تا یه حدی درسته برایه گرفتن فوق لیسانس تو دانشگاه آزاد نزدیک 20 میلیون باید خرج کنید و برای گرفتن دکترا هم باز بیشتر از 20 میلیون.من به شخصه شده حتی دانشگاه نرم(که می رم قطعا!!!)به فرض گفتم شده حتی نرم آزاد عمراً برم
تا یه حدی درسته برایه گرفتن فوق لیسانس تو دانشگاه آزاد نزدیک 20 میلیون باید خرج کنید و برای گرفتن دکترا هم باز بیشتر از 20 میلیون.من به شخصه شده حتی دانشگاه نرم(که می رم قطعا!!!)به فرض گفتم شده حتی نرم آزاد عمراً برم
آزاد آزاده دیگه چ پزشکی باشه چه آبیاری گیاهان دریایی
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
مرسی از نظرتون. من به نظر همه احترام میذارم ولی نه شما. شما کسی هستین که بعد کنکور 93 همه صفحات فروم رو اسپم میکردین و میگفتین کنکور اسون بود و من رتبم خیلی عالی میشه و حتی یادمه قبل کنکور هم خیلیارو نا امید میکردین. ولی نتایج که اومد معلوم شد ... . امیدوارم موفق باشین تو هر رشته ای که قبول شدین.
والا بعد کنکور 93 نبود دوست هزار چهره ی من
بعد کنکور ریاضی بود که تو تاپیک ریاضی چن بار گفتنم شیمی ریاضی سخت بود ولی قابل حل بود. همه صفحات فروم هم نبود اغا دروغ نگو خوب نیست
من 1300 منطقه 3 آوردم پزشکی شهر خودمم قبولم
درمورد آزاد هم گفتم چه پزشکی باشه چه هرچی : شما میشی دانشجو آزادی- باید پول بدی- سطحش از دانشگاه ملی پایین تره-- خلاصه آزاد آزاده
میگفتین کنکور اسون بود و من رتبم خیلی عالی میشه و حتی یادمه قبل کنکور هم خیلیارو نا امید میکردین. ولی نتایج که اومد معلوم شد ... . امیدوارم موفق باشین تو هر رشته ای که قبول شدین.
والا من از این حرفا نزدم خواب دیدی حتما
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
ویرایش توسط Arman_b100 : 08 شهریور 1393 در ساعت 00:43
جهت اطلاع دوستانی که میگن آزاد آزاده
بهتره بدونین همین دانشگاه دولتی که سنگشو به سینه میزنی میگی سطحِ آزاد پایین تره .. تو همون دانشگاه آزادِ تهران و اطراف ، 90% استادای دولتی به خاطر پول درس میدن
یه کم ، حتی یه ذره فکر کنی متوجه میشی که آزادِ تهران قبول شدن همچین آسون نیست
و تو هررشته ، تو یه شهر مشخص تفاوت رتبه ی زیادی با دولتی نداره
مخصوصا رشته هایی امثالِ پزشکی ! دانشجو با ربته 10هزارو نمیذارن بیاد پزشکی بخونه که !!
تو رشته های سطحِ بالا ، تنها برتریی که رتبه های برتر نسبت به بالاتری ها دارن ، کم هزینه بودنه دانشگاهشونه ! نه سطحِ علمی
پس از نظرِ سطحِ دانشجوهاشم نمیشه بگی پایینن !!
مثلا رتبه 99 تهران قبول میشه رتبه 100 نمیشه ! حق نداری بگی تفاوتِ سطحِ علمی دارن این 2نفر ! خوبیِ دولتی تو این موقعیت فقط کم خرج بودنشه !![]()
نه من خودمم 100% آزادِ تهران ـو به سراسری شهرستان ترجی میدم
گذشت اون زمان که آزاد ارزش نداشت ، الان نصف فارغ التحصیلِ آزادن !
و سطحشم بالا رفته ، مهم نیس بقیه چی میگن یا چه فکری میکنن
هرچی هستن واسه خودشونن ، خوش به حالِ خانوادشون !
آدم باید تو هرکاری سعی کنه بیشترین تلاششو انجام بده و بهترین باشه ، چه آزاد چه هرچی
مهم مهارته ، خودم یه عالمه دانشجوی دولتیِ تهران امثال شریف دیدم ، که فقط عینِ ظبطِ صوت میمونن ، فقط حفظ میکنن و هیچ کاری بلد نیستن عملی انجام بدن
به این چیزا نیست به خوده آدمه :yahoo (1):
بینوایان-ویکتور هوگو
الان دانشگاه شریف باشی حتی تو صف نونوایی هم باشی میفرستنت جلو اما بگی دانشگاه ازادم چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:yahoo (3):
![]()
ببین من بحثم خودم نیس اصن خودمو گفتم من؟؟
بلاخره همه جا هم خوب و بد داره چ بسا اون شریفیه از صندلی های پولی استفاده کرده باشه یا آقا زاده باشه ( عجب جمله ای گفتم)
ببین چیزی که جامعه میپذیره و فضای کشور و این چیزا.... اینکه دولتی از آزاد بالا تره شما اینو نمیتونی تغییرش بدی به هیچ وجه شما خودت الله وکیلی اگه قرار باشه یه پزشک دانشگاه آزادی با یه پزشک دولتی عملت کنه کدومو انتخاب میکنی؟؟ الله وکیلی گفتم ها؟؟
بینوایان-ویکتور هوگو
همه پست هارو نخوندم
اما بگم آزاد تهران خیلی هم سطحش بدک نیست !!
دید مردم هم متاسفانه خیلی خوب نیست
اما امیدوارم بفهمن که خیلی ها برای شرایط شهر و خانواده آزاد رو انتخاب میکنن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)