1.گرامر
2.لغت
3.متون درک مطلب
بابا زبان که ترس نداره ! همون طور که مسی ترس نداشت :yahoo (94):
من از 1 خوشم نمیاد ... ولی ترس بحثش جداس !
گزينه هيچكدام نداره ؟؟:yahoo (4):
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
به جای ترسیدن از هر بخشی چه زبان چه ریاضی چه زیست بهش عشق بورزید :yahoo (4): تو یادگیری خیلی کمک میکنه. تلقین کردن حتی بیماری رو شفا میده چه برسه به درس وقتی شروع میکنی به خوندن نگو وای زبان بدبخت شدم یا من هیچی حالیم نیست و حالیم نخواهد شد:yahoo (4):
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
متون درک مطلب...
ازش نمیترسم ازش بدم میاد چون سرش وقت کم میارم...
بگو دل را که گرد غم نگردد
اَزیرا غم به خوردن کم نگردد
«مولانا»
انگلیسی به این خوبی دلت میاد؟:yahoo (4):
برا گرامر انگلیسی پیشنهاد من اینه برید یه بار قوائد رو بخونید بعد یه کتاب رمانی، روزنامه ای چیزی بردارید تمام قوائد که توی متن میبینید و میشناسید زیرش خط بکشید بگید چرا الان اینجوری درسته و چرا جور دیگه غلطه اینجوری هرچی بدند بهتون میتونید جواب بدید
لغت هم که تا درگیر زبان نباشید یاد نمیگیرید هر زبانی وقتی باهاش سر و کار داشته باشی لغاتش یادت نمیره مثلا همین عربی چون خیلی به فارسی نزدیکه اغلب لغت هاش رو یا با همون معنی اصلی خودش یا معنی نزدیکی به اون در فارسی به کار میبریم و اغلب ما تو ترجمه عربی مشکلی نداریم
انگلیسی هم باید براتون همینجوری باشه، با خودتون انگلیسی حرف بزنید و در انگلیسی فکر کنید و هر شب با تمام لغات جدیدی که یاد گرفتید یه متن 5 6 خطه بنویسید خلاصه مجبور کنید خودتون رو ازش استفاده کنید اینجوری دیگه لغت ها یادتون نمیرند
درک مطلب هم که این طراح سوال ها خودشون هم متنو کامل درک نکردند و من تا حالا کلی اشتباه تو سوال ها کنکور پیدا کردم پس یه وقت نتونستید جواب بدید یه احتمالی هست که مشکل از طرف شما نباشه:yahoo (4):
ولی اگه فرض بگیریم سوال مشکلی نداشته باشه خیلی راحته تو درک مطلب سه تا چیز رو من همیشه در نظر میگیرم
1-متن درباره چیه؟(که با یه دور سریع خوندن متوجه میشی در حد 30 ثانیه)
2-موارد شمارده شده در متن چه چیز هایی هستند( مثلا اسم مکان ها، شرایط مختلف ذکر شده، اسم اشخاص و... که اینهارو تو همون دور سریع باید زیرش خط بکشید)
3-متن میخواد چه نتیجه ای بگیره و چه پیامی رو منتقل بکنه و هدف نویسنده چیه( که معمولا حالت های کلیشه ای و خاصی دارند متن های کنکور که با تمرین و خوندن زیاد این متن ها دیگه مشکلی ندارید )
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)