خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Question جواب این چند سوال ریاضی 2 رو میخوام

سلام دوستان ببخشید من این چند سوال رو گیر دارم توش لطفا کمکم کنید:yahoo (94):

دوره تناوب و نمودار معادله Y=-2Cos(2x+(pi)/2)+1 را به دست بیارید! منظورم از pi عدد پی هست یا همون پی دوم !

- در دنباله هندسی جمله هفتم برابر 4 و جمله دهم برابر 27/2 است.جمله عمومی این دنباله را بنویسید؟

- در بین 4 دانش آموز سال اولی و 6 دانش آموز سال دومی به چند طریق میتوان سه نفر انتخاب کرد که حداکثر یک نفر دانش آموز سال اولی باشد؟

- چند عدد 4 رقمی زوج با ارقام متمایز داریم؟

2. Top | #2

نمایش مشخصات
      حالا حتمن همین امشب ج میخای؟!!
      خوآب دارم!خخخخ
      ولی اگه فردا امتحان داری برات حل کنم؟

Sent from my ST25i using Tapatalk 2

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sina نمایش پست ها
      حالا حتمن همین امشب ج میخای؟!!
      خوآب دارم!خخخخ
      ولی اگه فردا امتحان داری برات حل کنم؟

Sent from my ST25i using Tapatalk 2
      داداش اره جواب بدی ممنون میشم

4. Top | #4
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط midia نمایش پست ها

دوره تناوب و نمودار معادله Y=-2Cos(2x+(pi)/2)+1 را به دست بیارید! منظورم از pi عدد پی هست یا همون پی دوم !

- در دنباله هندسی جمله هفتم برابر 4 و جمله دهم برابر 27/2 است.جمله عمومی این دنباله را بنویسید؟

- در بین 4 دانش آموز سال اولی و 6 دانش آموز سال دومی به چند طریق میتوان سه نفر انتخاب کرد که حداکثر یک نفر دانش آموز سال اولی باشد؟

داداش اگه واسه امتحان امروز میخاستی،فک نمیکنی یه کم دیر تاپیک زدی؟به هر حال.
      اولی رو دقیق نمیدونم ولی فک کنم دو پی رو باید بر ضریب Xتقسیم کنی.یعنی 2pi/2میشه pi
      البته گفتم این رو دقیق نمیدونم چون اون جلسه تو کلاس نبودم!!!!
      دومس دوتا روش وجود داره:میتونی جمله ی عمومی هر دو جمله رو بنویسی و برهم تقسیم کنی.یعنی مثلا جمله ی 7 رو بنویسی a7=4=a1*q6(عدد ها واسه aاندیسه واسهq توان).جمله ی دهم رو هم این طور بنویس و آنگاه طرفین رو بر هم تقسیم کنی.که 27.2تقسیم بر 4میشه 6.8و در طرف دوم a1باa1میره و q9تقسیم بر q6میشهq3.
      a1*q9=27.2/a1*q6=4-------q3=6.8
      یا از این فرمول استفاده کن
      q(m-n(=am/anکه m,nدر اینجا 10و7هستند و am,Anدر ااینجا 4 و 27.2هستند.دیگه بقیه با خودت

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

سوال 3 هم ای طوریه.میگیگفته حداکثر یک نفر سال اولی باشه.پس میتونه بین این 3نفر یا یک دانش آموز اولی باشه یا اصلا نباشه.حالا از ترکیب استفاده میکنی.میگی انتخاب 1 از 4 بعدش ضربدر 2از 6 و بعدش جواب این رو میابی.ودوباره میگی ممکنه هیچ دانش آموزاولی نباشه پس میگی انتخاب 0از 4 ضربدر انتخاب 3از 6.بعدش حاصل اینم میابی و با بالایی جمع میکنی.
      (انتخاب 1از 4)*انتخاب (2از 6)+(انتخاب صفر از 4)*(انتخاب3ار 6)=4*15+1*20=80
      (تو این رو از راست بخون به چب)

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

سوال آخر:4تا دایره میکشی.میگی عددی زوجه که یکانش یا 0یا2یا6یا8با

سوال آخر:4تا دایره میکشی.میگی عددی زوجه که یکانش یا 0یا2یا6یا8باید باشه.تو این جور سوالا باید یه بار 0رو جداگانه حساب کنی و بعدش 2و6و8رو با هم.میگی در مورد صفر واسه یکان یه دونه انتخاب دا یم.واسه یکان هزارم(دایره ی سمت چبی)9تا انتخاب داریم(از 1تا 9)واسه صدگان هم 8تا(0تا9به جز 0و عدد سمت چبی چون باید متمایز باشن)و واسه دهگان هم 7تا.میشه:
      1*7*8*9=504
      یه بارم 4تا عدد 2و4و6و8رو باهم حساب میکنی.فقط این رقم سمت چپیه میشه 8(1تا 9به غیر از یکی از اعداد 2و6و8)
      4*7*8*8=1792
      حالا دو عدد روباهم جمع میکنیم
      1792+504=2296
      گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
      رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه

