خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 7 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 102
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      تا یه حدی درسته برایه گرفتن فوق لیسانس تو دانشگاه آزاد نزدیک 20 میلیون باید خرج کنید و برای گرفتن دکترا هم باز بیشتر از 20 میلیون.من به شخصه شده حتی دانشگاه نرم(که می رم قطعا!!!)به فرض گفتم شده حتی نرم آزاد عمراً برم

2. Top | #17
      کاربر انجمن

Geryeh
      نمایش مشخصات
      چی شد؟؟؟ باید بگی چی نشد؟؟؟...........واقعا آددم تبعیضو احساس میکنه

3. Top | #18
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      آزاد آزاده دیگه چ پزشکی باشه چه آبیاری گیاهان دریایی

ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
      بینوایان-ویکتور هوگو

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arman_b100 نمایش پست ها
      آزاد آزاده دیگه چ پزشکی باشه چه آبیاری گیاهان دریایی
      مرسی از نظرتون. من به نظر همه احترام میذارم ولی نه شما. شما کسی هستین که بعد کنکور 93 همه صفحات فروم رو اسپم میکردین و میگفتین کنکور اسون بود و من رتبم خیلی عالی میشه و حتی یادمه قبل کنکور هم خیلیارو نا امید میکردین. ولی نتایج که اومد معلوم شد ... . امیدوارم موفق باشین تو هر رشته ای که قبول شدین.

5. Top | #20
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Shayanak نمایش پست ها
      مرسی از نظرتون. من به نظر همه احترام میذارم ولی نه شما. شما کسی هستین که بعد کنکور 93 همه صفحات فروم رو اسپم میکردین و میگفتین کنکور اسون بود و من رتبم خیلی عالی میشه و حتی یادمه قبل کنکور هم خیلیارو نا امید میکردین. ولی نتایج که اومد معلوم شد ... . امیدوارم موفق باشین تو هر رشته ای که قبول شدین.

والا بعد کنکور 93 نبود دوست هزار چهره ی من

بعد کنکور ریاضی بود که تو تاپیک ریاضی چن بار گفتنم شیمی ریاضی سخت بود ولی قابل حل بود. همه صفحات فروم هم نبود اغا دروغ نگو خوب نیست

من 1300 منطقه 3 آوردم پزشکی شهر خودمم قبولم

درمورد آزاد هم گفتم چه پزشکی باشه چه هرچی : شما میشی دانشجو آزادی- باید پول بدی- سطحش از دانشگاه ملی پایین تره-- خلاصه آزاد آزاده

میگفتین کنکور اسون بود و من رتبم خیلی عالی میشه و حتی یادمه قبل کنکور هم خیلیارو نا امید میکردین. ولی نتایج که اومد معلوم شد ... . امیدوارم موفق باشین تو هر رشته ای که قبول شدین.

والا من از این حرفا نزدم خواب دیدی حتما

ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
      بینوایان-ویکتور هوگو
      ویرایش توسط Arman_b100 : 08 شهریور 1393 در ساعت 00:43

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      جهت اطلاع دوستانی که میگن آزاد آزاده

بهتره بدونین همین دانشگاه دولتی که سنگشو به سینه میزنی میگی سطحِ آزاد پایین تره .. تو همون دانشگاه آزادِ تهران و اطراف ، 90% استادای دولتی به خاطر پول درس میدن

یه کم ، حتی یه ذره فکر کنی متوجه میشی که آزادِ تهران قبول شدن همچین آسون نیست

و تو هررشته ، تو یه شهر مشخص تفاوت رتبه ی زیادی با دولتی نداره

مخصوصا رشته هایی امثالِ پزشکی ! دانشجو با ربته 10هزارو نمیذارن بیاد پزشکی بخونه که !!

تو رشته های سطحِ بالا ، تنها برتریی که رتبه های برتر نسبت به بالاتری ها دارن ، کم هزینه بودنه دانشگاهشونه ! نه سطحِ علمی

پس از نظرِ سطحِ دانشجوهاشم نمیشه بگی پایینن !!

مثلا رتبه 99 تهران قبول میشه رتبه 100 نمیشه ! حق نداری بگی تفاوتِ سطحِ علمی دارن این 2نفر ! خوبیِ دولتی تو این موقعیت فقط کم خرج بودنشه !

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MaHnooxxH نمایش پست ها

بهتره بدونین همین دانشگاه دولتی که سنگشو به سینه میزنی میگی سطحِ آزاد پایین تره .. تو همون دانشگاه آزادِ تهران و اطراف ، 90% استادای دولتی به خاطر پول درس میدن

مخصوصا رشته هایی امثالِ پزشکی ! دانشجو با ربته 10هزارو نمیذارن بیاد پزشکی بخونه که !!

تو رشته های سطحِ بالا ، تنها برتریی که رتبه های برتر نسبت به بالاتری ها دارن ، کم هزینه بودنه دانشگاهشونه ! نه سطحِ علمی

مثلا رتبه 99 تهران قبول میشه رتبه 100 نمیشه ! حق نداری بگی تفاوتِ سطحِ علمی دارن این 2نفر ! خوبیِ دولتی تو این موقعیت فقط کم خرج بودنشه !
      مرسی از نظرتون من کاملا با حرفتون موافقم. انشالله شما امسال بهترین دانشگاه دولتی قبول شین که مثل من بین بد و بدتر نمونین:

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Shayanak نمایش پست ها
      مرسی از نظرتون من کاملا با حرفتون موافقم. انشالله شما امسال بهترین دانشگاه دولتی قبول شین که مثل من بین بد و بدتر نمونین:
      نه من خودمم 100% آزادِ تهران ـو به سراسری شهرستان ترجی میدم

گذشت اون زمان که آزاد ارزش نداشت ، الان نصف فارغ التحصیلِ آزادن !

و سطحشم بالا رفته ، مهم نیس بقیه چی میگن یا چه فکری میکنن
      هرچی هستن واسه خودشونن ، خوش به حالِ خانوادشون !

آدم باید تو هرکاری سعی کنه بیشترین تلاششو انجام بده و بهترین باشه ، چه آزاد چه هرچی

مهم مهارته ، خودم یه عالمه دانشجوی دولتیِ تهران امثال شریف دیدم ، که فقط عینِ ظبطِ صوت میمونن ، فقط حفظ میکنن و هیچ کاری بلد نیستن عملی انجام بدن

به این چیزا نیست به خوده آدمه :yahoo (1):

9. Top | #24
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نه من خودمم 100% آزادِ تهران ـو به سراسری شهرستان ترجی میدم

گذشت اون زمان که آزاد ارزش نداشت ، الان نصف فارغ التحصیلِ آزادن !

و سطحشم بالا رفته ، مهم نیس بقیه چی میگن یا چه فکری میکنن
      هرچی هستن واسه خودشونن ، خوش به حالِ خانوادشون !

آدم باید تو هرکاری سعی کنه بیشترین تلاششو انجام بده و بهترین باشه ، چه آزاد چه هرچی

مهم مهارته ، خودم یه عالمه دانشجوی دولتیِ تهران امثال شریف دیدم ، که فقط عینِ ظبطِ صوت میمونن ، فقط حفظ میکنن و هیچ کاری بلد نیستن عملی انجام بدن

به این چیزا نیست به خوده آدمه :yahoo (1):
      خو همینه وضه مملکت اینه دیگه وقتی نصف فارغ تحصیل ها آراد باشن از این بهتر میشه

بینوایان-ویکتور هوگو

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      خو همینه وضه مملکت اینه دیگه وقتی نصف فارغ تحصیل ها آراد باشن از این بهتر میشه
      اها شما از کلِ حرفا همین یه تیکشـو دیدی
      دیدیم دولتیا چه گلی به سرمون زدن که وضعمون اینه !
      خوش به حالِ شمای دولتی ، من به چیزی که دیدم هزاران بار اعتقاد دارم

دانشجوی 2رقمیِ شریف نمیتونست ی کُد بزنه !

موفق باشی

11. Top | #26
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      الان دانشگاه شریف باشی حتی تو صف نونوایی هم باشی میفرستنت جلو اما بگی دانشگاه ازادم چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:yahoo (3):

12. Top | #27
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اها شما از کلِ حرفا همین یه تیکشـو دیدی
      دیدیم دولتیا چه گلی به سرمون زدن که وضعمون اینه !
      خوش به حالِ شمای دولتی ، من به چیزی که دیدم هزاران بار اعتقاد دارم

دانشجوی 2رقمیِ شریف نمیتونست ی کُد بزنه !

موفق باشی

ببین من بحثم خودم نیس اصن خودمو گفتم من؟؟

بلاخره همه جا هم خوب و بد داره چ بسا اون شریفیه از صندلی های پولی استفاده کرده باشه یا آقا زاده باشه ( عجب جمله ای گفتم)

ببین چیزی که جامعه میپذیره و فضای کشور و این چیزا.... اینکه دولتی از آزاد بالا تره شما اینو نمیتونی تغییرش بدی به هیچ وجه شما خودت الله وکیلی اگه قرار باشه یه پزشک دانشگاه آزادی با یه پزشک دولتی عملت کنه کدومو انتخاب میکنی؟؟ الله وکیلی گفتم ها؟؟

بینوایان-ویکتور هوگو

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      همه پست هارو نخوندم
      اما بگم آزاد تهران خیلی هم سطحش بدک نیست !!
      دید مردم هم متاسفانه خیلی خوب نیست
      اما امیدوارم بفهمن که خیلی ها برای شرایط شهر و خانواده آزاد رو انتخاب میکنن

14. Top | #29
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

کم هزینه

خوب شما که می خوای 50-60میلیون خرج کنی یک دهمش رو واسه کنکور خرج می کردی تا رتبت خوب شه

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات

ببین من بحثم خودم نیس اصن خودمو گفتم من؟؟

بلاخره همه جا هم خوب و بد داره چ بسا اون شریفیه از صندلی های پولی استفاده کرده باشه یا آقا زاده باشه ( عجب جمله ای گفتم)

ببین چیزی که جامعه میپذیره و فضای کشور و این چیزا.... اینکه دولتی از آزاد بالا تره شما اینو نمیتونی تغییرش بدی به هیچ وجه شما خودت الله وکیلی اگه قرار باشه یه پزشک دانشگاه آزادی با یه پزشک دولتی عملت کنه کدومو انتخاب میکنی؟؟ الله وکیلی گفتم ها؟؟
      من 5 شنبه جراحی داشتم . اصلا نمیدونم طرف کجا درس خونده. فقط میدونستم کارش خیلی خوبه. الانم خیلی راضیم

صفحه 2 از 7 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن