خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

دلالي بزرگ به اسم: مشاوره ي تحصيلي

سلام دوستان.
      يكي از انحراف ها و مشكلاتي كه امروزه گريبان گير جامعه ي آموزشي ما شده وجود يه سري افراد سودجو در اين جامعه است حالا وجود اين افراد هر چي هست از روي بي كفايتي يك عده ديگه كه در اين جامعه آموزشي ما مديريت ميكنن و مسئوليت دارند شروع شده يا هم از يه چيز ديگه است ولي ما با ايناش كاري نداريم .شما ممكنه تا بحال با اين جور چيزا روبرو شده باشيد كم نداريم معلم هاي چند شغله اي كه كلا ميان نيم ساعت سر كلاس سه صفحه جزوه ميگن و ميرن كه به كارهاي ديگشون برسن يا كم نداريم مدير هاي گردن كلفتي كه خدا تومن از دانش آموز هاي بدبخت پول ميگيرن و به حساب كلاس فوق العاده و حق دبير ميريزن تو جيبشون و يكم هم ميدن به آموزش پرورش اون شهر يا منطقه كه دهنش رو ببندن يا همون دبستان كه يكسره معلم ها براي حقوق كمشون اعتصاب ميكردن و درس نميدادن و حاضر بودن پايه بچه هايي كه يك عمر بايد پاي درس باشن ضعيف بشه تا اينا چند هزار بيشتر پول بگيرن و به بدبختا ظلم ميكردن .ولي ما با اينا هم كار نداريم شايد بعضي از اين مشكلات الان نباشن ولي يه چز بدتر از اينا اومده به اسم : مشاور تحصيلي. اگه توي اينترنت سرچ كنين ميبينين كه كسي كه شغلي به اين اسم رو داره يا بايد ليسانس روانشناسي داشته باشه و بعدش فوق ليسانس علوم تربيتي يا از همون اول وارد دانشگاه در همين رشته يعني مشاوره تحصيلي بشن و مدرك بگيرن.ولي به نظر شما مشاور هايي كه بچه ها پيششون ميرن و كلي هم اسم و رسم دارن اين ويژگي ها رو دارن؟ باور كنيد 80 درصدشون حتي يك واحد روانشناسي هم پاس نكردن تو دانشگاه ولي چرا بچه ها ميرن طرفشون ؟ اصلا اين افراد با چه شرايطي ميتونن فعاليت كنن؟ مگه نبايد تجربه اي چيزي داشته باشن؟ و چه چيزي اينا دارن كه واسه ما گول زنندست؟ مثلا يه آقايي داره تو اين برنامه هاي تلوزيوني مربوط به اين كنكور فعاليت ميكنه . قيافش كه بيست هزار تومن هم نمي ارزه سنش هم كه معلومه بالاي 30 هنوز نرفته و اين آقا شده معروف ترين و موفق ترين مشاور در كل ايران و اگه به حرفاش تو اين برنامه توجه كنين ميفهمين كه اصلا حرفاش سر و ته نداره ( كلا همه تو اين برنامه ها اينجوري ان آخه اين حرف ها رو حفظ كردن قبل) يه چيزي ميگه و اصلا حرفش رو تموم نميكنه و ناقص ميزاره و همش هم كتاب هاي اون موسسه وابسته به اين برنامه رو تبليغ ميكنه حالا اگه رزومه اين فرد رو از يه جايي گير آورده باشين ميبينين كه توش نوشته مثلا : رتبه 88 كنكور و ليسانس فلان رشته تو دانشگاه مثلا تهران و سن 28 سال . يعني اين آقا با كلي پاچه خواري و منت كشيدن اومده تو اين برنامه و يه صفحه هم تو اين برنامه بهش ميدن قبل از رو آنتن رفتن و ميگن اينا رو بگو و از فلان كتاب ما تعريف كن و همين آقا بعد يك مدت يه وامي و قرضي از يه جا ميگيره و يك واحد اداري كرايه ميكنه و ميشه مشاور تحصيلي. حالا شما الان كه اين مثال منو خوندي ميبيني كه چقدر ساده است واقا. بله از اين افراد زياد داريم كه كلي دانش آموز هاي بدبخت رو تلكه ميكنن كه نگو از اين باقالي هاشون كه جلسه اي 200 تومن ميگيرن بگير تا اون گردن كلفتاشون كه 500 و 600 ميگيرن و برنامه درسي ميدن به بچه ها و غافل هستن اون بچه ها كه اينا اين برنامه رو به همه ميدن و مختص اينا فقط نيست . شايد باور نكنين اينا رو ولي يك عده بدون شناخت پولشون رو دارن ميريزن تو جوي آب. تازه جديدا مشاوره تلفتي هم ميدن از 20 تومن بگير تا 80 تومن و چي ميگن ؟ يه مشت چيز شعر كه آدم از شنيدنشون خندش مگيره و جالبه بچه ها هم باور ميكنن . مثلا يكي زنگ ميزنه و ميگه: من معدلم چهارده و خورده اي هست اميدي به پزشكي هست؟ اونوقت اونور تلفن جناب مشاور ميگه : اشكال نداره كه يكي اومد پيش من با معدل دوازده يك برنامه توپ ريختم براش دندون آورد توهم بيا يه برنامه بهت بدم بشي تك رقمي. ولي متاسفانه هيچ قانوني وجود نداره كه با اين افراد مقابله كنه وجالب اينه كه يك روانشناس كه ميخواد يك مريض رواني رو درمان كنه و با اينكه كلي دهنش سرويس شده تا تونسته يك مطب بزنه ولي هزينه سه جلسش اندازه يه جلسه اين افراد ليسانسه اي كه مدركشون هيچ ربطي به شغلشون نداره و آيا به نظر شما اين انصافه؟

اينا رو نوشتم تا بدونين و گول نخورين چون بودن كسايي كه ميليون ميليون به اين افراد پول دادن و آخرش هيچ اتفاقي براشون نيفتاده است.
      مشاور شما خودتونين چون تنها خود شما هستين كه از درونتون خبر دارين و خودتون رو ميشناسين
      با تشكر

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      همه مشاورا ک دلال نیستن !!دلال ها شدن مشاور !!!
      متن طولانی بود نخوندم ولی عنوان مطلبت توهین بود به خیلی از مشاورای خوب

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      همه شون بد نیستن ... بعضیاشون خیلی هم درست و حسابی هستن ... پولی هم که این دسته میگیرن نوش جونشون ...

من با این مطلب که چرا روانشناسی نخوندن هم اصلا مشکلی ندارم ...
      یکی از دلایلم واسه اینه که اکثرا روانشناس ها واقع بین نیستن ... شرایطت رو رک نمیگن ...
      One Day Someone Is Going To Hug You So Tight, That All Of Your Broken Pieces Will Stick Back Together

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دقیقا منم حوصله خوندن متنو نداشتم..اما نفر اولی که ج داد خیلی خوب داد..

افشارم گفته بود تو یکی از همین فایلایی که میذاره..اون طرفی که میگه بیا مشاورت رایگان..ینی بیا من مختو بشورم یه چیزی بهت بندازم

یه عدد پشت کنکوری سابقم،دانشجو طبابت امروز

.................
      رفقای گل انجمن
      میتونید سوالای مشاوره ای تونو تو پ.خ ازم بپرسید
      تا جایی که وقت اجازه بده همه رو جواب میدم

...................

مشاوره و برنامه ریزی کنکور
      از صفر مطلق تا رتبه برتر
      ...........
      این شما نیستید که رویاتونو‌ انتخاب میکنید!
      این رویای شماست،که انتخابتون‌ کرده...

