سلام بنده پیش تجربی هستم. تو تابستون نتونستم درست حسابی درس بخونم دوم سوم تموم کنم.الانم اونطور که می بینم اگه روزی 7 8 ساعت بخونم فقط چهارمو می رسونم.چیکار کنم فکر رفته به پشت کنکور موندن؟
سلام بنده پیش تجربی هستم. تو تابستون نتونستم درست حسابی درس بخونم دوم سوم تموم کنم.الانم اونطور که می بینم اگه روزی 7 8 ساعت بخونم فقط چهارمو می رسونم.چیکار کنم فکر رفته به پشت کنکور موندن؟
فکر پشت کنکور از ذهن خود دور کن احتمالا سال به سال سوالات سخت تر می کنند و اگر به فکر پشت کنکوری هستی بدان که سال دیگر پشت کنکور می مانید
چرا هنوز هم اول شروع کنکور هست با دلیل اگر به برنامه کانون نگاه کنید از مهر شروع می شود تا کنکور و در تمام درس ها مرور می شود
بهتر که درسی های که خودت یاد می گیرید در خانه خوانده شود
از اینترنت یا موبایل و هر وسیله که ذهن شما مشغول می کنند دوری کنید
و ساعت مطالعه به یک باره بالا نمی رود
فقط به هدفت فکر کن
از یاد خدا غافل نشو دعا و مرا هم دعا کن التماس دعا
تا روز کنکور دقیقاً 255 روز مونده. خیلی خیلی زمان مناسبیه ....اگر تو 250 روز نمیتونی جمعش کنی بدون 400 روزم که فرصت داشته یاشی بازم خوب کار نخواهی کرد. چون 250 روز خیلیه.....پسر جان من بچه هایی رو دیدم که طرف دم دمه های فروردین 3 ماه مونده به کنکور با اعتماد بنفس تمام میاد میپرسه من از الان چطوری بخونم که رشته دلخواهمو قبول شم!!!!!!!!!!!!!!!! حالا تو از الان تو فکر سال بعدی. نکن این کارو با خودت. تو از الانم که روزی 7 ساعت درس بخونی هر چهار سال رو فول فول تا عید میتونی جمعش کنی...
ویرایش توسط Janvaljan : 05 مهر 1393 در ساعت 08:21
از الان به پشت کنکور بودن فک میکنی
جان من اینکارو نکن
منم مثه تو پارسال از مهرم میگفتم دیره تا کنکور رسیده و بیچاره شدم و حسرت اینکه کاش یه ماه به عقب بر میگشتم حالا تو نه ماه وقت داری اینو میگی![]()
بیشتر سوالا از پیشه
درسای پیشم خیلی ها پایه رو در بر میگرن
رشته ریاضی که این جوری بود
میمریم برای اشک
الکی به خودت جو منفی نده دوست عزیز
اگر از الان روزی 8 ساعت درس بخونی مطمئن باش، کل دروس را تموم می کنی.
به شرطی که واقعا درس بخونی نه اینکه تو نت بچرخی
ببین مثلا کلاس های درس ما که توش از اول تا چهارم دبیرستان هر چه که برای کنکور نیاز است تدریس میشه، تا اسفند تموم میشه
و اسفند ماه دوره می کنیم
تو کل تابستون هم مفید دو ماه کلاس داریم، پس قطعا تو تموم می کنی
فیلم کلاس های زیست آقای پازوکی الان رو سایت هست، تدریس کل تحلیلی الان رو سایت هست و....
موفق و موید باشید
کمک درسی پر حجم نخررررررررررر. تا نوروز یکی از پایه ها رو تموم کن بعد نوروز اون یکی رو. برنامه قلم چی هم اینجوریه.
عزيز هنوز خيليا شروع به درس خوندن واس كنكور نكردن اونوقت شما ميگي پشت كنكور بمونم ؟؟!
اين حرفها انگيزت رو هدر ميده ها ...... ببين اينجا يك نفر هم نوبد كه بگه ديره . پس مطمئن باش دير نيست . فقط بخون ....
![]()
پـسـر زمـسـتـان
منم پارسال اشتباه تورو کردم بااینکه درسم خوب بود ولی فکر میکردم فقط میتونم تا اخرسال پیش رو تموم کنم..همش فکر میکردم وقت نیست و درست و حسابی نخوندم ولی الان که فکر میکنم اگه فقط همون چندماه اخر رو جدی میخوندم میتونستم چیزی که میخوام قبول شم...پس ناامید نشو از همین الان جدی بخون...هیچ وقت دیر نیست
ولی به نظر منم دیره منم تابستونو خوب استفاده نکردم چون پیش هستی فقط برا پیشدانشگاهی وقت پیدا میکنی پس همونو بخون و تو وقت اضافه زیست و شیمی دوم سوم رو منم اگه موقع تو به جای دوم سوم فقط پیش رو میخوندم لا اققل سال اول 4 هزار میشدم منم موندم چیکار کنم الان چون وقت کمه خیلیییییی اما استرس ندارم
حسبنا الله و نعم الوکیل
مشاوره ی رایگان کنکور به مناسبت عید سعید قربان09306469796 محمودی
برنامه ریزی و رفع اشکال برنامه از تاریخ 9 مهرماه تا 14 مهرماه 93 بصورت رایگان...
پیشاپیش عید همه ی دوستان مبارک
moshaver2026@yahoo.com
حسبنا الله و نعم الوکیل
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)