خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 17
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

Unhappy ریاضی رو چجوری بخونم ؟

سلام و خسته نباشید راستش یک سوال داشتم من نمی دونم ریاضی رو چجوری بخونم من ریاضیم از پایه ضعیف بوده و الان که سومم واقعا تو حسابان موندم چی کار کنم من الان گل واژه و گاج نقره ای حسابان رو دارم ولی هی می خونم هی چیچی نمی فهمم الان کارم به جایی کشیده که هی باخودم می گم چرا اومدم ریاضی چرا نرفتم انسانی و بقیه رشته ها .. واقعا موندم چی کار کنم ولی در بقیه درسا مث فیزیک و شیمی و عربی یا حتی هندسه و جبر مشکلی ندارم ولی ریاضیم خیلی مشکل دامم .. اقا من میخوام ریاضیم عالی بشه چی کار کنم اگر منبعی چیزی سراغ دارید بگیدد ؟؟

اساتید کمک

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      والا منم با ریاضی مشکل دارم

موندم چــــرا مدیر عزیز ک خودشون مهندسی مکانیک خوندن واسی بخش ریاضی وقت نمیذارن و کمکی

نمی رسونن

@Araz

ب امید موفقیت دوستان و خودم

یـــــــا حـــــــق

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط شـــورش نمایش پست ها
      والا منم با ریاضی مشکل دارم

موندم چــــرا مدیر عزیز ک خودشون مهندسی مکانیک خوندن واسی بخش ریاضی وقت نمیذارن و کمکی

نمی رسونن

@Araz
      اره اینجا زیاد وقت نمی زارن برای ریاضی بر عکس تو زیست و شیمی و ترکوندن

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      برای ریاضی
      اول برین جزوه تونو کامل بخونین + حل تمام مثال های داخل جزوه
      بعد تمام تمرینا مثالا همشو حل کنین
      بعد برین سراغ تست های سراسری 10 سال پیش
      اگه وقت اضافه آوردین برین تست تالیفی بزنین
      ولی به نظرم اگه تست های سراسری رو خوب کار کنین مشکل نخواهین داشت

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      برای ریاضی باید اول کتاب درسی رو خوب بخونید و تمرین هاش رو کامل حل کنید تا تسلط نسبی پیدا کنید
      بعد جزوه با درسنامه کتاب کمکیتون رو بخونید و مثال و تمریناشو حل کنید
      بعد هم تا میتونید تست کار کنید که اولویت با تست های کنکور هست
      موفق باشید
      تو همه چیت تکمیله !

منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تمرین تمرین تمرین

7. Top | #7
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      تامحاسباتتو قوی نکنی و دید ریاضی پیدا نکنی هیچ اتفاقی نمیوفته
      من و خدا ...تو و همه

حاصل عشق مترسک به کلاغ....مرگ یک مزرعه است

8. Top | #8
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط moeinreza نمایش پست ها
      برای ریاضی
      اول برین جزوه تونو کامل بخونین + حل تمام مثال های داخل جزوه
      بعد تمام تمرینا مثالا همشو حل کنین
      بعد برین سراغ تست های سراسری 10 سال پیش
      اگه وقت اضافه آوردین برین تست تالیفی بزنین
      ولی به نظرم اگه تست های سراسری رو خوب کار کنین مشکل نخواهین داشت
      من سومم معلمون واقعا افتضاحه برعکس پارسال جزوه نمی ده واسه هر مبحس دوتا تمرین می کنه ممیره بحس بعدی.. منی که سومم و صفره ریاضیم للازمه تست شروع کنم؟؟

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Mariz
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nitah نمایش پست ها
      برای ریاضی باید اول کتاب درسی رو خوب بخونید و تمرین هاش رو کامل حل کنید تا تسلط نسبی پیدا کنید
      موفق باشید
      کتاب درسی خیلی گنگه. تمرینایی که داده رو هم من جوابشون رو ندارم به خاطر همین نمیتونم از جوابم مطمئن باشم. خوشبختانه ریاضی تجربی جامع خیلی سبز سوالاش رو با سوالای مشابه تمرینای کتاب شروع میکنه.
      من به جزوه معلم خودمون که سر زدم دیدم اوووووه زمان ما یه چیز دیگه بوده حالا اصن کلا یه چیز دیگه است!
      هم اصطلاحات رو عوض کردن هم جای مباحث رو!! نمیدونی چجوری باید بخونیش.
      پیشنهادت برای من چیه نیتا جون؟
      خوندن کتاب درسی خیلی مهمه؟

10. Top | #10
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      موفق باشید
      سلامم منی که سومم لازمه تست بزنم مم گاج نقره ای ای می کیکرو حسابان دارم لازمه کتاب تست دیگه ای بگیرم ؟؟

