X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 20 از 20
    1. Top | #16
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fa¡rytale نمایش پست ها
      میگن کنکور سخته اون چیه پسکنکور چنان سخته که حتی اگه کل درسارم فول باشی تازه میشی حول و هوشه 4 هزار ولی برای هدف بزرگ وقت کمه
      کنکور سخته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعاً تا حالا نشستی یک درسو کامل و عمقی بخونی ، تست بزنی ، مرورش کنی ، ولی بعد نتونی به بیشتر سوالای کنکورش جواب بدی؟ اگر واقعاً این کارا رو درست انجام دادی ولی بازم نمیتونی سوالاتو جواب بدی ، خب راست میگی برای شما کنکور سخته. , ولی واقعاً این جوری تلاش کردی؟
      میگن کنکور سخته معنی نمیده ، شما استارت بزن از همین الان تمام تلاشتو بکن بعد میفهمی کنکور سخت نیست. Do your best

2. Top | #17
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خیلی ممنون از نظراتتون حالا بشتر شما که میگین وفت زیاده یه برنامه ریزی ای به من پیشنهاد بدین که بتونم تا کنکور همه درس های پیش و پایه رو تموم کنم.در ضمن یه سوال چرا میگن اون کسایی که پیش کنکور می مونن اکثرا موفق نمی شن؟

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من یه معلمی داشتم میگفت چرا فکر میکنین فرزانگان قبولی زیاد داره چون اونا عادت دارن به مطالعه سخت و اینکه درس هر سال رو همون سال تتمرین میکنن اما شما عادیا میزارن درسو واسه شب امتحان هیچ موقع پیشدانشگاهیم میخوایین کل دوم سوم رو تقویت کنین تازه همراه یادگیری درسای پیش خوب معلومه اینطوری باید 16 ساعت مطالعه داشت و معلومه موفق نمیشیم اما خوب پشت کنکور موندن خیلیا و ترکوندن ولی پشت کنکوری موندن هم یه مشکل داره اونم غفلته اصلا نا خوداگاه غافل از درسو کنکور و هدف میشی و طوری سرگرم خوشیا میشی که در یه چشم به هم زدن کنکور میرسه اراده قوی میخواد
      حسبنا الله و نعم الوکیل

4. Top | #19
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      واااااااااااااا یعنی چی هنوز 9ماه وقت داری بعد تو فکر پشت کنکور موندنی؟تموم میشه نگران نباش.فقط درست برنامه ریزی کن همین..باز خوبه نخوندی یکی از دوستای من تابستون رو کلشو خونده ولی از همونا هم هیچی بلد نیست:yahoo (21):

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      روزی
      خواهم آمد و پیامی خواهم آورد
      .
      .
      .
      مادیان تشنه , سطل شبنم را خواهم آورد
      خر فرتوتی در راه من مگس هایش را خواهم زد.
      خواهم آمد سر هر دیواری میخکی خواهم کاشت.
      پای هر پنجره ای شعری خواهم خواند.
      هر کلاغی را کاجی خواهم داد.
      مار را خواهم گفت: چه شکوهی دارد غوک!
      آشتی خواهم داد.
      آشنا خواهم کرد.
      راه خواهم رفت.
      نور خواهم خورد.
      دوست خواهم داشت.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن