خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 15 از 15
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

آزمون قلم چی و انتخاب یکی از زوج کتاب؟؟(چهارم ریاضی)

به نظر تون از بین زوج کتاب های سال چهارم ریاضی قلم چی کدوم رو انتخاب کنم بهتره؟؟
      همراه با دلیل.

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      به نظر من شیمی رو 2 انتخاب کن چون تا وقتی که برسی به فصل اسید و باز سال چهارم شیمی دو رو خونده باشی که خیلی از مطالب پیش مربوط به سال دومه
      فیزیک رو 3 انتخاب کن چون یه مبحث سخت تریه نسبت به فیزیک 1 والان که اوایل ساله و درسا سنگین نیست بتونی روش خوب کار کنی
      هندسه رو هم به نظرم 2 چون تحلیلی به 2 بیشتر ربط داره تا 1

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط vahid75 نمایش پست ها
      به نظر من شیمی رو 2 انتخاب کن چون تا وقتی که برسی به فصل اسید و باز سال چهارم شیمی دو رو خونده باشی که خیلی از مطالب پیش مربوط به سال دومه
      فیزیک رو 3 انتخاب کن چون یه مبحث سخت تریه نسبت به فیزیک 1 والان که اوایل ساله و درسا سنگین نیست بتونی روش خوب کار کنی
      هندسه رو هم به نظرم 2 چون تحلیلی به 2 بیشتر ربط داره تا 1
      من خودم تو تابستون فیزیک 3 رو خوندم و تستاش رو هم زدم ولی از فیزیک 1 هیچ تستی نزدم و اصلا نخوندم بازم به نظرت فیزیک 3 رو انتخاب کنم یا نه؟

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط The Devil Hunter نمایش پست ها
      من خودم تو تابستون فیزیک 3 رو خوندم و تستاش رو هم زدم ولی از فیزیک 1 هیچ تستی نزدم و اصلا نخوندم بازم به نظرت فیزیک 3 رو انتخاب کنم یا نه؟
      منم ضعیت شما رو درم +اینکه پیش رو هم تقریبا تا یجتاهایی خوندم و بنظرم شما هم مثه من فیزیک 1 و 2 رو انتخاب کنین (چون واسه من یکی حداقل فیزیک 1و2 از 3 سختتره (چون تستاش رو نزدم )

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali 221488 نمایش پست ها
      منم ضعیت شما رو درم +اینکه پیش رو هم تقریبا تا یجتاهایی خوندم و بنظرم شما هم مثه من فیزیک 1 و 2 رو انتخاب کنین (چون واسه من یکی حداقل فیزیک 1و2 از 3 سختتره (چون تستاش رو نزدم )
      فک کنم یکم وضعیتمون باهم فرق می کنه:yahoo (4): چون من تابستون فقط دروس پایه رو انخاب کردم و از قسمت نگاه به آینده هیچ درسی رو انخاب نکردم . یعنی شیمی 2و3 و فیزیک 2و3 و هندسه 1و2 رو خوندم بخاطر همین یه خورده گیج شدم چی رو بخونم

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      هیچکس هیچ نظری نداره؟:yahoo (2):

7. Top | #7
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      هیچکس هیچ نظری نداره؟:yahoo (2):
      ......................

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      به نظرم بازم 3 رو بردارین
      فیزیک 1کار چند روزه و همین الان تو برنامه وقتی فیزیک پایه میزارین نیم ساعتشو 1 کار کنین
      فیزیک 1 باید به مرور خونده بشه که کتابی مثل گاج کاملا اینو انجام داده باور کنین با نیم ساعت میتونید ظرف دو هفته کامل بخونیدش
      فیزیک 2 هم همون پیشه ولی ساده تر چون حرکت شناسی یعنی مشتق

9. Top | #9
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      به نظرم بازم 3 رو بردارین
      فیزیک 1کار چند روزه و همین الان تو برنامه وقتی فیزیک پایه میزارین نیم ساعتشو 1 کار کنین
      فیزیک 1 باید به مرور خونده بشه که کتابی مثل گاج کاملا اینو انجام داده باور کنین با نیم ساعت میتونید ظرف دو هفته کامل بخونیدش
      فیزیک 2 هم همون پیشه ولی ساده تر چون حرکت شناسی یعنی مشتق
      خیلی ممنون داداش
      در مورد شیمی هم می تونی نظرت رو بگی با توجه به اینکه هردو شیمی رو تو تابستون از روی مبتکران خوندم و تستاش هم زدم کدوم رو انتخاب کنم بهتره؟

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خیلی ممنون داداش
      در مورد شیمی هم می تونی نظرت رو بگی با توجه به اینکه هردو شیمی رو تو تابستون از روی مبتکران خوندم و تستاش هم زدم کدوم رو انتخاب کنم بهتره؟
      من از دو مشاوره و دبیر شیمیمون پرسیدم گفتن شیمی 2 رو بردار و یک سوم از زمان خوندن شیمی رو روی مسایل شیمی 3 بذار
      چون گفتن شیمی پیش به هردو نیاز داره ولی شیمی 2 در شیمی پیش 2 نقش خیلی خیلی زیادی داره
      داداشم کنکور شیمی 91 رو 86 درصد زده بود گفت شیمی 2 راحتتر میشه بهش جواب داد 3 یه ذره وقت گیره سوالاش ولی یاد گرفتنش راحته

11. Top | #11
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من از دو مشاوره و دبیر شیمیمون پرسیدم گفتن شیمی 2 رو بردار و یک سوم از زمان خوندن شیمی رو روی مسایل شیمی 3 بذار
      چون گفتن شیمی پیش به هردو نیاز داره ولی شیمی 2 در شیمی پیش 2 نقش خیلی خیلی زیادی داره
      داداشم کنکور شیمی 91 رو 86 درصد زده بود گفت شیمی 2 راحتتر میشه بهش جواب داد 3 یه ذره وقت گیره سوالاش ولی یاد گرفتنش راحته
      با توجه به این چیزی که شما گفتی پس باید شیمی دو رو برای نیم سال دوم انتخاب کرد نه نیم سال اول چون که تو شیمی پیش2 نقش زیادی داره نه شیمی پیش1

12. Top | #12
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      یه سوال .......... میشه در صورت وجود وقت اضافی تو آزمون هردو زوج کتاب رو باهم زد ؟

در این صورت درصد و تراز چگونه محاسبه میشه؟

کلا این کار به نفعمونه یا به ضررمون ؟(درصورتی که مثلا هردو تاشو 65 درصد بزنیم)

13. Top | #13
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      up

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali493 نمایش پست ها
      یه سوال .......... میشه در صورت وجود وقت اضافی تو آزمون هردو زوج کتاب رو باهم زد ؟

سوال منم هست

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali493 نمایش پست ها

نقل قول نوشته اصلی توسط AmiR_KHD نمایش پست ها

سوال منم هست
      درصدای هر دو درس تو کارنامتون می یاد اما تو محاسبه تراز کل فکر میکنم فقط یکیش تاثیر گذاره...
      زمان کافی برای این کار رو ندارین کلا برای پاسخگویی به یکی از زوج کتابا زمان دارین پس این کار به ضرر شماست چون میتونین این وقت اضافی رو برای درسای دیگه استفاده کنین...

ر.ا : شیمی 2 و فیزیک 3 به نظرم برای نیم سال اول بهتره...
      Öyle bir mevsimki
      İnsanlar havadan daha soğuk
      ویرایش توسط Nahal : 29 شهریور 1394 در ساعت 01:06

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)