ویرایش توسط ali761 : 11 خرداد 1393 در ساعت 12:19

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سوال4 فک کنم اینطوری بشه ولی اگه اشتباهه دوستان راهنمایی کنن:
      تعداد کل حالتها(بدون تکرار) رو منهای تعداد حالتهای فرد(بدون تکرار) میکنی....کل حالتها=7*8*9*9 و حالات فرد=5*7*8*8 حالا جواب ها رو که بدست آوردی از هم کم میکنی.
      تو زندگیم هیچ چیز برام ترسناک تر از صدای بالا اومدن ویندوز XP با ولوم اسپیکر تا آخر نبود ...

6. Top | #6
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط johnny نمایش پست ها
      سوال4 فک کنم اینطوری بشه ولی اگه اشتباهه دوستان راهنمایی کنن:
      تعداد کل حالتها(بدون تکرار) رو منهای تعداد حالتهای فرد(بدون تکرار) میکنی....کل حالتها=7*8*9*9 و حالات فرد=5*7*8*8 حالا جواب ها رو که بدست آوردی از هم کم میکنی.
      اینم میشه.

7. Top | #7
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      [QUOTE=allisool;186004]

یا 1 اولی داریم 2 دومی یا 0 اولی 3 دومی؛

چرا دیگه تقسیم کردی؟

8. Top | #8
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط allisool نمایش پست ها
      معمولاً سوال به این آسونی نمیدن! default احتمالشو بدست آوردم که تو ریاضی 2 نداریم.
      من که تا حالا این جور تست هارو اون طور !!!حل میکردم.البته تو اونا حداقل گفته بود.

9. Top | #9
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali761 نمایش پست ها
      من که تا حالا این جور تست هارو اون طور !!!حل میکردم.البته تو اونا حداقل گفته بود.
      حل اون سوال نیاز به تقسیم نداره...ایشون احتمالش رو بدست آورده که مربوط به سال دوم نمیشه.
      تو زندگیم هیچ چیز برام ترسناک تر از صدای بالا اومدن ویندوز XP با ولوم اسپیکر تا آخر نبود ...

10. Top | #10
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام لطفا راهنماییم کنید گیر کردم رو این سوال جایگشت
      سوال:با حروف کلمه جمهوری چند کلمه سه حرفی میتوان نوشت؟
      تو مبتکرانه و تو جوابش نوشته تو این سوال ترتیب انتخاب مهمه.حالا سوال من اینه چرا ترتیب انتخاب مهمه؟مگه گفته مثلا یکی اول بیاد و یکی دوم و یکی سوم؟
      ممنون

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      گفته چند کلمه ی سه حرفی با حروف کلمه ی جمهوری:
      ـــ ـــ ـــ
      در خانه ی اول به 6 حالت میشه حروف رو انخاب کرد
      در خانه ی دوم به 5 حالت
      و در خانه ی سوم به 4 حالت
      در نتیجه :
      که درواقع همون جایگشته :

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamadabfm نمایش پست ها
      سلام لطفا راهنماییم کنید گیر کردم رو این سوال جایگشت
      سوال:با حروف کلمه جمهوری چند کلمه سه حرفی میتوان نوشت؟
      تو مبتکرانه و تو جوابش نوشته تو این سوال ترتیب انتخاب مهمه.حالا سوال من اینه چرا ترتیب انتخاب مهمه؟مگه گفته مثلا یکی اول بیاد و یکی دوم و یکی سوم؟
      ممنون
      این سوال دو روش حل داره:
      روش اول:
      حرف اول = 6 حالت (ج.م.ه.و.ر.ی)
      حرف دوم = 5 حالت (حروف کل منهای حرف خانه اول)
      حرف سوم = 4 حالت (حروف کل منهای دو حروف نوشته شده در خانه اولو و دوم)
      6*5*4= 120 حالت

حالت دوم جایگشت 3 حرف از بین 6 حرف:
      P(6,3 = 120حالت

چرا ترتیب انتخاب مهمه: چون شما سه ظرف دارین و برای این ظرفتون 6 حالت
      مثل این میمونه که بگی از بین 6 نفر یک دکتربخوای یه مهندس و یه کارگر
      برای انتخاب ازبین6 حرف 3حرف (حرف اول - حرف دوم - حرف سوم) راانتخاب کنی یعنی ترتیبب مهمه

در کل روش اول آدم کمترگیج میشه چون خیلی مشخصه

you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
      and then
      THEY WOULD FEAR YOU

ویرایش توسط N a v i d : 21 آبان 1393 در ساعت 14:10

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن