به نظر تون از بین زوج کتاب های سال چهارم ریاضی قلم چی کدوم رو انتخاب کنم بهتره؟؟
همراه با دلیل.
به نظر تون از بین زوج کتاب های سال چهارم ریاضی قلم چی کدوم رو انتخاب کنم بهتره؟؟
همراه با دلیل.
به نظر من شیمی رو 2 انتخاب کن چون تا وقتی که برسی به فصل اسید و باز سال چهارم شیمی دو رو خونده باشی که خیلی از مطالب پیش مربوط به سال دومه
فیزیک رو 3 انتخاب کن چون یه مبحث سخت تریه نسبت به فیزیک 1 والان که اوایل ساله و درسا سنگین نیست بتونی روش خوب کار کنی
هندسه رو هم به نظرم 2 چون تحلیلی به 2 بیشتر ربط داره تا 1
به نظرم بازم 3 رو بردارین
فیزیک 1کار چند روزه و همین الان تو برنامه وقتی فیزیک پایه میزارین نیم ساعتشو 1 کار کنین
فیزیک 1 باید به مرور خونده بشه که کتابی مثل گاج کاملا اینو انجام داده باور کنین با نیم ساعت میتونید ظرف دو هفته کامل بخونیدش
فیزیک 2 هم همون پیشه ولی ساده تر چون حرکت شناسی یعنی مشتق
من از دو مشاوره و دبیر شیمیمون پرسیدم گفتن شیمی 2 رو بردار و یک سوم از زمان خوندن شیمی رو روی مسایل شیمی 3 بذار
چون گفتن شیمی پیش به هردو نیاز داره ولی شیمی 2 در شیمی پیش 2 نقش خیلی خیلی زیادی داره
داداشم کنکور شیمی 91 رو 86 درصد زده بود گفت شیمی 2 راحتتر میشه بهش جواب داد 3 یه ذره وقت گیره سوالاش ولی یاد گرفتنش راحته
یه سوال .......... میشه در صورت وجود وقت اضافی تو آزمون هردو زوج کتاب رو باهم زد ؟
در این صورت درصد و تراز چگونه محاسبه میشه؟
کلا این کار به نفعمونه یا به ضررمون ؟(درصورتی که مثلا هردو تاشو 65 درصد بزنیم)
درصدای هر دو درس تو کارنامتون می یاد اما تو محاسبه تراز کل فکر میکنم فقط یکیش تاثیر گذاره...
زمان کافی برای این کار رو ندارین کلا برای پاسخگویی به یکی از زوج کتابا زمان دارین پس این کار به ضرر شماست چون میتونین این وقت اضافی رو برای درسای دیگه استفاده کنین...
ر.ا : شیمی 2 و فیزیک 3 به نظرم برای نیم سال اول بهتره...
Öyle bir mevsimki
İnsanlar havadan daha soğuk
ویرایش توسط Nahal : 29 شهریور 1394 در ساعت 01:06
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)