نوشته آخرين رتبه فرد قبولي 742
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
ديديد؟
عزیز من 100 بار توضیح دادم شما هنوزم فک میکنی اون رتبه کل یا منطقه س؟چرا اول اطلاعاتتو درست نمیکنی بعد انتقاد کنی؟
ببین اون رتبه یعنی مثلا 1000 نفر پزشکی همدان رو زدن بعد این 1000 نفر رو بر اساس نمره آزمونشون رتبه بندی میکنن حالا آخرین قبولی از بین این 1000 نفری که پزشکی همدان رو زدن نفر 742 بوده نه رتبه کل!!
شما رتبتو بگو من بگم چی قبول میشدی
سنجش وقتي اين كاهش سهميه رو داد اشتباهش رو نپذيرفت و حالا ادعا داره 40 درصد كاهش رو درست كرده من نميدونم ظرفيتها چرا و كجا رفته چون نه صندلي دانشگاه كم شده نه استاد پس چرا كم شده در حاليكه ميتونستند به ظرفيت ها اضافه كنند خود وزارت بهداشت چندي پيش مصاحبه كرد در مناطق محروم كمبود پزشك داريم و قراره به پزشكهايي كه مناطق محروم رو انتخاب كنند به عنوان جايزه حقوقي بالاي 10 ميليون بپردازيم(كه البته واقعا كار در مناطق محروم سخته به خاطر امكانات ،برخورد مردم.....)
بله ولي كي ميدونه آخرين رتبه پذيرش دندان يا دارو يا پزشكي امسال چند بوده؟يعني دندان كه پارسال ميگفتن زير 500 بيار قبولي امسال واقعا شده ؟رتبه مطمئن يعني چند وقتي بچه هاي همين انجمن گفتن با 1400 (دختر)پزشكي سراسري همه جا زدن و قبول نشدن يعني درست همون حدود كاهش 40 درصد اتفاق افتاده.پس براي سال بعد حكما بايد زير 1000 رتبه بياريم تا اگر خدا بخواهد و دولت اجازه دهد و سنجش دبه نكند و ...پزشكي بيارند.هيچ كس پارسال فكر نميكرد 40 درصد كاهش داشته باشيم خدايا اين يك عدد نيست حكم نابوديه .فقط آرزو ميكنم سال بعد بدتر نشه متوجهيد بدتر نشه
ویرایش توسط I M P : 23 شهریور 1393 در ساعت 02:23
اولندش اون دختر بود و گمونم منطقه دو بود.خودتون توي انجمن سرچ كنيد پيداش ميكنيد توي تايپيكهاي جديد بود چند روز پيش ديدمش .ضمنا مشاورم توي كانون اين رتبه رو به من ميگفت تا بگه زير اين صد در صد قبولي حالا اگه رتبه دخترها رو ميدوني نظر بده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)