درود بر کنکوری های عزیز ، مسیر بررسی پست هایی که در انجمن کنکور ارائه می شود ( هر روز حداقل 5 بار در بین کلاسهایم ) و چالش های روانی که داره بچه ها را از مسیر اصلی کنکور جدا می کنه و درگیر بودن با انتخاب منبع مطالعه با تمام تزریقاتی که به طریقی ، حتی از طریق صدا و سیما انجام می شود ، بعد از چند ساعت تامل بر این اندیشه شدم که مباحثی را که کنکور 94 ، با توجه به روند ارائه سوالات کنکور مد نظر قرار داده ، مباحثی که احتمال سوال می رود را در این جا در خدمت شما دوستان قرار بدهم .
ولی در همین جا به من قول بدهید که دیگر از ادامه پست هایی مثل امکانات نابرابر و امثال آن بپرهیزید و سخت به مطالعه کتاب درسی بپردازید . ( در واقع دارید نا خواسته تریبون تبلیغات یه افراد خاص که به نحوی حتی شده از طریق صدا وسیما بر شما تحمیل شده می شوید ، نمی تونی مخالفت کنی ، چون اگر حرف از کامل بودن این منابع بزنی ، من میام و برشما کاملش می کنم !! ) سوالات کنکور از کتاب درسی مطرح می شود و حالا ،شما می توانید از هر منبعی که می تواند تکنیک سریع حل سوالات را به شما بدهد استفاده کنید . تکرار می کنم که فعلا داریم روی مباحث احتمالی مانور می دهیم ، تست احتمالی شیمی کنکور 94 می شود پایان این پروژه یعنی اولین روز اردیبهشت 94 ، حالا شروع این پروژه :
این سوال در کنکور خارج 90 طرح شده و جا داره که به گونه ای دوباره در کنکور داخلی مطرح شود .