به هرحال دینش اجازه نمیده بره دانشگاه از نظر این کشور و سنجش!!!!!!!
بره یه کشور دیگه که بهایی ها هستن خیلی راحت تحصیل کنه!!!
این خانوم شادان هم منوتو اومده بود ولی جوابی نگرفت!!
به هرحال دینش اجازه نمیده بره دانشگاه از نظر این کشور و سنجش!!!!!!!
بره یه کشور دیگه که بهایی ها هستن خیلی راحت تحصیل کنه!!!
این خانوم شادان هم منوتو اومده بود ولی جوابی نگرفت!!
خدافظ !!!!
سلام نفیسه جون خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
سلام نفیسه جون خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
منتظر بود قبولش نکن خوشحالی داره آخه؟
منتظر بود قبولش نکن خوشحالی داره آخه؟
چه دلیل قانع کننده ای !!!!!!!!! شما وقتی این دلیل رو قبول نکنی اصلا در بحث کردن نمی گنجی !!! منو یاد مناظره یه شیعه با یه سنی میندازی که شیخ شیعه با کتاب خود سنیه اومد مسئله ای رو اثبات کرد بعد طرف سنی میگفت درسته درسته - آخرش که همه فکر میکردن تموم شد و سنیه قانع شد - طرف اومد گفت میبخشید من میتونم قانع نشم !!!
شما فکر کردی دینی که توسط انگلیس و امریکا شکل گرفته و پیغمرشون توسط دولت انگلیس تقدیر میشه هدفش چیه ؟ ورود به دانشگاه های اسلامی که یکی از بزرگترین آرزوها و اهدافشونه - شما کجای کاری داداش گلم یه ذره مطالعه کن یه ذره اخبارت رو در سطح جهانی و اتفاقات خارج از مرز بالا ببر اونوقت بیا دو خط بنویس اینجا !
میگه بریم ارشادشون کنیم و مسلمونشون کنیم طبق یکی از پستهات !!
مگه اینا تو ایران نیستن ؟ خوب مناظره ها و مباحثه ها و منبرهایی که حتی اعدادش در تصورت هم نمیگنجه نتوسنته اینها رو ارشاد کنه و اونایی که میخواستن بشن شدن (خیلی ها رو تونستیم قانع کنیم ) پس میبینی الکی اقدامی نمیشه همه ی راه ها در حال انجامه و خیلی ها هم مسلمان شدند و دارن زندگی عادیشون رو میکنن حتی اونایی که به دین الهی غیر از اسلام رفتن
شما کلا از داستان خبر نداری
پذیرش دانشجو ی بهایی آرزوی بزرگ 1- امریکا و انگلیس و اسرائیل و همه ی دشمنان ایران و اسلام ه و سران این دین هم این رو یه پیروزی بزرگ میدونن !
اونوقت شما داری فقط به یه بعد کوچیک قضیه نگاه میکنی - اینا واسه عدم مطالعه و بی خبریه !
شما فقط داری به این نگاه میکنی که طرف شبانه روز درس خونده ! !! اون همه ضرر برای خوشحالی یه شخص !!!شما فک کردی ما فقط همین یه دانشجو بهایی رو باید پذیرش کنیم نه خیر تعداشون خیلی بیشتره - شما متنم با تفکر بخون نه سر سری !
چه دلیل قانع کننده ای !!!!!!!!! شما وقتی این دلیل رو قبول نکنی اصلا در بحث کردن نمی گنجی !!! منو یاد مناظره یه شیعه با یه سنی میندازی که شیخ شیعه با کتاب خود سنیه اومد مسئله ای رو اثبات کرد بعد طرف سنی میگفت درسته درسته - آخرش که همه فکر میکردن تموم شد و سنیه قانع شد - طرف اومد گفت میبخشید من میتونم قانع نشم !!!
شما فکر کردی دینی که توسط انگلیس و امریکا شکل گرفته و پیغمرشون توسط دولت انگلیس تقدیر میشه هدفش چیه ؟ ورود به دانشگاه های اسلامی که یکی از بزرگترین آرزوها و اهدافشونه - شما کجای کاری داداش گلم یه ذره مطالعه کن یه ذره اخبارت رو در سطح جهانی و اتفاقات خارج از مرز بالا ببر اونوقت بیا دو خط بنویس اینجا !
میگه بریم ارشادشون کنیم و مسلمونشون کنیم طبق یکی از پستهات !!
مگه اینا تو ایران نیستن ؟ خوب مناظره ها و مباحثه ها و منبرهایی که حتی اعدادش در تصورت هم نمیگنجه نتوسنته اینها رو ارشاد کنه و اونایی که میخواستن بشن شدن (خیلی ها رو تونستیم قانع کنیم ) پس میبینی الکی اقدامی نمیشه همه ی راه ها در حال انجامه و خیلی ها هم مسلمان شدند و دارن زندگی عادیشون رو میکنن حتی اونایی که به دین الهی غیر از اسلام رفتن
شما کلا از داستان خبر نداری
پذیرش دانشجو ی بهایی آرزوی بزرگ 1- امریکا و انگلیس و اسرائیل و همه ی دشمنان ایران و اسلام ه و سران این دین هم این رو یه پیروزی بزرگ میدونن !
