واقعا متاسفم واسه کشورمون
همه اینا از یه چی بلند میشه :/
جون مادرتون بس کنید این تاپیکا
پارسال ک کلا دغدغه ما شد این که کی خریده کی نخریده
به ف ا ک رفتیم
درصدا و پیشرفت خودتو نگاه کن عاقا
به خدا خودت ضرر میکنی
بهتر است برای چیزی که هستی مورد
نفرت باشی
تا اینکه برای چیزی که نیستی
محبوب باشی
خدایی من دلم می سوزه برا بعضیا که کلا تو حاشیه ن، بابا سرتو بنداز پایین درستو بخون دیگه، چی کار داری به این کارا، انرژیتو برا چی تلف می کنی؟ به زاکربرگ گفته بودن چرا همیشه یه مدل لباس می پوشی؟ گفته بود چون نمی خوام انرژی ذهنمو برا انتخاب لباس هدر بدم، حالا ما ببین برا چی داریم انرژی می ذاریم...
خدایی این کاظم اگه یه مقدار از اون پولایی که میخوره رو خرج کنه میتونه در حد کنکور امنیت رو بیاره بالا
رو هر دفترچه اسم و نام خانوادگی هر داوطلب نوشته بشه و تو یه بسته ی پلاستیکی مثل کنکور باشه
ولی آقا به فکر سود بیشتره
شما خودتون رو در گیر نکنین
فک کنین اون 200 تا رتبه ای که بدتر میشین تو قلم زکات امتحان دادنتونه
LEAVE ONE WOLF ALIVE...& THE SHEEPS ARE NEVER SAFE
شما میرید قلم چی چیکار کنید! اول بشید آخه
کار نداشته باشید یکسری سوالا میخرن یا نه ؟!! شما قراره با این ازمون عملکرد خودتون رو با درصد بسنجید .. اگه فقط به فکر حاشیه باشید خیلی زیاده مثلا دوستای من سوالای ازمون میدادن پشتیبان حل کنه ....
درمورد بحث شما بگم کاظم خودش میدونه ولی چون یک منبع درآمد برای کادر خودشه هیچی نمیگه....................... نباید بگه!!
الان اول بشن چی میشه
این یه ازمون ازمایشیه
شما ب هدف خودتون فکر کنید وارد مسائل حاشیه ای نشید
مهم کنکوره ک لو نمیره--در ضمن قلمچی چیکار کنه-500تا نمایندگیه-اتفاقا امنیت سوالات قلمچی از همه بیشتر-موسسات دیگه رو که با پاسخ تشریحی میذارن سایتها
فکر کنم واقعیت داشته باشه، یکی از دبیرهای ما که میگه هست.
اما خب چه فرقی برای من و شما داره، مهم اینه کنکور که دیگه پاسخنامه نداره!
شما اصلا ببین این آزمون مثلا زدی ریاضی رو 70 درصد و رتبت شده مثلا 800 کشور، آزمون بعد ریاضی رو که سخت هم شده میزنی 90 درصد میشی 1000 کشور (مثلا)
مهم اینه خودت میدونی داری پیشرفت میکنی، پسرفت میکنی یا یه جا وایستادی.
هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
تو را شکست می دهد.
مشکلیه که خود کاظم به وجود اورده باید یه فکریم به حالش بکنه .البته این که بیاد جلوی فروش سوالارو بگیره کافی نیست و باید بیاد ببینه چرا این افراد حاضر به خرید سوالات شدن ؟ جوابای مختلفی واسه این سوال تو ذهن تمام افرادی که توی این تاپیک پست گذاشتن هست که باید دید ایا کاظم هم میدونه با خودش چند چنده؟میدونه کجای کاره؟ با این که همش حواسش به دانش اموزای تاپ هست میدونه اون پایین چه خبره؟(جدیدن دارن به جای لطفا و اینا مینویسن لطفن مثلن)
پ.ن :کاظم مجاز از قلم چیه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)