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Purple NarSiS نمایش پست ها
      کتاب درسی خیلی گنگه. تمرینایی که داده رو هم من جوابشون رو ندارم به خاطر همین نمیتونم از جوابم مطمئن باشم. خوشبختانه ریاضی تجربی جامع خیلی سبز سوالاش رو با سوالای مشابه تمرینای کتاب شروع میکنه.
      من به جزوه معلم خودمون که سر زدم دیدم اوووووه زمان ما یه چیز دیگه بوده حالا اصن کلا یه چیز دیگه است!
      هم اصطلاحات رو عوض کردن هم جای مباحث رو!! نمیدونی چجوری باید بخونیش.
      پیشنهادت برای من چیه نیتا جون؟
      خوندن کتاب درسی خیلی مهمه؟
      آره عزیزم واقعا مهمه
      من تو همین انجمن دیدم که یکی از بچه ها فقط با تسلط کامل روی کتاب و حل تمریناش بدون تست ، ازمون 11مهر کانون که جامع پایه بود 65%ریاضی زده بود!
      یکی از استادا گفته یود باید انقدر روی کتاب و تمریناش مسلط باشی که وقتی ی تست گذاشتن جلوت بدونی این از کدوم تمرین کتاب شبیه سازی شده!
      خیلی از تست های کنکور هم با یکم تغییر همون تمرینا کتاب هستن
      میتونی حل المسائل کتاب درسی رو سرچ کنی تو اینترنت و دانلود کنی ، تو همین سایت کنکور هم یادمه پاسخ همه پرسش های ریاضی اول و دوم و سوم بود.
      واسه جزوه هم گفتم جزوه یا درسنامه کتاب کمک آموزشیتون مثل همون خیلی سبز یا کوله پشتی منظورم این بود
      موفق باشی
      تو همه چیت تکمیله !

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezamj نمایش پست ها
      سلامم منی که سومم لازمه تست بزنم مم گاج نقره ای ای می کیکرو حسابان دارم لازمه کتاب تست دیگه ای بگیرم ؟؟
      سلام
      تست که آره لازمه ولی اول بخاطر امتحان نهایی باید خوب تشریحی کار کنی به تسلط که رسیدی بری سراغ تست که همون کتابی که داری خوبه.
      واسه تشریحی هم نمونه سوالات امتحان نهایی سال های گذشته خیلی خوبه من همونارو کار کردم ریاضی نهایی شدم 19.25 که البته بخاطر بی دقتی و اشتباه محاسباتی خودم بود.
      تو همه چیت تکمیله !

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      تست زیاد بزن

14. Top | #14
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezamj نمایش پست ها
      سلام و خسته نباشید راستش یک سوال داشتم من نمی دونم ریاضی رو چجوری بخونم من ریاضیم از پایه ضعیف بوده و الان که سومم واقعا تو حسابان موندم چی کار کنم من الان گل واژه و گاج نقره ای حسابان رو دارم ولی هی می خونم هی چیچی نمی فهمم الان کارم به جایی کشیده که هی باخودم می گم چرا اومدم ریاضی چرا نرفتم انسانی و بقیه رشته ها .. واقعا موندم چی کار کنم ولی در بقیه درسا مث فیزیک و شیمی و عربی یا حتی هندسه و جبر مشکلی ندارم ولی ریاضیم خیلی مشکل دامم .. اقا من میخوام ریاضیم عالی بشه چی کار کنم اگر منبعی چیزی سراغ دارید بگیدد ؟؟

اساتید کمک
      برای حسابان، کتاب گاج سبز به طرز عجیبی کار تشریحیتون رو خوب میکنه، ولی خیلی باید براش وقت بزاری و همه تمریناش رو کامل حل کنی

15. Top | #15
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      تست که آره لازمه ولی اول بخاطر امتحان نهایی باید خوب تشریحی کار کنی به تسلط که رسیدی بری سراغ تست که همون کتابی که داری خوبه.
      واسه تشریحی هم نمونه سوالات امتحان نهایی سال های گذشته خیلی خوبه من همونارو کار کردم ریاضی نهایی شدم 19.25 که البته بخاطر بی دقتی و اشتباه محاسباتی خودم بود.
      اهاان فقط یک سوال دیگه داشتم در هفته چند ساعت برای حسابان بزارم که خیلی قوی بشه اخه من بدون برنامه درس می خونم ؟ بعد سی دی اموزشی خوبی سراغ دارید برای ریاضی ؟؟ چون اصلا معلم حسابانمون خوب نیست و سر کلاس اصلا خوب توضیح نمی ده..
      واقعا ممنونم <3

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mamad.hny نمایش پست ها
      برای حسابان، کتاب گاج سبز به طرز عجیبی کار تشریحیتون رو خوب میکنه، ولی خیلی باید براش وقت بزاری و همه تمریناش رو کامل حل کنی
      الان من برای تشریحی گل وازه دارم خوبه فک کنم چون واقعا سوالای خوبی توشن تازهاگر گاج سبزم بگیرم خیلی منابعم زیاد میشه و شاید قاطی کنم نمی دونم والا .. توی منابع درسی گیر کردم کدوم و بگیرم نگیرم

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن