کسی خبر نداره این طرح جانباز های 50 به بالا بچه هاشون یک صفر رتبشون حذف می شه درسته یا نه؟
خدا واقعا ازشون نگذره حق خیلی ها رو اینجوری می خورن!!
کسی خبر نداره این طرح جانباز های 50 به بالا بچه هاشون یک صفر رتبشون حذف می شه درسته یا نه؟
خدا واقعا ازشون نگذره حق خیلی ها رو اینجوری می خورن!!
*looking for..
**in niz bogzarad
ویرایش توسط MohammaD_Technology : 24 شهریور 1393 در ساعت 00:01
یه صفر..؟
تو واقعا فک میکنی فقط 1صفر کم میشه...؟ خیلی اطلاعاتت ناقصه هم وطن...یه سرچ ساده تو اینترنت بکن ببین چقد کارنامه برات میاره...ببین چه رتبه هاییرو جابه جا کردن با این سهمیه...دیگه شاهکارشون برا سال قبل رتبه 300هزار کشوری بود که کرده بودن 6هزار...اینو که تو fb گذاشتن دیگه انصافا همه اعصابشون خراب شد...حالا امسال که تاثیر سهمیرو مستقیم کردن ازینم بیشتر تاثیر گذاشته...
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
عزیز به خود اون آدم بگن بیا برو پزشکیتو بخون ازمونم ازت نمیگیریم...هیشکی ناراحت نمیشه...اما به پسر بی عرضش بگن بیا به خاطر اینکه پدرت جانبازه تو پزشکی بخون دیگه با عقل جور در نمیاد...
ویرایش توسط NaKayama : 23 شهریور 1393 در ساعت 23:48
*looking for..
**in niz bogzarad
اخه چه ربطی داره؟؟؟ شعر تحویل ملت نده...من اگر برخیزم...والا بابای ما هم 120 ماه جبهه داره ولی رزمندس فقط و من نمیتونم از سهمیه ی ایثارگری استفاده کنم!!حالا بابای من که برخیزید چه گلی به سر خودشو بچه هاش زدن..هیچی../...کاش اصلا نرفته بود بجنگه واسه کشوری که قدر خیلی از این مسایل دونسته نمیشه و حتی حقشون هم میخورن!! به جای این که منی که بابام رزمندس بتونم از سهمیه استفاده کنم اونی که باباش کله گندس و نمیدونه اصلا جبهه چیه میتونه از سهمیه استفاده کنه
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
اخه چه ربطی داره؟؟؟ شعر تحویل ملت نده...من اگر برخیزم...والا بابای ما هم 120 ماه جبهه داره ولی رزمندس فقط و من نمیتونم از سهمیه ی ایثارگری استفاده کنم!!حالا بابای من که برخیزید چه گلی به سر خودشو بچه هاش زدن..هیچی../...کاش اصلا نرفته بود بجنگه واسه کشوری که قدر خیلی از این مسایل دونسته نمیشه و حتی حقشون هم میخورن!! به جای این که منی که بابام رزمندس بتونم از سهمیه استفاده کنم اونی که باباش کله گندس و نمیدونه اصلا جبهه چیه میتونه از سهمیه استفاده کنه
کلا سهمیه اشتباهه...سهمیه یعنی یه نفر برتری ذاتی داره نسبت به بقیه درصورتی که حضرت محمد هم میگفت همه انسانها یکسان هستند, هیشکی به فرد دیگری برتری ندارد مگر در تقوا...از پیغمبرت که بیشتر نمیدونی...چون پدر فلانی آدم خوبیه دلیل نمیشه پسرشم آدم خوبی باشه...که معمولا هم بچه های خوبی نیستن و هزار جور خلاف میکنن...
443 منطقه سهرتبه و منطقه تون رو لطف میکنین بگین؟
واقعا دمت گرم...حداقل دیگه اینقد نفرین پشت سرت نیست و واقعا با لیاقتت اومدی بالا...یه احسنت جانانه داری برادر...
امیدوارم جای پای کاکا قدم بگذارم و روزی اگر حالا هم وقتش نباشد به میلان برگردم
یه کاری کنین دیگه با بحث کردن تو اینجا که مشکلی حل نمیشه
ولی از حق نگذریم خانواده های جانبازا خیلی سختی میکشن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)