ازمون های گاج چجوریه؟به پای قلمچی میرسه؟
منم عربی افتضآح میزنم بعد هر ازمون خونمون سر عربی دعواس خخخ هی میگن بیا برو کلاس . ولی من مشکلم کلاس نیست مشکلم اینکه عربی نمی خونم خوب . درکل خیلی عوضین اینکارو می کنن.
گاج ی اس مس واسه من اومد که اگه معدل تون بالا فلان می تونید ی ازمون بدید واگه تراز تون فلان شد سه ازمون متوالی رایگانه. ولی من جدیش نگرفتم دی ماه بود فک کنم. البته راسته من دوم گاج بودم 1قرونم نداد فقط به حاطر معدلم از طرف مدرسه بورس کردن
ازمون دادن برای امادگی و مشابه سازی کنکوره که بتونید بهترین روش هارو چه از لحاظ تکنیکی چه از لجاظ روحی انتخاب کنید...
وگرنه تراز قلمچی یه چیز جدا از کنکوره...چه تراز 4 هزار هایی که رتبه زیر ده هزار اوردن و چه شش هزارهایی که بالای ده هزار...
https://www.instagram.com/p/ufSslWCVH8/
یکی از پیجای خرید سوالات قبل از ازمون!
بخرید و تست بزنید ولی اصراف نکنید !
میدونم . وای روز قبل ازمون واسه من ...باید عمومیا بخونم حالا اگه به خودم بود روز قبل ازمون اختصاصی مرور می کردم و عمومیا تفریحی می خوندم ولی واسه اینکه ترازم پایین نیاد
اتفاقا من اگه جای تو بودم خوشحال می شدم از این موضوع چون بعدا وقتی نتایج کنکور بیاد همه میفهمن که چی شده
اگرم خیلی سرکوفت میخوری اول حقیقت رو بگو که سوالای قلم چی رو میرن میخرن ( البته اگه مطمئنی چون نباید الکی تهمت بزنی ) اگر حرفت رو باور نکردن بشین با انرژی بیشتر بخون تا تو کنکور خیلی بهتر از طرف عمل کنی
بهتر.. اعتماد ب سقف الکی میگیرن سر جلسه کنکور ک قهوه ای کنن اونوخ اونایی ک عادلانه رفتن بالا رتبه میان.. تو ازمونا با خودمون رقابت میکنیم ن با بقیه
کار خودتو بکن بابا بیخیال درعوض تو اطمینان داری ترازت واقعیه
اندیشیدن به پایان هر چیز
شیرینی حضورش را تلخ می کندبگذار پایان تو را غافلگیر کند درست مانند آغاز .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)