X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: در کدوم آزمون آزمایشی شرکت کنم ؟

رأی دهندگان
    1016. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • گاج

97 9.55%
    • گزینه دو

235 23.13%
    • کانون فرهنگی آموزش ( قلمچی )

501 49.31%
    • سنجش

168 16.54%
    • موسسات دیگر

15 1.48%
    صفحه 12 از 84 نخستنخست ... 211121322 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 166 به 180 از 1248
    1. Top | #166
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mariz
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zariz نمایش پست ها
      جدی؟؟؟؟؟؟خداروشکر.چون من کانون اسم نوشتم.هزینشم دادم.دیگه بر نمیگردوننن چیزی.خیلی ترسیده بودم چون خیلی از گزینه 2 تعریف کرد. البته با خودم گفته بودم انقد میخونم تا موفق شم .حالا کدوم موسسه فرقی نداره.
      ازت ممنونم
      گزینه دو کلا برنامش تبلیغاتیه.تا 15 مهر هم بیشتر نیس(مثل این یکی دو سال اخیر)اما فرصت برابر هر روز هست و تا پایان سال.
      بنظرم وقتی یه آزمونی رو انتخاب میکنیم ,دیگه نباید به تبلیغات موسسات رقیب گوش دیم.چون ممکنه شک ایجاد کنه و شک هم که مایه ی ....!
      باید انداختش دور...همین.

قلب آهنی

2. Top | #167
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      موسسه که فرق نداره!

مهم خودتی که باید طبق برنامه مطالعاتی رو چه جروی تا روز اولین ازمون پیش ببری!

گزینه 2 مزیت های خوبی داره!

کانون هم مزیت های خوبی داره!

ولی 200 تومن کجا ؟؟؟؟ 490 کجا؟؟؟؟

اصل خودتی که چه جوری بخونی! این موسسات فقط زمینه رو برات فراهم میکنه خودت باید بشکافی و موفق بشی

یا علی مدد شروع کن.

3. Top | #168
      همکار سابق انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amirio نمایش پست ها
      موسسه که فرق نداره!

مهم خودتی که باید طبق برنامه مطالعاتی رو چه جروی تا روز اولین ازمون پیش ببری!

گزینه 2 مزیت های خوبی داره!

کانون هم مزیت های خوبی داره!

ولی 200 تومن کجا ؟؟؟؟ 490 کجا؟؟؟؟

اصل خودتی که چه جوری بخونی! این موسسات فقط زمینه رو برات فراهم میکنه خودت باید بشکافی و موفق بشی

یا علی مدد شروع کن.
      البته موسسه فرق میکنه، ولی موسسه نمیتونه کسی رو رتبه ۱ کنه!

کانون ۲۰ آزمون داره، گزینه ۲ ۱۴ تا!
      گزینه ۲ دی وی دی مشاوره میده، اما برای کانون باید توی ترافیک و شلوغی بری پیش پشتیبان!
      گزینه ۲ استاندارده، قلمچی سخت (شنیدم اینو، نظر بقیه است، به نظر من اگر یه آزمون کمی سخت تر از کنکور باشه بد نیست.)
      قیمت کانون دو برابر گزینه دوئه.
      البته برنامه فرصت برابر هر روز ۱ ساعت پخش میشه و به نوعی برنامه های کانون رو ساپورت میکنه.
      برنامه راهبردی کانون خیلی بهتره و میتونی بهش اعتماد کنی.
      و...........

Sent from my iPhone using Tapatalk
      Math & Physics are fun

4. Top | #169
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام بچه ها
      دیروز رفتم آزمونای کانون ثبت نام کردم . 470 تومن ناقابل واسه 20 مرحله ازمون+چند تا کتاب که به اجبار باید از کتابای (عالی!/مضخرف!!!) کانون بخری×(تو نمایندگی طرفای ما یه (خانوم/دختر) هستش که خیلی ریلکس آدمو قانع میکنه که این کتابا خیلی به درد میخوره و پشتیبان چکشون میکنه و فلان و بهمان و... . خلاصه این که ما هم مجبور شدیم بخریمشون دیگه والا!)
      برگشتم به طرف میگم مگه اجباره من لازم ندارم کتاب!!!! جوری با خونسردی قانعم کرد و کتابا رو داد دستم و پولو گرفت که نگو و نپرس(خخخخ)!!!

5. Top | #170
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نظرتون راجع به سنجش چیه؟

6. Top | #171
      همکار سابق انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Roxan نمایش پست ها
      نظرتون راجع به سنجش چیه؟
      حتما جامع هایی که فصل بهار برگزار میشه شرکت کن.

7. Top | #172
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط milad13 نمایش پست ها
      سلام بچه ها
      دیروز رفتم آزمونای کانون ثبت نام کردم . 470 تومن ناقابل واسه 20 مرحله ازمون+چند تا کتاب که به اجبار باید از کتابای (عالی!/مضخرف!!!) کانون بخری×(تو نمایندگی طرفای ما یه (خانوم/دختر) هستش که خیلی ریلکس آدمو قانع میکنه که این کتابا خیلی به درد میخوره و پشتیبان چکشون میکنه و فلان و بهمان و... . خلاصه این که ما هم مجبور شدیم بخریمشون دیگه والا!)
      برگشتم به طرف میگم مگه اجباره من لازم ندارم کتاب!!!! جوری با خونسردی قانعم کرد و کتابا رو داد دستم و پولو گرفت که نگو و نپرس(خخخخ)!!!
      رفیقم گفت بهشون من کتاب نمیخوام گفتن نمیشه بدون کتاب گفت خوب نشه من میرم گاج ثبت نام می کنم اونجا که میشه
      تا سر کوچه نرفته صداش کردن گفتن بیا بدون کتاب حالا رفیقم که نمی خواست بره کاج فقط برای ترس اونا گفته بود (ولی راستی گاج چطوریه؟ اونجا هم کتاب اجباری هست؟15 آزمون رو چند پیاده میشی؟)

8. Top | #173
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به نظر من تنها حسن آزمونا فرقی نمیکنه که کدوم موسسه باشه اینه که به آدم یه برنامه میدن اینجوری کم کم درسا رو میخونی و سردرگم نیستی یه توصیه هم اینکه هرجایی که ثبت نام کردید به برنامه اش اعتماد کنید و همون رو بخونید و پیش برید ایشاالله که همه موفق بشید

9. Top | #174
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      از نظر سنجی معلومه که کدوم بهتره ...

10. Top | #175
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza.joon37 نمایش پست ها
      از نظر سنجی معلومه که کدوم بهتره ...
      کمیت نشون دهنده کیفیت نیست گل پسر
      بزرگترین خطر در زمان پیروزی رخ میدهد.
      امضا؛ ناپلئون بناپارت

11. Top | #176
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط as1374 نمایش پست ها
      کمیت نشون دهنده کیفیت نیست گل پسر
      قلمچی کیفیت خودش رو پس داده گل اغا

12. Top | #177
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      گزینه دو به نظرم خیلی خوبه چون حالا ازنظر مالی که بگذریم سوالاش به کنکورخیلی تشابه داره
      خُدایـا دَقیـقا داریـــ با زِندگـــــی مَن
      چیـــکار میکُنیــــــ؟؟؟
      بگـو شـایَد بِتـــُــونَم کُمکِتــــــ
      کُنـم!!!

13. Top | #178
      vhd
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط milad13 نمایش پست ها
      سلام بچه ها
      اتفاقا واسه ما هم یه خانومه با کمالاته...هرچی گفت باید پول بدی کتاب ببری زیر بار نرفتم و آخر سر هم چیزی نمونده بود یه پولیم ازش بگیرم

14. Top | #179
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام به همه کنکوریای عزیز

یه مقاله در مورد اینکه آزمون آزمایشی مناسب برای هر داوطلب کدومه و اینکه آزمون خوب باید چه ویژگی هایی داشته باشه تو وبلاگم گذاشتم لینکشو اینجا میذارم

امیدوارم که بخونید و بتونه کمکتون کنه

ویرایش توسط Amiir : 09 آبان 1392 در ساعت 13:48 دلیل: لینک ندید.

