البته من کاملا با حجاب اجباری که هیچ بلکه دین و عقیده اجباری و تحمیلی هم مخالفم.
خیلی ممنون از سجاد عزیز بابت نطرشون
لطفا به هیچ قشری از جامعه بی احترامی نشه حالا یکی دلش بخواد ارایش هم بکنه به خودش مربوطه
شما در صحبتاتون گفتین دین میخواد که مرد چشمشو نگه داره و به نامحرم نگاه نکنه و زن هم حجاب داشته باشه
خب در این صورت چطور باید به تفاهم برسن و با هم ازدواج کنن؟؟
خانومی که از حجاب خوشت میاد ما حرفی راجع بهش نزدیم منظور ما اینه که هر کی حق انتخاب داره تو قران هم انسان دارای اختیاره ....کتاب دینی رو خوندی؟؟؟بقول ما ایرانیا هر کی رو تو قبر خودش میزارن اگه من اجبار رو دوست ندارم و تو میگی نه حرف حرفه منه پس منم اگه یه وقت چاق شدم و خواستم که رژیم بگیرم و دیگه شیرینی نخوردم تو هم باید نخوری چون من تو رژیمم...!
من نمیفهمم چرا شما ایرانو فرهنگشو با دین جدا میگیرین...
من یه دخترم...اون دخترایی که میگن آزادی اینیه که میگن،اگر با شوهر آیندشون بیرون قدم بزنن و شوهرشون بیاد به دختره زیبایی که از کنارشون رد میشه نگاه کنه در صورتی که آرایش زیاد کرده و موهای پریشونش زیباست چه حسی بهش دست میده؟؟؟؟
ما آدمیم..حتی اگه ازدواجم کنیم باز هوس مارو ول نمیکنه...
ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand
فعال عرصه ی رسانه
مدرس سواد فضای مجازی
سلام دوستان
اولا حجاب فقط این پوشش مسخره نیست که ما به نام حجاب میشناسیم.حجاب یه چیز درونیه نه ظاهری
اما بحث چادر و پوشش:
من یه سوال در این باره دارم: آیا چادر رو خود بانوان طراحی کردن؟؟؟نخیر این پوشش انتخاب شده از طرف آقایونه که کسی نتونه اندام زنشون رو نگاه کنه.
ولی چرا باید مرد پوشش زن رو انتخاب کنه؟؟؟
اینم یه سوال سادس چون مردها خودشون رو صاحب حق مالکیت بانوان میدونن و این یه چیز قبول شدس.
نمونش به کنیزی گرفته شدن خانوم هاست که طبق شریعت اسلام هم پذیرفته شده یعنی تقریبا میشه گفت یه وسیله شخصی که بعد جهاد علیه صاحب اون وسیله حق مالکیتش عوض میشه (از این مرد به اون مرد).
یه دلیل دیگش شاید تفکرات عقب مونده ما باشه که نمونش همینه که میگن سالی یه بار زن مخش کار میکنه که اون روز هم معلوم نیست و روایت های از این دست که زیاد هم هستن.
ولی همین تفکر از کجا اومده؟؟؟
برای پیدا کردن ریشه این تفکرات باید به تاریخ رجوع کرد 200 سال قبل میلاد مسیح در حکومت ماد (اولین حکومت ایرانیان) سپهبد زن داشتیم و همین طور در زمان هخامنشیان (کلا تا قبل ورود اسلام به ایران "نبرد 10 هزار تن") ولی همزمان با این تاریخ در عربستان دختران رو زنده به گور میکردن و یا با شروع قاعدگی ماهیانه اونا رو از اجتماع بیرون میکردن و کاملا طبیعیه دینی که از اون فرهنگ بیاد و تهاجم فرهنگی به این عظمت رو با خودش بیاره همون افکار هم همراهش میاد.
چرخ یک گاری در حسرت واماندن اسب
اسب درحسرت خوابیدن گاریچی
ومرد گاریچی در حسرت مرگ
این فقط اقایون نیستم که هوسبازن خانومهام هستن ...یعنی شما فکر میکنی فقط مردا ذهنشون درگیر خانومها میشه؟؟نه...خانومها هم درگیر اقایون میشن و ممکنه زندگیشونو خراب کنن پس اقایونم باید چادر بپوشند که خانوما عاشقشون نشن و هوس نگیردشون
شما باید بیای و بگی اینا مشکلات جامعه اس و باید فرهنگ سازی بشه نه که شما اینقدر بسته نطر میدین
کاملا با صحبت های @Leila موافق هستم.
اما دلیلش چیه که مردهای ایران اسلامی(نه همه) نمیتونن تحریک نشن؟؟؟؟
چندتا هم عکس توی آرشیوم داشتم که دیدنشون خالی از لطف نیست
فایل پیوست 21015
فایل پیوست 21016
فایل پیوست 21017
عقاید کور کورانه؟؟؟؟
من هی چی میگم شمابر عکس تحویل ادم میدی...
دختر داریم تا دختر...
من گفتم حجاب...
نه چادر...
انتخاب خودمو گفتم آقایون محترم....
شما جای من نیستین که درک کنین مزاحمت پسر یعنی چی...
فعال عرصه ی رسانه
مدرس سواد فضای مجازی
پسر داریم باز با پسر...این داداش ما که تیکه ننداخته از اون ادمای شریفه...:yahoo (4):..
نه..خوشم اومد داداش..
ولی باز اینا گول شیطانه که دختر میتونه هر چی بپوشه....
فسادو خیانت تو این دخترا بیشتره که خودشونو آزاده آزاد گذاشتن..
دخترای ایرانی عالی تر از عالین...
من عقاید همه رو قبول دارم..اما اونی که میگه این دلیل قرآن منطقی نیست و دلیل قانع کننده ای میخواد باید بگم این یعنی قبول نداشتن حکم خداوند....
من آزادم..
فوتسالیستم....
والیبال بازی میکنم..
با داداشامم حتی بازی کردم توکوچه...
آزادیمو اینجوری نشون میدم..
نه با بیرون ریختن اندامو موهام ...
دوست دارم همسر آیندم ببینه که همسرش سرش پایینه و فقط به اونه که توجه داره...
دوست دارم ببینم که خداوند زوج منو مال خودم قرار داده ..
دوست دارم حس کنم زوج بودن انسانو...
فعال عرصه ی رسانه
مدرس سواد فضای مجازی
بله ما دنبال یه دلیل قانع کننده میگردیم برای حجاب و من اصلا اینهارو حکم خداوند نمیدونم
من حکم خدارو آزادی و برابری میدونم نه تبعیض جنسیتی و ...
خانومها هم حق دارن حجاب نداشته باشند و آزاد باشن و امثال شما که بهشون برچسب هرزگی میزنید چیزی جز خوردن تاسف براتون ندارم
اگر چادر و حجابی هست مردان هم باید بپوشند چون خانومها وقتی میبیننشون تحریک میشن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)