5. Top | #5
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      باسلام
      من این حرفو اصلا قبول ندارم.
      چون مشاورهای خوب هم هستند طبق حرف دوستان
      و البته مفت خورهایی در لباس مشاور هم هستن
      مثال میزنم با مدرک و دلیل
      مشاور خودم ، دکتر بدیعی ، واقعا مشاوره. یعنی دقیقا میفهمه مشکل من چیه و دقیقا راه حل واقعی میگه. نه اینکه توی تخیلات کار کنه. و من امسال هرچی قبول شم بعد از خدا از زحمات ایشون تشکر میکنم

ولی یک مشاور دیگه که پدر یک نفر از این افرادی هست که توی تلویزیون توی یک برنامه میاد و آموزش میده و کلی سروصدا کرده.
      اسم نمیبرم
      ولی اگه کنجکاو شدین بدونین دفترش توی چهارراه راهنمایی مشهد هست.دیگه کنجکاو نشو. بچش میاد ریاضی و فیزیک مثلا درس میده. بازم کنجکاوی ؟؟؟ خب صداش هم مسخرس!!!!
      خب این بنده خدا با قیمت 4 برابر مشاور من میاد و مسخره ترین حرفها و روش ها رو میگه و واقعا اول پول بعد راحتی خودش رو در نظر داره
      میگید نه. آدرس دادم. ی جلسه برید
      به امید موفقیت...
      فَعَلَی اللهِ تَوَکَّلتُ فَاَجمِعُوا اَمرَکُم وَ شُرَکائَکُم ثُمَّ لا یَکُن اَمرُکُم عَلَیکُم عُمَّهً

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      مشاور روانشناس عالی وتوپ مشاوریه که بکارش علاقه داشته باشه وعلاقمند اونوقت باسواد وتجربه وموفق هم میشه نه بعضیا بخاطر پول مشاور میشن.

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام عزیزم
      توی هر صنفی آدم خوب و بد هست
      و اینکه میگید مشاور باید مدرک داشته باشه رو نهی میکنم - چون مدرک بدون تجربه و استعداد که جوابگو نیست
      یه مثال از خودم میزنم - نه مدرک کامپیوتر دارم و نه هیچ کلاس و دوره ای رفتم - حالا اگه کسی که مدرک کاردانی یا کارشناسی کامپیوتر داره رو بخوای با من مقایسه کنی من اندازه هفت نسلش اطلاعات دارم - چون واقعا زحمت کشیدم و استعدادش رو دارم - حالا به نظرت این صحیحه یه کسی بیاد بگه چون من مدرک ندارم پس کارم ارزش نداره ؟
      یا مثلا توی مربی گری شنا - نه دوره ای رفتم و نه کارتی از فدراسیون گرفتم - ولی این قدر زحمت کشیدم و تمرین کردم که شدم یه مربی شنا - هم استیل شنام از بقیه مربی ها و شناگر ها قشنگ تره و هم اموزش دادنم عالیه
      حالا به نظرت این درسته چون کارت مربی گری ندارم یه کسی بیاد کارم رو نقض کنه ؟
      پس دیگه حرفی از مدرک نزن
      الان سر هر کوچه یه دانشگاه زدن و مثل اب خوردن بت مدرک میدن
      -----------------------------

مشاور تقریبا از راهی که ما داریم میریم کامل خبر داره - و می تونه ما رو به مسیرمون بهتر و سریع تر برسونه

چون رقابت تنگاتنگه و بعضی ها انسان ها نمیتونن واسه خودشون برنامه بچینن پس مشاور گزینه خوبی هستش
      کلا وجود یه شخص ثالث خیلی خوبه - چون اون از بیرون به ما نگاه میکنه و میتونه کارهایی که ما بهشون اهمیت ندادیم یا بد عمل میکنیم رو گوشزد بکنه
      حالا میخاد این شخص ثالث مشاور باشه یا یه دوست خوب باشه و...

