سلام استاد ممنون از فعالیتتون.
ببینید درست حل کردم ؟ (سوال 27)اگه درسته چرا مثبت در اومد جواب
راه حل کوتاهی نداره ؟
سلام استاد ممنون از فعالیتتون.
ببینید درست حل کردم ؟ (سوال 27)اگه درسته چرا مثبت در اومد جواب
راه حل کوتاهی نداره ؟
عه استاد اشتباه حل کرده بودم که :d آنتالپی سوختن اتان رو به جا آنتالپی تشکیل اتان اشتباه جایگذاری کرده بودم
درود بر اهل علم ودانش .
دقت کنید که این سوال می تواند یافته های شما را از ترمودینامیک ، در یک قالب مفهومی تر ، کامل کند .
کـــــــــاش زنــــــدگی از آخـــــــــر به اول بـــــــود...
پیـــــــــــر به دنیـــــــا می آمدیــــــــــــم...
آنـــگاه در رخــــداد "عشــــــــق" جـــــــوان میشدیــــــــــــم...
سپس کــــودکــــی معصـــــــــــوم میــــــشدیــــــــــــم.. .
و در نیـــــــــــــمه شبــــــی با نــــــــوازش مــــــــــادر...
آرام میــــــمردیــــــــــــم ...
ویرایش توسط faal_nazari : 01 اسفند 1393 در ساعت 14:00
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
با افزایش فشار دما افزایش پیدا میکنه و delta g رفت افزایش پیدا میکنه و delta g برگشت کاهش پیدا میکنه پس واکنش به سمت چپ می ره
آیا درسته؟
خلاف قوانین
ویرایش شده.
منظورم 4 بود ببخشید
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
Hesam
دلتا جی مثبت باشه غیر خود به خودی میشه؟ قاطی کردم بازاگه اینطوری باشه ک میشه گزینه 2
من با این فرض رفتم جلو که دلتا جی هر چی مثبت تر باشه خود به خودی تر میشه
از ساله سوم تا حالا به علامته دلتا جی توجه نکرده بودم یادم رفته
Hesam
دلایل من برای رد گزینه ها استاد اگه اشتباه کردم لطفا راهنماییم کنید(واقعا سوال مفهومی و ترکیبی قشنگی طرح کردین)
1.وقت می گه نغییر آنتالپی بیشتر از تغییرات انرژی درونی هست یعنی علامت کار منفی هست که چون واکنش داره به سمت غیر خود به خودی شدن پیش میره پس آنتروپی کاهش میابد پس تغییرات حجم منفی میشه علامت کار هم همیشه بر عکس تغییرات حجم است پس باید مثبت باشه
2.بازم چون واکنش داره به سمت غیر خود به خودی شدن پیش میره و آنتروپی کاهش میابد پس باید کاهش حجم داشته باشیم.بعنی تعداد مول فراورده ما باید کمتر از واکنش دهنده ها باشه و آنتالپی هم منفی بشه که گزینه بهش اشاره کرده(پاسخ درست به نظر من)
3.اگه به نمودار دقت کنیم میبینیم تا وقتی دما صفر یا یه مقداری از صفر بالاتر هست (جایی که نمودار محورt را قطع می کنه) واکنش خود به خودی و از اون به بعد واکنش غیر خود به خودی میشه.
4.این یکی ترکیب شده با تعادل پیش 2 خوب بازم با توجه به مفهوم آنتروپی چون آنتروپی داره کم میشه یعنی کاهش حجم پس تعداد مول های گازی سمت راست(فراورده)کمتر از تعداد مول های گازی سمت چپ)واکنش دهنده است.توی مبحث تعادل گفتیم که هرچه فشار افزایش پیدا کنه تعادل به سمت تعداد مول های گازی کمتر پیش میره درنتیجه در اینجا باید تعادل در جهت رفت پیش بره
ببخشید سرتون رو درد آوردم بازم از استاد مومنی تقاضا دارم اگر در جایی اشتباه کردم راهنماییم کنن.![]()
کـــــــــاش زنــــــدگی از آخـــــــــر به اول بـــــــود...
پیـــــــــــر به دنیـــــــا می آمدیــــــــــــم...
آنـــگاه در رخــــداد "عشــــــــق" جـــــــوان میشدیــــــــــــم...
سپس کــــودکــــی معصـــــــــــوم میــــــشدیــــــــــــم.. .
و در نیـــــــــــــمه شبــــــی با نــــــــوازش مــــــــــادر...
آرام میــــــمردیــــــــــــم ...
ویرایش توسط faal_nazari : 01 اسفند 1393 در ساعت 23:30
سلامی دیگر بر اهل علم ودانش !! فلسفه ارائه این سوالات در این است که بر این باورم که دانش آموز یا پاسخ سوال را خواهد داشت و یا نمی تواند پاسخ دهد ، اگر دارد ، کافی است که با کمی تشریح ، آن را به دوستان خود انتقال دهد .
و اگر این اولین بار است که با این نوع سوال برخورد کرده ، پس باید قدری بر نحوه مطالعه خود نظارت بیشتری داشته و حتی در این مسیر از دبیران خود کمک بگیرد ، حالا چرا این سوال تا حالا بدون پاسخ مانده ، در واقع پاک کردن صورت سوال است واین یعنی افت آموزشی ، این سوال می تونه یکی از جمله سوال های جدید شیمی در کنکور 94 باشد .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)