خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 56
    نمایش نتایج: از 76 به 89 از 89
    1. Top | #76
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      کسی خبر نداره این طرح جانباز های 50 به بالا بچه هاشون یک صفر رتبشون حذف می شه درسته یا نه؟
      خدا واقعا ازشون نگذره حق خیلی ها رو اینجوری می خورن!!

*looking for..
      **in niz bogzarad

2. Top | #77
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sam_9910 نمایش پست ها
      داری دقیقا حرف دل منو میزنی.... پدر من هم 24 ماه جبهه بود ولی جانباز نشد .... واقعا سوال خوبیه : حتما باید پدر ادم شهید شه یا جانباز تا سهمیه بگیره ؟؟؟؟؟
      من اگر برخيزم
      تو اگر برخيزي
      همه بر مي خيزند
      من اگر بنشينم
      تو اگر بنشيني
      چه كسي برخيزد ؟
      چه كسي با دشمن بستيزد ؟

چه كسي پنجه در پنجه هر دشمن دون - آويزد ؟؟؟؟؟
      ویرایش توسط MohammaD_Technology : 24 شهریور 1393 در ساعت 00:01

3. Top | #78
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Harir نمایش پست ها
      کسی خبر نداره این طرح جانباز های 50 به بالا بچه هاشون یک صفر رتبشون حذف می شه درسته یا نه؟
      خدا واقعا ازشون نگذره حق خیلی ها رو اینجوری می خورن!!
      یه صفر..؟
      تو واقعا فک میکنی فقط 1صفر کم میشه...؟ خیلی اطلاعاتت ناقصه هم وطن...یه سرچ ساده تو اینترنت بکن ببین چقد کارنامه برات میاره...ببین چه رتبه هاییرو جابه جا کردن با این سهمیه...دیگه شاهکارشون برا سال قبل رتبه 300هزار کشوری بود که کرده بودن 6هزار...اینو که تو fb گذاشتن دیگه انصافا همه اعصابشون خراب شد...حالا امسال که تاثیر سهمیرو مستقیم کردن ازینم بیشتر تاثیر گذاشته...

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط MohammaD_Technology نمایش پست ها
      من اگر برخيزم تو اگر برخيزي همه بر مي خيزند من اگر بنشينم تو اگر بنشيني چه كسي برخيزد ؟ چه كسي با دشمن بستيزد ؟ چه كسي پنجه در پنجه هر دشمن دون - آويزد ؟؟؟؟؟
      عزیز به خود اون آدم بگن بیا برو پزشکیتو بخون ازمونم ازت نمیگیریم...هیشکی ناراحت نمیشه...اما به پسر بی عرضش بگن بیا به خاطر اینکه پدرت جانبازه تو پزشکی بخون دیگه با عقل جور در نمیاد...

ویرایش توسط NaKayama : 23 شهریور 1393 در ساعت 23:48

4. Top | #79
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NaKayama نمایش پست ها
      یه صفر..؟
      تو واقعا فک میکنی فقط 1صفر کم میشه...؟ خیلی اطلاعاتت ناقصه هم وطن...یه سرچ ساده تو اینترنت بکن ببین چقد کارنامه برات میاره...ببین چه رتبه هاییرو جابه جا کردن با این سهمیه...دیگه شاهکارشون برا سال قبل رتبه 300هزار کشوری بود که کرده بودن 6هزار...اینو که تو fb گذاشتن دیگه انصافا همه اعصابشون خراب شد...حالا امسال که تاثیر سهمیرو مستقیم کردن ازینم بیشتر تاثیر گذاشته...
      من از اعمال درصد ها خبری ندارم. باید هم بخندید چون کسی رو اینطوری دور و ببرم ندیدم.
      اون 300 هزار هم پارتیش خیلی کلفت بوده وگرنه جانباز 20% بچش می تونه این همه پایین بیاد؟
      من این زوری شنیده بودم

*looking for..
      **in niz bogzarad

5. Top | #80
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Abol443 نمایش پست ها
      خوشحالم خوشحال ! خوشحال از اینکه بابام جانباز بود اما 20 درصد اول خیلی غصه خوردم وقتی ماجرا رو فهمیدم که چرا پدر نرفت دنبال بقیه جانبازیش اما الان نظر عوض شد خوشحالم که با رتبه ی خودم پزشکی قبول شدم ! با رتبه ی من سال قبل مشهد قبول شدن اما من به زور ساری ! شهر بقل دست خودمون شهری که مثلا بومیش هستم قبول شدم ! اونم جزو نفرات آخر فک کنم !
      اینجا با رتبه 2000 منطقه سه با اعمال سهمیه دارو شهید بهشتی قبول شده !!!!!!!!
      تازه الویت اولش بهشتی بوده وگرنه تهران هم قبول میشد
      واقعا دمت گرم...حداقل دیگه اینقد نفرین پشت سرت نیست و واقعا با لیاقتت اومدی بالا...یه احسنت جانانه داری برادر...

6. Top | #81
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      من اگر برخيزم تو اگر برخيزي همه بر مي خيزند من اگر بنشينم تو اگر بنشيني چه كسي برخيزد ؟ چه كسي با دشمن بستيزد ؟ چه كسي پنجه در پنجه هر دشمن دون - آويزد ؟؟؟؟؟
      اخه چه ربطی داره؟؟؟ شعر تحویل ملت نده...من اگر برخیزم...والا بابای ما هم 120 ماه جبهه داره ولی رزمندس فقط و من نمیتونم از سهمیه ی ایثارگری استفاده کنم!!حالا بابای من که برخیزید چه گلی به سر خودشو بچه هاش زدن..هیچی../...کاش اصلا نرفته بود بجنگه واسه کشوری که قدر خیلی از این مسایل دونسته نمیشه و حتی حقشون هم میخورن!! به جای این که منی که بابام رزمندس بتونم از سهمیه استفاده کنم اونی که باباش کله گندس و نمیدونه اصلا جبهه چیه میتونه از سهمیه استفاده کنه

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

اخه چه ربطی داره؟؟؟ شعر تحویل ملت نده...من اگر برخیزم...والا بابای ما هم 120 ماه جبهه داره ولی رزمندس فقط و من نمیتونم از سهمیه ی ایثارگری استفاده کنم!!حالا بابای من که برخیزید چه گلی به سر خودشو بچه هاش زدن..هیچی../...کاش اصلا نرفته بود بجنگه واسه کشوری که قدر خیلی از این مسایل دونسته نمیشه و حتی حقشون هم میخورن!! به جای این که منی که بابام رزمندس بتونم از سهمیه استفاده کنم اونی که باباش کله گندس و نمیدونه اصلا جبهه چیه میتونه از سهمیه استفاده کنه

7. Top | #82
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alexizz نمایش پست ها

ا
      شما بالاخره کدوم وری هستی...به نظرت این سهمیه برا فرزندان شهدا و جانیازان درسته یا اشتباه..؟؟؟؟ این تبعیض درسته یا غلط؟؟؟

8. Top | #83
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      شما بالاخره کدوم وری هستی...به نظرت این سهمیه برا فرزندان شهدا و جانیازان درسته یا اشتباه..؟؟؟؟ این تبعیض درسته یا غلط؟؟؟
      من میگم اگه قراره کسی از سهمیه استفاده کنه پس باید عدالت برقرار بشه الان فرق بچه های رزمنده با ایثارگر چیه؟؟چرا باید بینشون تبعیض برقرار بشه!!!!من خودم اصلا با کسایی که از این سهمیه ها استفاده میکنن مخالفم ولی این جوری هم که بخوان فرق بزارن خیلی نامردیه!!!

9. Top | #84
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من میگم اگه قراره کسی از سهمیه استفاده کنه پس باید عدالت برقرار بشه الان فرق بچه های رزمنده با ایثارگر چیه؟؟چرا باید بینشون تبعیض برقرار بشه!!!!من خودم اصلا با کسایی که از این سهمیه ها استفاده میکنن مخالفم ولی این جوری هم که بخوان فرق بزارن خیلی نامردیه!!!

کلا سهمیه اشتباهه...سهمیه یعنی یه نفر برتری ذاتی داره نسبت به بقیه درصورتی که حضرت محمد هم میگفت همه انسانها یکسان هستند, هیشکی به فرد دیگری برتری ندارد مگر در تقوا...از پیغمبرت که بیشتر نمیدونی...چون پدر فلانی آدم خوبیه دلیل نمیشه پسرشم آدم خوبی باشه...که معمولا هم بچه های خوبی نیستن و هزار جور خلاف میکنن...

10. Top | #85
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات

کلا سهمیه اشتباهه...سهمیه یعنی یه نفر برتری ذاتی داره نسبت به بقیه درصورتی که حضرت محمد هم میگفت همه انسانها یکسان هستند, هیشکی به فرد دیگری برتری ندارد مگر در تقوا...از پیغمبرت که بیشتر نمیدونی...چون پدر فلانی آدم خوبیه دلیل نمیشه پسرشم آدم خوبی باشه...که معمولا هم بچه های خوبی نیستن و هزار جور خلاف میکنن...
      اره سهمیه اشتباهه....واقعا اشتباهه...خیلی تبعیض میزارن بین بقیه..الان طرف باباش شهید شده خودش راحت وارد دانشگاه شده ولی ما بابامون تا مرز شهادت هم رفته ولی خدا خواسته سالم مونده !!و فرقشون اینه که ما باید خودمون شهید درس شیم تا تازه شاید بتونیم یه جای خوبی قبول شیم!!!

11. Top | #86
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      رتبه و منطقه تون رو لطف میکنین بگین؟
      443 منطقه سه

واقعا دمت گرم...حداقل دیگه اینقد نفرین پشت سرت نیست و واقعا با لیاقتت اومدی بالا...یه احسنت جانانه داری برادر...

امیدوارم جای پای کاکا قدم بگذارم و روزی اگر حالا هم وقتش نباشد به میلان برگردم

12. Top | #87
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز جو گیر نشو کل جنگ تحمیلی 10 سال (همون 120 ماهی که گفتی) طول نکشید
      در عجبم از این که شما عصبانی هستی چرا که بعضیا از سهمیه استفاده کردن( خب حقشون بوده استفاده کنند چون باباشون زحمات زیادی کشیدن) ولی ناراحتی که چرا خودت سهمیه نداشتی

13. Top | #88
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      یه کاری کنین دیگه با بحث کردن تو اینجا که مشکلی حل نمیشه

ولی از حق نگذریم خانواده های جانبازا خیلی سختی میکشن

14. Top | #89
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بحث یه چیز دیگه بود!