------------------
      اون چیزی هم که در مورد هزینه هاشون گفتی رو قبول دارم - دارن پول علکی میگیرن واین هم تقصیر من و شماست که بهشون کلاس و مقام دادیم وگرنه برام هیچ ارزشی ندارن

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      به نظرم قبول شدن تو یه رشته خوب،می ارزه به مشاور رفتن،،،چون من خودم بعضی اوقات نیاز دارم به اینکه کسی بهم تلنگر بزنه،و به نظرم یه مشاور خوب با یه افکار مثبت بهترین گزینه است،،،همین که کمک کنه تا پیشرفت کنی،کافیه

حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من!
نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من !
چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من !
هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من !
هوس برای تو ! عفاف برای من !
هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشد !!
همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من ..
براستی زن بودن کار مشکلی است :
مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک سالمند فکر کنی؛...
.

"سیمین دانشور"

9. Top | #9
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مشاور فقط مشاور خوب شهرمون جناب بلالی, یه پسر کم سن و سال که کاملاً تجربه ی داغی داره و نه برای پول کار می کنه و نه دکتره و نه اسم انداخته و نه شماره حساب می ده ... کاملاً با معرفت هر وقت می رم کانون حدود 1:40 دقیقه وقت می ذاره تا هر سئوالی دارم بپرسم و حسابی هم راهنماییم می کنه

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      ولی رفیقمون راست میگه.اکثر تازه کاراشون ویه سری فقط به فکر پول هستند وبا زبان بازی ذهن آدم را جذب خودشون می کنند.مسلما مشاورای خوب و خوش نیت هم داریم.ولی کلا بیشتر هدف کسب درامد هست.حتی خیلی از این مشاورای معروف رو هم من قبول ندارم چون مفت خور شدن.مثلا همون آقااا که شبکه3 میاد دیگه اسمشو نگم چون خودتون فهمیدین،شنیدم حتی لیسانس هم نداره و وقتی پیگیری کردم فهمیدم هزینه مشاوره ماهیانه اش بالای 500000 تومان است!!!!!دیگه فکرشو بکنید!!مگه آپولو هوا می کنن.

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من صورت کل مسئله که الان مشاوره خودش یه مسئله ای شده برا بچه ها قبول دارم.یعنی این مشاورهایی که میان میگن اگه ما شما رو کارشناسی نکنیم شما هیچی نمیشین خیلی حرف بی موردی هس.اما اگر یک مشاور کاربلد بیاد به صورت تخصصی یک راه کار اصولی و یک نقشه راهبردی به دانش آموز بده و این برنامه طوری باشه که شخص مورد نظر بتونه اجراش کنه مسلمه که خیلی میتونه موثر باشه.
      اما من چن تا سوال اساسی میپرسم که یک جواب درس درمون کلید حل معمای شماس.
      1- به نظر شما مثلا من به فرض مشاور شما!خوب روانشناسی مدرک لیسانس دارم آیا دلیل میشه که بتونم شمایی که تو فصل تئوری اعداد ریاضیات گسسته مشکل داری راهنمایی تون کنم.مثلا بیام بگم فلان منبع بهتره؟یا نه اصلا هیچ در مورد گراف نمیدونم بیام بگم فلان کتاب مشکلتونو حل میکنه.قبول میکنید؟یا بر عکس کسی که مثلا چند واحد فیزیک پاس کرده بیاد بگه برای اینکه تو بافت شناسی مشکلتون حل بشه یا اگه تو حل مسائل ژنتیک گیر کردین برین فلان کتاب رو بخونید , این رو قبول میکنید؟اخه اصلا این بابا تا حالا نمیدونسته بیماری اتوزومی یعنی چی؟گراف همیلتونی چیه ؟درسته یا نه؟
      ارائه یک راه درست برای سوال 1:بیایید این موارد را به اهل فنش بسپاریم.یعنی آقایان مشاور!لطف کنید با اطلاعات تجمع فراوانی تون بچه های کنکور رو گمراه نکنید.
      2- به نظر شما مرحله مهمی چون کنکور که میتونه آینده ی شمارو تحت الشعاع خودش قرار بده با یک روانشناس حله؟یعنی اگه کسی مدرک روانشناسی داشت میتونه دست شما رو بگیره و ببره تا ته کنکور؟(البته خود من به جای یک جلسه با روانشناس برم بازی فوتبال یا کوهنوردی بیشتر انرژی میگیرم تا اینکه روش های دیگه) وباز البته معلومه کسی منکر لزوم یک روانشناس خوب نیست.

البته بگذریم که اکثر مشاورهای ما در تمام دروس و در تمام پایه ها وتمام مواد درسی متخصص هستن و میتونن برنامه بریزن.(باز هم بایستی مشاورانی که میان در سایت های مثل همین سایت مطلب میذارن قدردانشون بود.)ولی شاید مشاور خوب کسی باشه که در مراحل مختلف برنامه هاش از متخصصین همون کار بهره بگیره بهتر باشه.یعنی برای تعیین منابع خودش بره از نفرات ممتاز همون ماده درسی اطلاعات بگیره نه سایت های تبلیغی که نتیجه کارشون معلوم الحاله.مثلا برای تغذیه دانش آموز از متخصص اون کار کمک بگیره.شاید شرایطی که یکی داره اون یکی نداره.یک نسخه برای همه نپیچه.چون اینجوری از بین 100 نفر شاید برای دو نفر قابل اجرا باشه.با این نگاه شاید بتوان به مفهوم مشاور(که ریشه اش از همون شور و مشورته)رسید.متاسفانه اکثر مشاورا همهی این کار های تخصص رو زحمتشو خودشون میکشن.وبرای تمام مزاج ها و سلیقه ی افراد مختلف تقریبا یک برنامه و پلن جامد میریزن.
      ..
      ..
      قبلا از زحمات تمام مشاورین فعال در سایت کنکورین متشکریم.سپاس

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط soheilp نمایش پست ها
      ولی رفیقمون راست میگه.اکثر تازه کاراشون ویه سری فقط به فکر پول هستند وبا زبان بازی ذهن آدم را جذب خودشون می کنند.مسلما مشاورای خوب و خوش نیت هم داریم.ولی کلا بیشتر هدف کسب درامد هست.حتی خیلی از این مشاورای معروف رو هم من قبول ندارم چون مفت خور شدن.مثلا همون آقااا که شبکه3 میاد دیگه اسمشو نگم چون خودتون فهمیدین،شنیدم حتی لیسانس هم نداره و وقتی پیگیری کردم فهمیدم هزینه مشاوره ماهیانه اش بالای 500000 تومان است!!!!!دیگه فکرشو بکنید!!مگه آپولو هوا می کنن.
      چه خبره !!!!!! اینا زدن رو دست تاجرا !!!! من مشاورایی میشناسم که انصافا خیلی کمک میکنن،هزینه مشاورشون هم یک دهم این هزینه ای که گفتین هست

حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من!
نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من !
چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من !
هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من !
هوس برای تو ! عفاف برای من !
هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشد !!
همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من ..
براستی زن بودن کار مشکلی است :
مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک سالمند فکر کنی؛...
.

"سیمین دانشور"

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sama نمایش پست ها
      همه شون بد نیستن ... بعضیاشون خیلی هم درست و حسابی هستن ... پولی هم که این دسته میگیرن نوش جونشون ...

من با این مطلب که چرا روانشناسی نخوندن هم اصلا مشکلی ندارم ...
      یکی از دلایلم واسه اینه که اکثرا روانشناس ها واقع بین نیستن ... شرایطت رو رک نمیگن ...
      همه روانشناس ها هم اینطوری نیست.شاید تو کارشون وارد نیستن.وگرنه روانشناسای مسلط ومتبحر هم وجود داره

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)