این کار حماقته ! طرف پول داده برا آزمون که سطح خودش رو بسنجه بعد میره جوابا رو میخره اینجور افراد رو بی خیال شو اینا خودشون هم نمیدونن با هودشون چند چندن !
این کار حماقته ! طرف پول داده برا آزمون که سطح خودش رو بسنجه بعد میره جوابا رو میخره اینجور افراد رو بی خیال شو اینا خودشون هم نمیدونن با هودشون چند چندن !
There is enough light for one who wants to see
بعد کنکور میخوان بگن ای بابا این که 100هزار آورده همونی نیست که تو قلم چی 1 میشد؟! کی به این چیزا کار داره؟!! مهم نتیجس...
کسیم گفت بگو کنکور مشخص میکنه...
اول قلمچی شورشو دراورده دوم کسی که بشه رتبه حتی 50 کشورم هفته بعدش پنجشنبه ازش ازمون ی جور دیگه میگیرن ببینن راست گفته بعدا اسمشو توی سایت میزنن ولی توی دادن تراز صدق نمیکنه ولی ی مشخکله که تراز بچه ها خیلی میاره پایین که میشه گفت ترازی که بدست میاری تراز واقعیت نیست!
بابا مگه کنکور میشه تقلب کرد که انقدر حرص میزنی...بشین خوب درساتو بخون ....ولللشششش بقیه...اتفاقا خوشحال باش........90 درصد کنکور که واسه کیک میان تو تجربی البته ها اینم روش میشه 95 درصد........والا...
ازمون دادن برای امادگی و مشابه سازی کنکوره که بتونید بهترین روش هارو چه از لحاظ تکنیکی چه از لجاظ روحی انتخاب کنید...
وگرنه تراز قلمچی یه چیز جدا از کنکوره...چه تراز 4 هزار هایی که رتبه زیر ده هزار اوردن و چه شش هزارهایی که بالای ده هزار...
درسته نمیشه تقلب کرد کنکورو ولی تراز ازمونات مهمه یکی مثه من که خانوادش خیلی به قلم چی گیر میده کلی تو روحیش تاثیر داره حالا من بگم سوالا می خرن باور شون نمیشه
من خودم اصلا اعتنا نمیکنم اینو اون بس نمیکنن معلم های شیمی ما مشترکه اون تموم نمیکنه مثلا یه بار درسشو میشم 17 گیر میده میگه چند زدی مثلا میگم زدم 53
میگه پسر داییت زده 100 بچه ها فرقو ببینین!!!
خب خورد میشه ادم جلوی دوستاش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)