در ایران و در زمان ایلامی ها و مادها و پارس ها هم حجاب وجود داشته. در بین برخی از این ها هم که حتی خیلی بیشتر از زمان فعلی ما بوده… جالبتر این که کسایی که می گن حجاب رو عرب ها به ایران آوردن این رو بدونن خوبه که عرب ها اصلا حجابی نداشتن و فساد اینقدر بینشون شدت گرفته بود که اسلام حجاب رو دوباره بینشون زنده کرد. و اسلام هم دین عرب ها نیست و دین خداست که برای همه مردم اون رو انتخاب کرده…

خلاصه کنم حرفمو که یه مقدار هم از اون ها دلیل بخواید… ما که بر اساس فطرتمون این کار رو می کنیم….

فایل پیوست 21076
      عذر میخوام دکتر جان حداقل گردنبند صلیبتو که رو عکسته محجوب کن بعد لطف بفرما گوهر های اسلامی تراوش کن.

4. Top | #154
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط gole yas نمایش پست ها
      شما کاری به رنگش نداشته باش گوشتشو بچسب دنبال حاشیه نباش واست بهتره
      1.به رنگش کاری ندارم پس به متن هم کار ندارم.
      2.گوشتش رو به قیمت درد چشمام نمیخوام.
      3.میخوای نخونم بگو نخون.
      4.حاشیه نیست،پیشنهاده.
      5.خودم میتونم تشخیص بدم چی برام بهتره،الانم تشخیص دادم که رنگ تیره برای چشمام بهتره.
      6.به سلامت.

5. Top | #155
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      ممنون که با تعصب جواب نمیدید همین نشون دهنده ی ذهن بازه شماست اما منظور منم همین بود ریشه های اینکه این دو تا ادم حمله کردنو ما نمیدونیم ولی به نظر شما نمیتونه از محدودیت باشه؟ببینید کل حرف من اینه که از زمانی که تو کشور ما حجاب اجباری شد همه ی مشکلات حل شد؟الان تو سطح شهر شما هیچ دختری با پسری رابطه نداره ؟نه ستاره خانوم به حجاب نیست .الان حجاب تو ایران عامل معکوس شده.ولی اینکه هرکی دوس داره حجاب داشته باشه و به هیچکسم اسیبی نمیرسونه رو قبول دارم ولی جلوی اسیبو نگرفته.
      خب حرفای شما متین
      اما دلیل نمیشه بگیم هرکسی اونطوری لباس بپوشه که میخواد
      خودتون مردین میدونین منظورم چیه
      چرا یه دختر باید قبول کنه قبل از اینکه به شخصیت توجه بشه به اندامش بشه؟
      چرا باید وقتی تو خیابونه بهش بگن عجب تیکه ای؟؟؟
      پوشش شاید 100 درصد همه مسائل رو حل نکنه اما جلو خیلی چیزا رو می گیره
      کسی که ارتباط با نامحرم براش مرز مشخصی نداشته باشه حجاب فکری نداره
      هیچ پوششی نمیتونه اونو درست کنه

6. Top | #156
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pr.Reza نمایش پست ها
      1.به رنگش کاری ندارم پس به متن هم کار ندارم.
      2.گوشتش رو به قیمت درد چشمام نمیخوام.
      3.میخوای نخونم بگو نخون.
      4.حاشیه نیست،پیشنهاده.
      5.خودم میتونم تشخیص بدم چی برام بهتره،الانم تشخیص دادم که رنگ تیره برای چشمام بهتره.
      6.به سلامت.
      احساس کردم تیکه میندازی ولی حالا چون تیکه نبود من عذر میخوام و روچشم رنگشم عوض میکنم موفق و سر بلند باشی

7. Top | #157
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      همه به اواتارم گیر میدن :yahoo (21):

اصلا دیگه اواتار نمیزارم :yahoo (21):

چشم بهزاد داداش
      اتفاقا خیلیم قشتگه فقط میخواستم بگم چیزی که از دید شما هنجاره ممکنه از دید یه نفر دیگه ناهنجار باشه بیایم به عقاید هم احترام بذاریم

8. Top | #158
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      شرمنده اقا بهزاد اما اون گردن بند صلیب نیست
      اگه درست دیده باشم گردنبد فروهر هستش

9. Top | #159
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط gole yas نمایش پست ها
      احساس کردم تیکه میندازی ولی حالا چون تیکه نبود من عذر میخوام و روچشم رنگشم عوض میکنم موفق و سر بلند باشی
      خواهش میکنم.
      من تیکه ننداختم.
      فقط نظرمو گفتم.
      واقعا قشنگ مینویسی.
      ممنونم که عوض میکنی.

10. Top | #160
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      بهزاد داداش گلم الان خوبه :yahoo (1):

.......................................

11. Top | #161
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      بهزاد داداش گلم الان خوبه :yahoo (1):

.......................................
      عزیزم من که گفتم همون قشنگه منظور داشتم اون حرفو زدم.ولی اینم خوبه.

12. Top | #162
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      طعـنـہ هـا دلـسردت نکــنـد بــانــو ... بـا افتخـار در کوچـه هـاے شهـر قـدم بـزטּ …!
      بگذار بـہ چادرت پیلـہ ڪنند مُــــــدام ،
      بـہ پـروانه شدنت مے ارزد ...

