خیلی جالبه خیلی از تندرهای و متعصبان اهل سنت هم معتقدا شیعه رو عملا استعمار پرتغال و انگلیس گسترش دادن ، همین ایران تا قبل از دوران صفوی همه سنی بودند ، اصلا ما شیعه نداشتیم جز گروه کوچکی در شمال کشور ،مثلا شما شاعرهای ما رو نگاه کن همه سنی بودن !! که به اعتقاد اینها صفویان با حمایت استعمار تصوف و شیعه گری رو گسترش دانند، کلا این همیشه بوده که همه مذهاب قبلی با مذهب جدید مخالفت کردن یهودی با مسیحی . سنی با شیعه ، شیعه با بهایت و بهایت معلوم نیست سالهای بعد با چی مخالفت میکنه ، که بیشتر دلایل سیاسی داره !! بهرحال این چیزی هم که مشخصه دین اصلی ما زرتشت بوده که متاسفانه به زور شمشیر و دقیقا مثل داعش ملت رو مسلون کردن ،اگه نمیدونی برو کتاب دو قرن سکوت زرین الکوب رو بخون ، از کنایه های عجیب شاهنامه به اعراب هم بگدریم
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
خیلی جالبه خیلی از تندرهای و متعصبان اهل سنت هم معتقدا شیعه رو عملا استعمار پرتغال و انگلیس گسترش دادن ، همین ایران تا قبل از دوران صفوی همه سنی بودند ، اصلا ما شیعه نداشتیم جز گروه کوچکی در شمال کشور ،مثلا شما شاعرهای ما رو نگاه کن همه سنی بودن !! که به اعتقاد اینها صفویان با حمایت استعمار تصوف و شیعه گری رو گسترش دانند، کلا این همیشه بوده که همه مذهاب قبلی با مذهب جدید مخالفت کردن یهودی با مسیحی . سنی با شیعه ، شیعه با بهایت و بهایت معلوم نیست سالهای بعد با چی مخالفت میکنه ، که بیشتر دلایل سیاسی داره !! بهرحال این چیزی هم که مشخصه دین اصلی ما زرتشت بوده که متاسفانه به زور شمشیر و دقیقا مثل داعش ملت رو مسلون کردن ،اگه نمیدونی برو کتاب دو قرن سکوت زرین الکوب رو بخون ، از کنایه های عجیب شاهنامه به اعراب هم بگدریم
آیا خدا و آیات خدا عین حق نیست ؟
پس غیر انسانی بودنی در آیات خدا نیست قبول دارید ؟
«يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا إِنَّمَا الْمُشْرِكُونَ نَجَسٌ فَلا يَقْرَبُوا الْمَسْجِدَ الْحَرامَ بَعْدَ عامِهِمْ هذا وَ إِنْ خِفْتُمْ عَيْلَةً فَسَوْفَ يُغْنيكُمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ إِنْ شاءَ إِنَّ اللَّهَ عَليمٌ حَكيمٌ» (توبه 28)
اى كسانى كه ايمان آورده ايد، حقيقت اين است كه مشركان ناپاكند، پس نبايد از سال آينده به مسجد الحرام نزديك شوند، و اگر [در اين قطع رابطه] از فقر بيم ناكيد، پس به زودى خدا- اگر بخواهد- شما را به فضل خويش بى نياز مى گرداند، كه خدا داناى حكيم است.
آیا از این آیه که میگوید نگذارید حتی نزدیک مسجدالحرام شوند - این نتیجه رو نمیشه گرفت که ورود کافران به یک مکان علمی اسلامی در یک کشور مسمان به هیچ وجه نباید صورت بگیرد
من دیگه نمیدونم چقدر دلیل باید بیارم - دلیلی هم نیست کسی رو قانع کنم - فقط من لایه های پنهانی رو گفتم که متاسفانه دیدم اینجا کسی بهش کاری نداره مخصوصا پست صفحه ی قبل که به نظرم خیلی کامل بود
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
دین و با همه چی قاطی کردین با همه چی
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
شاید بعد خوندم مطالبم همه بگن اوووف عجب بچه مذهبی - این یارو از این ملاهای دل پیته که همش چرت میگن و خدا خدا میکنن ولی خودش ....
نه من یه دانشجو هستم که برای تموم شک و تردیدام رفتم دنبال جواب هیچی رو بدون دلیل قبول نکردم کسی که به 13 - 14 سال درس بخونه و دانشجو بشه و به مسائل سطحی نگاه کنه همون بهتر که تحصیل نمی کرد هیچ وقت
منم یه جوون سر حال و اهل صفا م - مث شما فیلم میبینم (زبون اصلی ) موسیقی کار میکنم و عاشق موسیقیم - و .......
اما یه اخلاق خوب دارم هیچ چیز رو قبول نمیکنم مگر اینکه دنبال جوابش برم
فقط میخواستم بتونم اینو تو وجود چهار تای دیگه ت واینجا ایجاد کنم که این روحیه رو داشته باشن و سطحی به یه مسئله نگاه نکنن
میدونم شعور همه ی شما خیلی بالا هست و به خاطر این میگم یه عمیق به مسئل نگاه کنین - فک کنم دیگه بزرگ شدیم هممون
شاید بعد خوندم مطالبم همه بگن اوووف عجب بچه مذهبی - این یارو از این ملاهای دل پیته که همش چرت میگن و خدا خدا میکنن ولی خودش ....
نه من یه دانشجو هستم که برای تموم شک و تردیدام رفتم دنبال جواب هیچی رو بدون دلیل قبول نکردم کسی که به 13 - 14 سال درس بخونه و دانشجو بشه و به مسائل سطحی نگاه کنه همون بهتر که تحصیل نمی کرد هیچ وقت
منم یه جوون سر حال و اهل صفا م - مث شما فیلم میبینم (زبون اصلی ) موسیقی کار میکنم و عاشق موسیقیم - و .......
اما یه اخلاق خوب دارم هیچ چیز رو قبول نمیکنم مگر اینکه دنبال جوابش برم
فقط میخواستم بتونم اینو تو وجود چهار تای دیگه ت واینجا ایجاد کنم که این روحیه رو داشته باشن و سطحی به یه مسئله نگاه نکنن
میدونم شعور همه ی شما خیلی بالا هست و به خاطر این میگم یه عمیق به مسئل نگاه کنین - فک کنم دیگه بزرگ شدیم هممون
کاری نداره
تغییر دین به همین سادگی !
اگر انتخاب کردیم مسلمونیم زندیگی یه مسلمون هر قسمتش با دین عجین هست و گره خورده
نمیخوام ارجاتون بدم به سیره ی تموم امامان و پیغمیرمون
فقط برید راجع به امام علی بخونید همین یک امام که زیاد هم خسته نشید !!! اونوقت یا باید بگید
اوووف این امام علی هم شورشو در آورده بودا ( خدا ی نکرده )
یا باید در حرفتون که همه چی رو با دین قاطی کردیم تجدید نظر کنید .
یا علی
بهاییام مسلمونن میگین مسلمون شه شیعه ام هستن
چقدر دوست داشتنی هستند...
آدم هایی که شبیه حرف هایشان هستند...
قسمتی از حرفات درسته
ولی مثلا :
اگه به این سادگی بود خیلیا الان مسلمون نبودنکاری نداره
تغییر دین به همین سادگی !
ولی یک چیز دیگه عجیب نیست انگلیس با این همه زرنگی و نقشه میاد دین جدید درست میکنه ، اونوقت ذارت ذارت عکس از باب با پرچم انگلیس هست !! من عکس ایت الله کاشانی با شعبان بی مخ بعد از کودتای بیست و هشت مرداد رو بیارم الان میگی کاشانی انگلیسی بوده ؟ انگلیسیا چقدر احمقن بابا !! در ضمن داعش براساس ایه قران ایه اش رو نمیدونم توی سوره نسا هست میگه(( زنان شوهر دار بر شما حرامند مگر در غنیمت های جنگی ))، به زنان مردم تجاوز میکنه ، چون توی قران و سنت پیغمبر برده داری ازاد بوده و از نظر اسلام مشکلی نداره ، حتی صاحب کنیز (برده زن) حق ارتباط جنسی باهاش داره چون خریداش ، دیگه از اینکه دیه اش نصفه و نقه بر او واجب نیست و ...بماند برخلاف کوروش که چند هزار سال پیش از اسلام این عمل قبیح رو ممنوٰع کرد !! داعش براساس یک ایه قران سرچ کن توی گوگل از سایر اهل کتاب(مسیحی - یهودی ...) جزیه (یک جور مالیات سنگین اسلامی) میخواد، و براساس قران و همین ایه و کلی ایه دیگه و سنت صدر اسلام کسانی که اهل کتاب نیستند دو راه بیشتر ندارند یا مسلمان شودند یا کشته شوند ، مانند ایزدی های کردستان عراق یا ایرانیها چند هزار سال پیش !! الان دقیقا کجای کارهای داعش برخلاف ایات قرانه ؟؟ عزیزم رجوع کن به وجدانت ، به انسانیت به شرافت، البته شما که از یک اینرنت نسل سوم (البته بنوسید نسل دوم اونوریها) میترسید دیگه بهایت جای خود دارد. من شیعه ام ، من اسلامی که مولانا و حافظ و ... سایر بزرگان علم و ادب و دین به تصویر کشیده اند میخام ، نه عده ای مذهبی نمای درباری !!
چقدر دوست داشتنی هستند...
آدم هایی که شبیه حرف هایشان هستند...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)