There is enough light for one who wants to see
راستش من تا حالا عربی نخوندم
هیچی هم بلد نیستم
راهنمایی کنید لطفا
میخوام تا جایی که میتونم پیشرفت کنم
فقط لطفا فیلم های ناصح زاده رو معرفی نکنید
خیلی ممنون از همتون
من خودم نمیشه گفت که عالیم ولی تونستم درصدمو تو مدت کوتاه از منفی بکشم به40%
ببين تو کودوم بخش میتونی بیشتر پیشرفت کنی قواعد یا ترجمه بعد اونو انتخاب کن
راستش من خودم حال حوصله ی کتابای حجيمو نداشتم برای همین از لقمه ی مهر و ماه استفاده کردم و حدود ده تا تست از هر مبحث میزنم بعد خوندنش و هر بار میخوام یه مبحث جدید شروع کنم اون قبليارم یه نگاه میندازم
از الان بگم معتلاتو بیخیال شو
موفق باشي
سلام دوست عزیز.
خوب هستین؟
آقا حقیقتش بنده هم درس عربی خیلی ضعیف بودم و از پویا دقتی ک توی همین انجمن هم هستن سوال کردم و بهم اینو گفتن:
اولش ترجمه و تعریب رو شروع کردم لغات سه سالو خوندن و بعدش شروع کردم تست های 90 ب اینطرف گروه های آزمایشیو زدم الانم خدا رو شکر از هر 8 تا تست ترجمه 6 تاشو میزنم. (این تا اینجا شد 24 درصد)
بعدش هم رفتم سراغ منصوبات ک اگر اشتبا نکنم 4 تا تست ازش میاد کم کم و اینو الان دارم میخونم. و بعدش هم میرم سراغ درک مطلب عربی.
فکر میکنم با این روش و کار دیگه بتونید 40 درصد رو بزنید. اما اگه راهنمایی دقیق تر میخواین من حتما بهتون توصیه میکنم بازم از خود آقا پویا سوال کنید قطعا کمکتون خواهند کرد
این را بخاطر داشته باش
موفقیت
تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.
سلام منم پیشنهادم فیلمای همایش مهندس ناصح زاده است چون ایشون فوق العاده کارکردن .شمایه چیزخوب میخوای ماهم بهتریناشومعرفی میکنیم.
اگرمنصوبات وترجمه بطورکامل بخونیدتادرصد۴۵میتونیددرکن کوربدست بیاورید.
سلام. وقت بخیر.
راجب این عربی ک گفتین از آقای واعضی هستش. ایشون توی این دی وی دی ب طور کامل قواعد رو توضیح میدن یا باید خودمون بلد باشیم و بیشتر ب صورت جمع بندی هستش؟
آخه من خودم عربی رو تا این لحظه فقط تو مبحث ترجمه و تعریب تسلط دارم و توی قواعد اصن هیچ پیش زمینه ای نداره. آیا میتونه کمکم کنه و درصدمو برسونه ب 50 یا 60؟
اصن این دی وی دی رو ب من توصیه میکنید با این اوصاف؟
این را بخاطر داشته باش
موفقیت
تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)