گاج
گزینه دو
کانون فرهنگی آموزش ( قلمچی )
سنجش
موسسات دیگر

باید انداختش دور...همین.
قلب آهنی
موسسه که فرق نداره!
مهم خودتی که باید طبق برنامه مطالعاتی رو چه جروی تا روز اولین ازمون پیش ببری!
گزینه 2 مزیت های خوبی داره!
کانون هم مزیت های خوبی داره!
ولی 200 تومن کجا ؟؟؟؟ 490 کجا؟؟؟؟
اصل خودتی که چه جوری بخونی! این موسسات فقط زمینه رو برات فراهم میکنه خودت باید بشکافی و موفق بشی
یا علی مدد شروع کن.
البته موسسه فرق میکنه، ولی موسسه نمیتونه کسی رو رتبه ۱ کنه!
کانون ۲۰ آزمون داره، گزینه ۲ ۱۴ تا!
گزینه ۲ دی وی دی مشاوره میده، اما برای کانون باید توی ترافیک و شلوغی بری پیش پشتیبان!
گزینه ۲ استاندارده، قلمچی سخت (شنیدم اینو، نظر بقیه است، به نظر من اگر یه آزمون کمی سخت تر از کنکور باشه بد نیست.)
قیمت کانون دو برابر گزینه دوئه.
البته برنامه فرصت برابر هر روز ۱ ساعت پخش میشه و به نوعی برنامه های کانون رو ساپورت میکنه.
برنامه راهبردی کانون خیلی بهتره و میتونی بهش اعتماد کنی.
و...........
Sent from my iPhone using Tapatalk
Math & Physics are fun
سلام بچه ها
دیروز رفتم آزمونای کانون ثبت نام کردم . 470 تومن ناقابل واسه 20 مرحله ازمون+چند تا کتاب که به اجبار باید از کتابای (عالی!/مضخرف!!!) کانون بخری×(تو نمایندگی طرفای ما یه (خانوم/دختر) هستش که خیلی ریلکس آدمو قانع میکنه که این کتابا خیلی به درد میخوره و پشتیبان چکشون میکنه و فلان و بهمان و... . خلاصه این که ما هم مجبور شدیم بخریمشون دیگه والا!)
برگشتم به طرف میگم مگه اجباره من لازم ندارم کتاب!!!! جوری با خونسردی قانعم کرد و کتابا رو داد دستم و پولو گرفت که نگو و نپرس(خخخخ)!!!![]()
رفیقم گفت بهشون من کتاب نمیخوام گفتن نمیشه بدون کتاب گفت خوب نشه من میرم گاج ثبت نام می کنم اونجا که میشه
تا سر کوچه نرفته صداش کردن گفتن بیا بدون کتابحالا رفیقم که نمی خواست بره کاج فقط برای ترس اونا گفته بود (ولی راستی گاج چطوریه؟ اونجا هم کتاب اجباری هست؟15 آزمون رو چند پیاده میشی؟)
به نظر من تنها حسن آزمونا فرقی نمیکنه که کدوم موسسه باشه اینه که به آدم یه برنامه میدن اینجوری کم کم درسا رو میخونی و سردرگم نیستی یه توصیه هم اینکه هرجایی که ثبت نام کردید به برنامه اش اعتماد کنید و همون رو بخونید و پیش برید ایشاالله که همه موفق بشید
بزرگترین خطر در زمان پیروزی رخ میدهد.
امضا؛ ناپلئون بناپارت
گزینه دو به نظرم خیلی خوبه چون حالا ازنظر مالی که بگذریم سوالاش به کنکورخیلی تشابه داره
خُدایـا دَقیـقا داریـــ با زِندگـــــی مَن
چیـــکار میکُنیــــــ؟؟؟
بگـو شـایَد بِتـــُــونَم کُمکِتــــــ
کُنـم!!!
سلام به همه کنکوریای عزیز
یه مقاله در مورد اینکه آزمون آزمایشی مناسب برای هر داوطلب کدومه و اینکه آزمون خوب باید چه ویژگی هایی داشته باشه تو وبلاگم گذاشتم لینکشو اینجا میذارم
امیدوارم که بخونید و بتونه کمکتون کنه
ویرایش توسط Amiir : 09 آبان 1392 در ساعت 13:48 دلیل: لینک ندید.
به نظر من گاج از همش بهتره مخصوصا که سوالاش با این که سخته ولی تو اگه چند تا نکته بلد باشی میتونی جواب بدی درست برعکس قلم چی که سوالاش واقعا مذخرفه. البته این نظر شخصیه منه.
در حال حاضر 57 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 57 مهمان)