اونوقت شما داری فقط به یه بعد کوچیک قضیه نگاه میکنی - اینا واسه عدم مطالعه و بی خبریه !
شما فقط داری به این نگاه میکنی که طرف شبانه روز درس خونده ! !! اون همه ضرر برای خوشحالی یه شخص !!!شما فک کردی ما فقط همین یه دانشجو بهایی رو باید پذیرش کنیم نه خیر تعداشون خیلی بیشتره - شما متنم با تفکر بخون نه سر سری !
دو مورد از تفاوت های خود با داعش را نام ببرید ؟ دو نمره . ادم از دیدن همچین تفکراتی توی قرن بیست و یک باید خجالت بشه ، حق تحصیل از ابتدایی حقوق شهروند ان این کشور است که توی قانون اساسی هم اومده ، براساس کدوم قانون کشور ایشون منع از تحصیل شده اند ؟؟ دوما این تعصاب خنده دار رو بذار کن یک لحظه فکر اگه دویست کیلومتر اونورتر بدنیا میومدی مثلا توی کردستان یا سیستان الان سنی بودی و خودت را صاحب بهترین مذهب دنیا میدونستی !!! اگه بابای بابای بابات بهایی بود تو هم بهایی بودی ، اخه ما که سر جبر جغرافیایی و فامیلی مثلا صاحب بهترین دین دنیا شدیم این تعصاب تهوع اوره ،اخه چجوری انسانی که خود خدا میگه من روحم رو در دمیدم و دارای سرشت پاکه ، صرفا بخاطر یک طرز فکر نجس میشه؟ این ماجرا اینقدر خنده داره مثل این میمونه سال دیگه سنجش بگه هر که طرفدار پرسپولیسه از ادامه تحصیل ممنوع !! البته اگر به امسال شما مسلمان میگویند من دوست ندارم مسلمان باشم دوست دارم انسان باشم
دو مورد از تفاوت های خود با داعش را نام ببرید ؟ دو نمره . ادم از دیدن همچین تفکراتی توی قرن بیست و یک باید خجالت بکشه ، حق تحصیل از ابتدایی حقوق شهروندای این کشور است که توی قانون اساسی هم اومده ، براساس کدوم قانون کشور ایشون منع از تحصیل شده اند ؟؟ دوما این تعصاب خنده دار رو بذار کن یک لحظه فکر اگه دویست کیلومتر اونورتر بدنیا میومدی مثلا توی کردستان یا سیستان الان سنی بودی و خودت را صاحب بهترین مذهب دنیا میدونستی !!! اگه بابای بابای بابات بهایی بود تو هم بهایی بودی ، اخه ما که سر جبر جغرافیایی و فامیلی مثلا صاحب بهترین دین دنیا شدیم این تعصاب تهوع اوره ،اخه چجوری انسانی که خود خدا میگه من روحم رو در دمیدم و دارای سرشت پاکه ، صرفا بخاطر یک طرز فکر نجس میشه؟ این ماجرا اینقدر خنده داره مثل این میمونه سال دیگه سنجش بگه هر که طرفدار پرسپولیسه از ادامه تحصیل ممنوع !! البته اگر به امسال شما مسلمان میگویند من دوست ندارم مسلمان باشم دوست دارم انسان باشم
دعوا نکنین لطفا
الفاظ زشت هم به کار نبرین
دعوا نکنین لطفا
الفاظ زشت هم به کار نبرین
کتاب ما تاریخ کوروشه !!!! کلا قران دیگه جاش رو تاقچه هامونم نیست فکر کنم - واقعا متاسفم !!
و شما یونس جان دوباره پست همین صفحه ی منو (اونی که عکس پیغمبر بهاییت ضمیمشه ) رو بخون و روش فکر کن و دوباره پاسخت رو بگو اونوقت جوابی که ازت میشنوم شناختی از تفکرت بهم میده میتونم بهتر پاسخ بدم
کتاب ما تاریخ کوروشه !!!! کلا قران دیگه جاش رو تاقچه هامونم نیست فکر کنم - واقعا متاسفم !!
و شما یونس جان دوباره پست همین صفحه ی منو (اونی که عکس پیغمبر بهاییت ضمیمشه ) رو بخون و روش فکر کن و دوباره پاسخت رو بگو اونوقت جوابی که ازت میشنوم شناختی از تفکرت بهم میده میتونم بهتر پاسخ بدم
واییییییییییییییییییییییی یییییییی خدایا
واییییییییییییییییییییییی یییییییی خدایا
شاید از نظر سیاسی و امنیتی حق با nsan باشه
اما از نظر انسانی و عدالت اصلا درست نیست
اصلا!!!
یه جورایی هر دوتاتون درست میگین
پس بحثو تموم کنین
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)