15. Top | #180
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به نظر من گاج از همش بهتره مخصوصا که سوالاش با این که سخته ولی تو اگه چند تا نکته بلد باشی میتونی جواب بدی درست برعکس قلم چی که سوالاش واقعا مذخرفه. البته این نظر شخصیه منه.

صفحه 12 از 84 نخستنخست ... 211121322 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 57 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 57 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فقط، فوری، فیزیک، فرق، قلم، قلمچی، قبلا، كنكور، مفید، مقایسه، ممنون، من، منظورم، مهم، مورد، میتونن، میتونه، میخواستم، میدم، میشم، ماه، مثل، مثبت، مدت، مرور، مشکل، مشاوره، مشاوران، مطالعه، نمی، چه، چهارم، چی، چیکار، چیزی، نیست، نکته، نام، نبودن، نتونستم، نتيجه، نداشته، نزدیک، چطوری، نظر، نظر سنجی، هفته، هم، همه، همایش، همراه، ها، های، هدف، هر، هزینه، هست، وقت، وقتی، ولی، ویژگی های خوب آزمونهای کانون قلم چی گزینه دو، واسه، وضع، یه، یا، یعنی، کل، کلی، کلاس، کمک، کنم، کنن، کنه، کنیم، کنیم؟، کنید، کنکور، کنکور 92، کنکور 93، کنکور 94، کنکور ریاضی، کنکور سراسری، کنکور92، کنکوری، که، کیفیت، کانون، کانون یا گزینه دو یا گاج یا سنجش، کارنامه ها، کاری، کارشناسی، کارشناسی ارشد، کتاب، کتاب خوب، کتابهای، کدوم، کدومش، کدام، کدام آزمون ازمایشی بهتر است، کردم، کردن، کرد؟، کسب، گاج، گرفتن، گزینه، گزینه 2، گزینه دو، گزینه۲، پلی، پیدا، پیش، پیشنهاد، پایین، پاسخ، پزشکی، پس، پست، ؟؟؟؟؟؟، آموز، آموزشی، آزمون، آزمونهای قلمچی، آزمونهای کانون فرهنگی آموزش، آزمونهای گاج، آزمونهای گزینه 2، آزمونهای آزمایشی، آزمونهای سنجش، آزمونا، آزمایشی، آزاد، افزایش انگیزه، المپیادی، امید، امکان، امتحان، امسال، انتخاب، انتخاب رشته، انجام، این، اینه، اینکه، اینجا، اگه، اگر، احتمال، اخه، اخر، ادبیات، ادغام، از، ازمون، ازمون ازمایشی، ازمون ازمایشی کنکور 93، ازمایشی، استفاده، اصلا، بندی، به، بهتره؟، بهترین، بهترین ازمون ازمایشی کنکور 93 کدام است، بود، بودن، بودجه، بین، بیشتر، بالا، باید، باشن؟، باشند، باشه، بدون، بدونم، بر، برنامه، برنامه ریزی، بری، برگ، برای، بشه، بعد، بعدی، تقریبا، تو، تونن، تونی، توی، تابستون، تجربه، تجربی، تخمین رتبه، تره؟، تست، تعداد، ثبت، جمع بندی، جوری، جامع، جزوه، حالا، حتما، حجم، حساب، خلاصه، خوندن، خواهید، خواستم، خوب، خوبه، خوبی، خود، خودم، خیلی، خیلی سبز، خدا، دفعه، دوم، دومی، دوتا، دوره، دوران، دوستان، دینی، دیگه، دانش، دانش آموزان، دانشگاه، دارم، دارن؟؟؟؟؟، داره، داره؟، داشتم، داشته، دختر، در، درود، دروس، درس، درسی، دعا، ذره، رو، روی، روز، ریاضی، ریزی، راه، راهنمایی، رایگان، راجع، راحت، رتبه، رشته، زنگ، زیاد، زیست، سنجی، سنجش، سهمیه، سوم، سوال، سوالی، سوالات، سوالات کنکور، سال، سایت کنکور، سخت، سر، سراسری، شما، شن، شیمی، شاید، شبیه، شده، شرکت، صورت، ضعیف، عربی، غیر

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن