خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 15 از 15
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

قلمچی یا گاج یا هیچ یک

سلام دوستان من دوستم امسال میره دوم تجربی ازم خواست در فروم فعالتون بپرسم برای یک کسی که درسش خوب است و سطح بالاست بهتره قلمچی بره یا گاج یا که خودش بخونه و هزینه اش براش چه قدره با کتاب بدون تابستان و آیا به نظر کاربران به خصوص آن ها که خودشون قلمچی یا گاج میرن آیا تاثیر خوبی داشته بودجه بندی خوب بوده و از همه مهم تر سطح سوالات کمک کنید ش و دسته بندی کتابای قلم چی رو بگید یعنی آبی سبز زرد یعنی چی برای گاج هم همین طور

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      قلم چی بهتره به شرط این که زورکی کتاب بهش نندازن وبره کتابای گاجو بخره

آزمون قلم چی+کتابای گاج

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      سلام
      آزمون قلم چی (زیر بار کتاب هاش هم نرو)+کتاب هم گاج والگو و...
      کدام درب را بزنم که تو در درون آن باشی؟..

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      میشه برای همون مقطع کتابای خوب گاج و قلمچی رو که داشته باشه خوبه رو بگید الگو و خوشخوان داره فقط دسته بندی ها رو بگید یعنی چی سفید پایه محوری سوالاشون چ فرقی داره کدوم برای هر درس بهتره و...

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مرسی واقعا از سایت و کاربرای فعال که جواب میدن

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      راستی قلمچی گفتید از این که خودش بخونه و جایی نره بهتره با این که سوالاش سادست

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      قلمچی به شرط اینکه طبق برنامش پیش بری عالیه...
      به درس خوندنت نظم میده....
      گاج فقط گاج طوسی اینم شعار ما

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      خوبی قلم چی برنامه ریزی خوبش است (هر دوهفته یک بار ازمون داره) و به نظرم اگه رشته شون تجربی بهتره قلمچی بره چون دو سه سالی که سولات زیستش نسبت به موسسات دیگر بهتر و دلیل دیگه جامع اماری بالا قلم چی ولی گاج نسبت به دیگر موسسات جامع اماری بالایی نداره ولی از نظر کتاب عالیه

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      حالا میشه دسته بندی رو بگید الان من میخوام برای همه درس ها کتابای قلمچی و گاج رو بخرم من نمیدونم گاج طوسی بخرم میکرو بخرم پرسمان بخرم پایه بخرم میخام یک پک کامل و جامع داشته باشم تا خیلی روون شم تو تست زدن به خصوص این که توش سطح بالا هم باشه شنیدم یک سری کتاب قلمچی زده به نام دشوار تر و...... بگید کدوم برای هر درس مثلا بگید ریاضی میکرو گاج آبی قلمچی و پر تکرار مثلا گفتما البته من برای خودم رو نمیخام بگید برای دوستم که دوم تجربی بگید فعلا و بگید مثلا گاج محوری سوالات کنکور داره یا قلمچی آبی سوالات آزمون کانون رو داره منظورم اینکه محتوی کتاب رو هم بگید مرسی

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کمک

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کمک

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کمک

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      برو قسمت منابع کنکور جواب سوالات تو میگیری

14. Top | #14
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      من توصيه مي كنم خودت كتاباي انتشارات مختلف رو نگاه كني وسپس تصميم بگيري شايد يه كتاب از نگاه من بد و ازنگاه شما عاليه باشه ولي به طور كلي به نظر من تنها كتابي كه بايد از كانون بگيري دفتر برنامه ريزي هست و در مورد ساير درسا از گاج و خيلي سبز و الگو هم مي توني استفاده كني من نمي تونم نظر خاصي بدم خودت نگاه كني بهتره . در مورد آزمون دادن هم چون دوم هستي هم گزينه 2 هم قلم چي خوبه ولي سوم و به خصوص چهارم به دليل جامعه آماري بالا و برنامه خوب قلم چي رو انتخاب كن

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نباید همه کتابها رو از یه انتشارات انتخاب کرد. هر درس یه انتشارات کتابش خوبه.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن