دقيق نيست چون اطلاعاتت پسرونه هست نه جامع.همين
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
ویرایش توسط I M P : 23 شهریور 1393 در ساعت 02:43
بیشتر کاربرای این سایت گویا اساس اطلاعاتشون داغونه عزیز منطقه 2 بیش از 60 درصد شرکت کنندگان رو شامل میشه و بیشترین تعداد شرکت کننده رو داره و تعداد قبولی به نسبت تعداد شرکت کننده واسه تمامی مناطق یکسانه اما تعداد قبولی از منطقه 2 بیشتر از منطقه 1 و مطنقه 1 هم بیشتر از منطقه 3 هس مثلا من با 1600 منطقه 2 زنجان قبول شدم دوستمون با 1200 منطقه 1 و خیلی هم طبیعی هس چون رتبه کشوری من از ایشون خیلی بهتر هس
ویرایش توسط I M P : 23 شهریور 1393 در ساعت 03:16
نه منظورم اصلا این نبود منظورم این بود که رتبه های منطقه 1 و 2 اصلا با هم قابل مقایسه نیستن هرکس باید تووی منطقه خودش با هم منطقه ای هاش رقابت کنه و قبولیای منطقه 1 به منطقه من ربطی نداره چون مثلا منطقه من در هر صورت 20 نفر پذیرش داره.مثلا گفتما و قراره بهترینها رو از منطقم انتخاب کنن فقط رتبه منطقه مهمه و زیرگروه ها
فقط ميتونم بگم:دستتون طلا.همين و بس.اتفاقا داشتم به اين فكر ميكردم كه ينفر مرد پيدا ميشه اينجا حرف دل مارو بنويسه ؟؟ كه ييهو اين تاپيك جلو چشام سبز شد . ما هم كه تازه وارد . چيزي بنويسيم حذف ميشه .....
اما ، اين يك سريال از پيش طراحي شدست كه از سالها پيش استارت خورده و با شيبي ملايم دارند جووناي مملكت رو فنا ميدن . اولين سال استارتش هم جريان يكي شدن كنكور دانشگاه هاي سراسري و آزاد توسط سازمان سنجش بود . بعد هم تاثير مثبت معدل،تاثير مستقيم معدل،كاهش ظرفيت ها و ... / كه گواهش نتايج عجيب غريب امسال بود . قطعا كنكور 93 جزو سياه ترين كنكورهاي چند سال اخير و شايد هم در طول تاريخ كنكور بود
اينطور كه پيش ميره سال بسال با وضع قوانين جديد و البته بيخود و بيخود تر (به زبون خودموني چرت!) كنكور و قبولي در كنكور براي جوون ايراني تبديل به يك رويا ميشه
مسئولين هم كه ماشاا... خودشون رو علامه دهر ميدونند و در حالي كه دنيا روز به روز داره پيشرفت ميكنه ، دوستان مدارك مجازي از معتبر ترين دانشگاه هاي دنيا كه در تمامي كشور هاي جهان از آمريكا و بريتانيا گرفته تا تانزانيا و افغانستان داراي اعتبار هستند رو هم غير معتبر ميخونند . با پيشرفت روزانه علوم و تكنولوژي دنيا داره پيشرفت ميكنه ، ما بجاي اينكه راه رو براي دانشجو ها باز كنيم ، قبولي دانشگاه هاي داخل هيچ ، اونها رو داريم به عهد بوق و مكتب و تركه برميگردونيم
حرفهاي دل ما ادامه دارد اما حيف اينجا براي درد دل ما خيلي كوچك است ......
پـسـر زمـسـتـان
به کد رشته 10744 دقت کنید :
کارنامه اول
کارنامه دوم
اینو هم از فرد دیگه ای نقل قول میکنم که البته خودم کارنامشو ندیدم :
من يه رشته با دوستم كه شرايط يكساني داشتيم چك كردم براي من زده بود آخرين رتبه قبولي ٣٦ و براي دوستم زده بود ٥٤مگه ميشه!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)