فایل پیوست 21077

13. Top | #163
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      حواست باشد....

داریم جایی "زنـدگـــی" میکنیم کـه:

هَرزگی "مـُـــــد" اســت (!)

بی آبرویــی "کلاس" اســـت (!)

مَســـــتی دود "تَفـــریــح" اســـت (!)

رابطه با نامحرم "روشــن فکــری" اســت (!)

گــُـرگ بــودن رَمـــز "مُوفقیت" اســـت (!)

بی فرهنگی "فرهنگ" است(!)

پشت به ارزش ها واعتقادات کردن نشانه "رشد ونبوغ" است(!)و......................

خدایا ممنون که نه باکلاسم نه روشنفکر ونه... فقط تو رو میخواهم و بس

فایل پیوست 21078

14. Top | #164
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sam-n نمایش پست ها
      در اینجا میخوام حجاب رو از دیدگاه موافقان و مخالفانش مطرح کنم و شما بگین کدوم دیدگاه رو میپسندین و چرا این دیدگاه رو قبول دارین

موافقان حجاب این نقطه نظر رو مطرح میکنن:
      حجاب جامعه رو از فساد و تباهی دور نگه میداره و باعث میشه فحشا در جامعه بسیار کم بشه و از بین بره و پوشش زن رو سد بسیار محکمی در برابر فحشا میدونن و به این استناد میکنن که زن اگر دارای پوشش باشه هیچ مردی به خودش اجازه نخواهد داد به اون زن حتک حرمت کنه و بعضا مثال هایی رو میزنن مثله این مثال
      زن با پوشش مانند شکلاتی است کاور دار که هیچ مزاحمتی ندارد اما زن بی پوشش مثله شکلات بی کاوری هست که کلی پشه و حشره به دورش جمع شدند

مخالفان حجاب:
      حجاب رو یک تبعیض جنسیتی علیه زن تلقی میکنند و معتقدند که اگر هواداران حجاب ٬حجاب رو برای پاک بودن جامعه میخواهند پس باید مردان هم چادر بپوشند و روبند استفاده کنند و همین طور که چادر پوشیدن مردان رو مضحک میدونن استفاده از چادر برای زنان رو هم مسخره میدونند و معتقدند همین طور که آقایون در هر فصل از سال با توجه به گرما و سرما لباسی رو انتخاب میکنند خانوم ها هم باید این حق رو داشته باشند و اونها ریشه های فساد در جامعه رو فقر فرهنگی اون جامعه میدونند که باید آسیب شناسی بشن و فرهنگ سازی صورت بگیره

لطفا بحثتون بی تنش باشه و فقط دلایلتون رو مطرح کنین
      حجاب چیز بسیار خوبیه و فواید زیادی داره، ولی باید اختیاریش کنن تو مملکت، مثل کشور ترکیه و ...، در ضمن، درسته که تو ترکیه حجاب اختیاریه، مردم اونجا راهپیمایی می کنن از دولت میخوان که حجاب رو اجباری بکنه، برعکس، تو ایران اجباریه، مردم راهپیمایی می کنن از دولت میخوان که حجاب رو اختیاری بکنه، از این واقعه میشه برداشت کرد که هرچیزی که اختاری باشه، هم حرمتش حفظ میشه (اینجوری نمیشه که یکی برای بستن دهن گشت ارشاد، یه روسری نازک، اونم فقط رو گردنش بندازه) و هم اینکه علاقه مندی بهش بیشتر میشه و احساس نفرت نسبت به اون از بین میره.

15. Top | #165
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط masood2013 نمایش پست ها
      حجاب چیز بسیار خوبیه و فواید زیادی داره، ولی باید اختیاریش کنن تو مملکت، مثل کشور ترکیه و ...، در ضمن، درسته که تو ترکیه حجاب اختیاریه، مردم اونجا راهپیمایی می کنن از دولت میخوان که حجاب رو اجباری بکنه، برعکس، تو ایران اجباریه، مردم راهپیمایی می کنن از دولت میخوان که حجاب رو اختیاری بکنه، از این واقعه میشه برداشت کرد که هرچیزی که اختاری باشه، هم حرمتش حفظ میشه (اینجوری نمیشه که یکی برای بستن دهن گشت ارشاد، یه روسری نازک، اونم فقط رو گردنش بندازه) و هم اینکه علاقه مندی بهش بیشتر میشه و احساس نفرت نسبت به اون از بین میره.
      برای اولین باره دارم میشنوم ترکیه برای اجباری شدن حجاب دارن تظاهرات میکنن...شما شبکه های خود ترکیه رو ببینیم تو هر 100 نفر شاید یه باحجاب باشه اونم شاااااید
      قصدم از گفتن این حرف چیزی خاصی نبود فقط میخوام اخبار درست به گوش بقیه برسه
      خوشحال شدم که اومدی نظر دادین ...میشه خواهش کنم برای وارد شدن در بحث دلایل رو برای حجاب بیان کنید

صفحه 11 از 18 نخستنخست ... 101112 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن