خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 7 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 102
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MaHnooxxH نمایش پست ها
      نه من خودمم 100% آزادِ تهران ـو به سراسری شهرستان ترجی میدم

گذشت اون زمان که آزاد ارزش نداشت ، الان نصف فارغ التحصیلِ آزادن !

و سطحشم بالا رفته ، مهم نیس بقیه چی میگن یا چه فکری میکنن
      هرچی هستن واسه خودشونن ، خوش به حالِ خانوادشون !

آدم باید تو هرکاری سعی کنه بیشترین تلاششو انجام بده و بهترین باشه ، چه آزاد چه هرچی

مهم مهارته ، خودم یه عالمه دانشجوی دولتیِ تهران امثال شریف دیدم ، که فقط عینِ ظبطِ صوت میمونن ، فقط حفظ میکنن و هیچ کاری بلد نیستن عملی انجام بدن

به این چیزا نیست به خوده آدمه :yahoo (1):
      ایول دختر !
      شما آزاد بخون
      کار با کامپیوتر به اندازه کافی بلد باش
      زبانت رو هم خوب کن
      تمووومه

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      چه فرقی میکنه وقتی خروجی هردوتاشون بیکار از آب در میاد ! ( آزاد- دولتی)

منم والا فلسفه آزاد رو از قدیم ها فقط یادمه که انگار کسی که دولتی میره از کسی که آزاد میره سرتره !

به قولی یه حس نوستالژیه !

ولی اصلا مورد قبول من نیست ، همه چیز بستگی به جربزه خودت داره ...

اگرچه در دانشگاه های تاپ هرگز قابل مقایسه نیستن !

هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی

Sina
      CEO of Iramrich

by the way here's my channel : @MrRich

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rotbe bartar نمایش پست ها
      الان دانشگاه شریف باشی حتی تو صف نونوایی هم باشی میفرستنت جلو اما بگی دانشگاه ازادم چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:yahoo (3):
      :yahoo (4): بیار تو صف تا ببینم میاد جلوم یا نه ! :yahoo (4):

"When the going gets tough, the tough get going."

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arman_b100 نمایش پست ها

ببین من بحثم خودم نیس اصن خودمو گفتم من؟؟

بلاخره همه جا هم خوب و بد داره چ بسا اون شریفیه از صندلی های پولی استفاده کرده باشه یا آقا زاده باشه ( عجب جمله ای گفتم)

ببین چیزی که جامعه میپذیره و فضای کشور و این چیزا.... اینکه دولتی از آزاد بالا تره شما اینو نمیتونی تغییرش بدی به هیچ وجه شما خودت الله وکیلی اگه قرار باشه یه پزشک دانشگاه آزادی با یه پزشک دولتی عملت کنه کدومو انتخاب میکنی؟؟ الله وکیلی گفتم ها؟؟
      میدونم بامن نبودی ولی منم جواب میدم
      من نمیدونم کدوم یکی از پزشکای شهر و استانمون دولتی رفتن یا آزاد یا بین الملل
      اصلا مهم نیس
      نه برای من و نه خانوادم
      مهم اینه که دکتره کارشو بلد باشه
      همین
      امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .

5. Top | #35
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اغا سوال منو جواب بدین عجب ادمایی هستین ها ......ی یه چیز دیگه میگن

الان دوتا دکتر آوردن با بنر روشون نوشتن فارغ تحصیل آزاد---- فارغ نحصیل دولتی شما کدوم میرید؟

ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
      بینوایان-ویکتور هوگو

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

الان دوتا دکتر آوردن با بنر روشون نوشتن فارغ تحصیل آزاد---- فارغ نحصیل دولتی شما کدوم میرید؟
      دولتی :yahoo (4): منم از بس بهم گفتن آزاد بده این یک ماهه خودمم داره کم کم باورم میشه

7. Top | #37
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من دیگه حرفی ندارم

ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
      بینوایان-ویکتور هوگو

8. Top | #38
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      بعدشم اینو بدونین که کسی که میخواد جراح بشه و تخصص بگیره به هر حال باید تو سراسری تخصص بگیره چون ازاد که تخصص نداره واسه پزشکی. کسی فوق تخصص جراحی مغزو اعصاب داره تو اصلا جرات داری بپرسی ازش کجا درس خوندی؟ این جا دیگه بحث پوله کی بیشتره نیست! بحثه اینه که کی ظرفیت ذهنی بیشتری داره

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Shayanak نمایش پست ها
      بعدشم اینو بدونین که کسی که میخواد جراح بشه و تخصص بگیره به هر حال باید تو سراسری تخصص بگیره چون ازاد که تخصص نداره واسه پزشکی. کسی فوق تخصص جراحی مغزو اعصاب داره تو اصلا جرات داری بپرسی ازش کجا درس خوندی؟ این جا دیگه بحث پوله کی بیشتره نیست! بحثه اینه که کی ظرفیت ذهنی بیشتری داره
      :yahoo (4): اومدی اینجا ما یک چیزی بگیم تاییدت کنیم؟ :yahoo (4)فقط حست رو نسبت به این جمله بگو وقتی بهم گفتن خیلی ناراحت شدم):yahoo (4):

10. Top | #40
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات

نقل قول نوشته اصلی توسط SunOS نمایش پست ها
      میدونم بامن نبودی ولی منم جواب میدم
      من نمیدونم کدوم یکی از پزشکای شهر و استانمون دولتی رفتن یا آزاد یا بین الملل
      اصلا مهم نیس
      نه برای من و نه خانوادم
      مهم اینه که دکتره کارشو بلد باشه
      همین
      نمیبینید؟
      امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .

11. Top | #41
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      من اینجا تاپیک زدم که مردم با منطق بیان نظر بدن. نه این که حرف کسی رو تایید کنن.

12. Top | #42
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SunOS نمایش پست ها
      نمیبینید؟

شما چی نمیبینید؟؟

بینوایان-ویکتور هوگو

13. Top | #43
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

شما چی نمیبینید؟؟
      نه بنری وجود داره در آینده و نه :yahoo (4): کسی میفهمه

14. Top | #44
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      بی منطق تر از بعضیا تو زندگیم ندیده بودم.

15. Top | #45
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shayanak نمایش پست ها
      سلام به همه دوستان.
      یه سوالی که برای من و خیلیایه دیگه هست اینه که چرا عموم بچه ها فکر میکنن که دانشگاه ازاد برای بچه تنبل ها و پول دار ها هستش؟ حتی خیلی از خانواده ها هم همچین فکریو دارن.
      ببینین توی رشته تجربی رو عرض میکنم. به خصوص رشته پزشکی. به عنوان مثال بنده رتبم 974 شده و میتونم تعداد زیادی از دانشگاه های سراسری رو تو رشته پزشکی در شهرستان قبول بشم طبق سال 92. ولی خب تصمیم گرفتم ازاد تهران درس بخونم به خاطر خیلی از مسایل. من این حرفو به هرکی زدم میگه مگه تنبلی یا خب میزدی بین الملل ! من چون شخصا ساکن تهران هستم رفتم داخل دانشگاه ازاد پزشکی دیدم و به نظرم واقعا دانشگاه خوبی اومد. اخرین نفری که سال پیش قبول شد با رتبه 1500 بود. یعنی کسی که دانشگاه ازاد تهران پزشکی میخونه میتونسته سراسری شهرستان هم بخونه! پس چرا دید مردم و بچه ها نسبت به دانشگاه ازاد انقدر تحقیرانه هستش؟ ممنون میشم نظرتونو بدونم. مرسی.

اون رشته های دره پیتش کسی قبول نداره ولی رشته هایی مثل دندان ، پزشکی ، دارو و دامپزشکی اونجا هم رقابته
      به نظر من هم فرقی نمیکنه کسی چه دولتی یا آزاد یا بین الملل خونده شما اگه خوب درساتونو بخونین تخصص دیگه آزاد و بین الملل نداره و فقط باید برای دولتی بجنگین :d
      ویرایش توسط sinae2011 : 08 شهریور 1393 در ساعت 02:31

صفحه 3 از 7 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن