خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 17 از 17
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز اول باید مفهوم رو درک کنی و یاد بگیری بعد بری سراغ تست. من خودم تدریس میکنم. زمان ما کتاب حسابان خیلی قطورتر و کلی مطلب داشت. من نمره های ریاضیم همیشه 19 20 میشد. کارنامم هم هست. من همیشه مفهومی میخوندم. البته من یادمه که معلم حسابانمون خوب نبود و نصفی از بچه های کلاس با همدیگه رفتیم پیش یه معلم دیگه تو آموزشگاه. نذاشتم ریاضیم خراب شه. چون اگه حسابان رو نفهمی سال دیگه و بعدها تو دانشگاه هم مشکل داری. به هر حال من در خدمتم.

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      [QUOTE=rezamj;309726]اهاان فقط یک سوال دیگه داشتم در هفته چند ساعت برای حسابان بزارم که خیلی قوی بشه اخه من بدون برنامه درس می خونم ؟ بعد سی دی اموزشی خوبی سراغ دارید برای ریاضی ؟؟ چون اصلا معلم حسابانمون خوب نیست و سر کلاس اصلا خوب توضیح نمی ده..
      واقعا ممنونم <3

راستش من رشته ام تجربیه ، اما خب بستگی به خودت داره که چقدر تو این درس تسلط داری هرچی کمتر باید وقت بیشتری یزاری واسش و تا میتونی تمرین حل کنی و بعدش تست.
      من سال سوم معلم ریاضیم جلد اول آموزش حسابان مبتکران رو بهم هدیه داد که من گاهی بعضی مباحث رو از رو اون میخوندم و کتاب خوبی بود اما نمیدونم تو باید از هم رشته هات بپرسی اونا بهتر میتونن راهنماییت کنن.
      تو همه چیت تکمیله !

منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن