خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 67
    نمایش نتایج: از 91 به 102 از 102
    1. Top | #91
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط سوسن نمایش پست ها
      دوست عزیز از امسال دگه ازمون های سراسری علوم پایه و پره انترنی دانشگاهی شده و سراسری نیست یعنی دست دانشگاهها هست

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

دوست عزیز از امسال دگه ازمون های سراسری علوم پایه و پره انترنی دانشگاهی شده و سراسری نیست یعنی دست دانشگاهها هست
      اینشو اطلاع ندارم. ولی خب بازهم منابع امتحانی یکسان هست و اون منابع امتحانی خیلی خیلی حجیم هستش و نمیشه که بدون خوندن اومد بالا که. قضیه جان انسان ها وسطه. کدوم ادمی میاد پزشکی که از سربازی فرار کرده باشه و از درس راحت شده باشه ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟

2. Top | #92
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوست عزیز همه میگن نره شما میگی بدوش ، اگه واقعا اعتقاد داری که پزشکی دانشگاه آزاد بهتر یا مساوی پزشکی دانشگاه های روزانه است( کاری به صحت یا غلط بودنش ندارم) پس چرا اینقدر دیگه از دیگران نظر میخوای ، به انتخابت ایمان داشته باش کاری هم به حرف بقیه نداشته باش !

3. Top | #93
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط سوسن نمایش پست ها
      دوست عزیز از امسال دگه ازمون های سراسری علوم پایه و پره انترنی دانشگاهی شده و سراسری نیست یعنی دست دانشگاهها هست- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -دوست عزیز از امسال دگه ازمون های سراسری علوم پایه و پره انترنی دانشگاهی شده و سراسری نیست یعنی دست دانشگاهها هست
      اصلا و ابدااشتباه نکنین.کماکان امتحان های علوم پایه و انترنی به صورت جامع و سراسری در شهریور و اسفند برگذار میشه و آزمون های دانشگاه ازاد هم زیر نظر وزارت بهداشت هستش.دانشگاه ازاد هم یکی از 10 قطب برگذاری این آزمون ها تایین شده.ازموت های علوم پایه به حدی مهم هستن که حتی 3 نفر اول جزو استعداد های درخشان حساب شده و از طرح معاف میشن.چندی پیش هم دکتر ضایی گفت ازمون هایی مثل علوم پایه و دستیاری برای ما خیلی مهم هستن و ما این ازمون ها رو حتی به عهده سازمان سنجش کشور نمیزاریم و خودمون تو وزارت بهداشت طرح می کنیم ازمون رو.اگه شما لینک خبر معتبر مثل وزارت بهداشت یا سنجش پزشکی در مورد ایم حرفتنون دارین لطف کنین اینجا بزارین.
      یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا
      ویرایش توسط Alfredo : 10 شهریور 1393 در ساعت 13:36

4. Top | #94
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pimimessi نمایش پست ها
      اصلا و ابدااشتباه نکنین.کماکان امتحان های علوم پایه و انترنی به صورت جامع و سراسری در شهریور و اسفند برگذار میشه و آزمون های دانشگاه ازاد هم زیر نظر وزارت بهداشت هستش.دانشگاه ازاد هم یکی از 10 قطب برگذاری این آزمون ها تایین شده
      سلام
      البته تا جایی که من اطّلاع دارم،این مسئله حقیقت داره و از شهریور ۹۳ این اتفاق می افته.
      این اطّلاعیه ی واحد ما رو ببینید:
      http://www.iaups.ac.ir/index.php?opt...ram&Itemid=199
      "هذا من فضل ربّی"
      ویرایش توسط kourosh35 : 10 شهریور 1393 در ساعت 13:38

5. Top | #95
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط kourosh35 نمایش پست ها
      سلامالبته تا جایی که من اطّلاع دارم،این مسئله حقیقت داره و از شهریور ۹۳ این اتفاق می افته.این اطّلاعیه ی واحد ما رو ببینید:قابل توجه دانشجویان متقاضی امتحان جامع علوم پایه شهریور 93:زمان آزمون
      نظر من این منظورش این نیست که سوال جدا و از طریق دانشگاه آزاد طرح میشه.سوال همونه که وزارت بهداشت طرح کرده.ولی از امسال دانشگاه آزاد یکی از قطب های برگزاری آزمون شده یعنی وزارت بهداشت به دانشگاه ازاد اطمبنان کرده.این خبر رو ببینین.قائم‌مقام رییس دانشگاه آزاد در حوزه پزشکی گفت: حوزه علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي كه يكي از بزرگترين مراكز آموزش و تربيت نيروي انساني حوزه سلامت است، به عنوان يكي از 10 قطب برگزيده كشور براي برگزاري آزمون‌هاي جامع علوم پزشكي انتخاب شده استنظر من اصلا امکان نداره آزمون های علوم پایه به عهده ی خود دانشگاه باشه و خودش طرح کنه آزمون ها رومرسی از پستتون.من باز بیشتر تحقیق می کنم

6. Top | #96
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نظر من این منظورش این نیست که سوال جدا و از طریق دانشگاه آزاد طرح میشه.سوال همونه که وزارت بهداشت طرح کرده.ولی از امسال دانشگاه آزاد یکی از قطب های برگزاری آزمون شده یعنی وزارت بهداشت به دانشگاه ازاد اطمبنان کرده.این خبر رو ببینین.قائم‌مقام رییس دانشگاه آزاد در حوزه پزشکی گفت: حوزه علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي كه يكي از بزرگترين مراكز آموزش و تربيت نيروي انساني حوزه سلامت است، به عنوان يكي از 10 قطب برگزيده كشور براي برگزاري آزمون‌هاي جامع علوم پزشكي انتخاب شده استنظر من اصلا امکان نداره آزمون های علوم پایه به عهده ی خود دانشگاه باشه و خودش طرح کنه آزمون ها رومرسی از پستتون.من باز بیشتر تحقیق می کنم
      خواهش می کنم.
      البته تا جایی که می دونم،قبلاً هم آزمون در واحد تهران پزشکی برگزار می شد و چیز جدیدی نیست.
      فکر می کنم اگه همچنان وزارت بهداشت طراح سوال باشه بهتره،چون ما با سوال ها و مباحث مطرح شده ی وزارت بهداشت آشنا هستیم و در غیر این صورت احتمالاً معادلات ذهنی ما بهم می ریزه.
      "هذا من فضل ربّی"

7. Top | #97
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      دبیر خانه شورای آموزش علوم پزشکی کشور هیچ خبری رو مبنی بر تغییر نحوه ی برگزاری آزمون علوم پایه درج نکرده.

این لینک

همچنین در فایل زیر که تقویم برگزاری ازمون های وزارت بهداشت در سال 93 و از سایت سنجش پزشکی وزارت بهداشت هست می تونین ببینین که آزمون علوم پایه و پیش کارورزی رو در تاریخ 13 شهریور اعلام کرده و زیر نظر این سازمان به صورت جامع برگزار میشه و متولی برگزاری ازمون سازمان سنجش پزشکی کشور هستش.
      این لینک

همچنین دانشگاه علوم پزشکی شیراز در لینک زیر خبری رو مبنی بر آزمون علوم پایه سال 93 درج می کنه که در اون از لفظ جامع برای این آزمون استفاده می کنه و تاکید می کنه این ازمون کماکان به صورت جامع برکزار میشه

این لینک

در دو لینک زیر منابع آزمون جامع علوم پایه توسط سازمان سنجش پزشکی وزارت بهداشت آورده شده و ازمون توسط سازمان سنجش پزشکی وزارت بهداشت به صورت جامع وسراسری برگزار میشه

لینک اول
      لینک دوم
      ویرایش توسط Alfredo : 10 شهریور 1393 در ساعت 14:35

8. Top | #98
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      سعی می کنم باز خبر هایی مبنی بر این موضوع پیدا کنم تا ببینم در کل قضیه چیه

9. Top | #99
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط kourosh35 نمایش پست ها
      خواهش می کنم.
      البته تا جایی که می دونم،قبلاً هم آزمون در واحد تهران پزشکی برگزار می شد و چیز جدیدی نیست.
      فکر می کنم اگه همچنان وزارت بهداشت طراح سوال باشه بهتره،چون ما با سوال ها و مباحث مطرح شده ی وزارت بهداشت آشنا هستیم و در غیر این صورت احتمالاً معادلات ذهنی ما بهم می ریزه.
      بله حرفتون درسته ..برگزار میشده ولی زیر نظر مستقیم وزارت بهداشت و به عنوان یکی از 10 قطب برتر نبوده.
      این قسمت رو ببینین.
      باقر لاریجانی، قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در علوم پزشکی در حاشیه نخستین جشنواره علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از پیوستن این دانشگاه در زمره 9 قطب برتر علمی کشور در آمایش سرزمینی خبر داد و افزود:به همین منظور برای نخستین بار در کشور طی هفته آینده آزمون جامع علوم پایه برای گروه پایه و انترنی توسط این دانشگاه و به صورت کشوری برگزار می شود که از ساعت اولیه صبح امروز نخستین اقدامات اصلی برای برگزاری این آزمون صورت گرفته که در ایران در 10 منطقه در دانشگاه آزاد اجرا می‌شود.هر قطب شامل چندین دانشگاه میشه و مسئول برگزاری آزمون مثل روال گذشته بر عهده اون قطب هستش
      ویرایش توسط Alfredo : 10 شهریور 1393 در ساعت 14:46

10. Top | #100
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      بله حرفتون درسته ..برگزار میشده ولی زیر نظر مستقیم وزارت بهداشت و به عنوان یکی از 10 قطب برتر نبوده.
      این قسمت رو ببینین.
      باقر لاریجانی، قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در علوم پزشکی در حاشیه نخستین جشنواره علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از پیوستن این دانشگاه در زمره 9 قطب برتر علمی کشور در آمایش سرزمینی خبر داد و افزود:به همین منظور برای نخستین بار در کشور طی هفته آینده آزمون جامع علوم پایه برای گروه پایه و انترنی توسط این دانشگاه و به صورت کشوری برگزار می شود که از ساعت اولیه صبح امروز نخستین اقدامات اصلی برای برگزاری این آزمون صورت گرفته که در ایران در 10 منطقه در دانشگاه آزاد اجرا می‌شود.هر قطب شامل چندین دانشگاه میشه و مسئول برگزاری آزمون مثل روال گذشته بر عهده اون قطب هستش
      ممنونم.
      البته این که هر دانشگاهی به طور جداگانه این آزمون ها (علوم پایه،پره اینترنی) رو برگزار کنه،غیر منطقی هست.
      "هذا من فضل ربّی"

11. Top | #101
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      مجدداً در مورد این موضوع تحقیق کردم و متوجّه شدم که بنا به دستور وزارت بهداشت،از امسال آزمون های علوم پایه و پره اینترنی به صورت داخلی برگزار میشه وبه همین خاطر،دانشگاه های علوم پزشکی به 10 قطب تقسیم شدند و هر سری یکی از دانشگاه های قطب،سوالات رو طرح می کنه.به عنوان مثال،دانشگاه های علوم پزشکی تهران،شهید بهشتی،ایران،ارتش،بقیه ا...،البرز،اراک،قزوین و زنجان قطب یک این آزمون ها رو تشکیل می دهند و این دوره طرّاح سوالات،دانشگاه علوم پزشکی تهران بوده.
      همون طور که خودتون هم گفتید،دانشگاه آزاد هم قطب 10 این آزمون ها هست.
      "هذا من فضل ربّی"

12. Top | #102
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      به نظرم دلیله اینکه دید مردم نسبت به دانشگاه ازاد چندان خوب نیست اینهکه ورودی آسونی داره و همه نوع افراد در آن حضور دارن و زحمتی هم برای قبولی در یک رشته خاص نکشیدن و از همه مهمتر افراد نخبه یا رتبه های برتر در اون دانشگاه حضوری ندارن و البته شهریه گرانش هم تاثیر بسزایی دارد.

صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 67

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن