!!!Let’s learn sth from others mistakes, because life is not too long for us to experience all thing!!!
www.submovies.ir
حال نداشتم نظرات رو بخونم برای همین اگه چیزی تکراری بود پوزش
اولا اینو بگم که عربی آسون ترین درسه عمومیه چون یه بار که می خونی دیگه به این راحتیا فراموش نمیشه » روش مطالعه ی پیشنهادی من : 1. اصلا فیلم نبین به هیچ وجه 2.اگه خلاصه نویسی داری همونا رو بخون اگه نداری هرچی قبلا سال سوم خوندی همونو بخون (خلاصه نویسی هام رو پیدا کردم میذارم) + همون خیلی سبز جمع بندی 3. موضوعی بخون و بیخیال درس به درس خوندن شو (البته یه نگاه به کتاب بنداز بهت آرامش می ده ! ) به این صورت که اول تجزیه ی اسم رو ببند که زیربنا و مقدمه ی سایر مباحث هستش و بعدش هم تجزیه ی فعل (التحلیل الصرفی ) حالا بزن تو کار ترکیب (الاعراب ) و خیلی خوب نقش های پایه(جمله اسمیه،جمله فعلیه،فاعل،مفعول و ...) رو ببند (من اگه بخوام مهم ترین بخش عربی رو معرفی کنم همین بخش رو معرفی میکنم ) بعدش درس های سوم و دوم رو بخون ...
ترجمه هم به صورت موازی پیش بیار و درک مطلب (فقط سال های قبل) هم وقتی تجزیه رو جمع کردی شروع کن دیگه ...
به امید 100 زدن دوستان
حظا طيبا
ویرایش توسط Dmz.official : 24 اسفند 1396 در ساعت 23:58
یه منبع خوب برای عربی3:
ماجراهای من و درسام
مولف خیلی وقت گذاشته
خیلی کتاب خوبیه برای قواعد و ترجمه
من عربی رو باهاش بیست گرفتم
خوب ازین جهت که درسنامه هاش خیلی مفصله باید برای یبار بخونیش تا تمام نکات بره تو ذهنت
دوم سوالاش که سوالای قدیمیش سختر میشه و ازین جهت بهتر
سوم سوالای ترکیبی اخرکتاب که یکم اسونتره
چهارم ترجمه خیلی خوب بهمراه نکات فعل ها در کنار ترجمه
.
.
.
.
.
فکر کنم با این بیشتر کنار بیام تا کتاب خانم موسوی
آقا یه سوال شایدم آماتور بنظر بیاد
کلا لغت که اصلا نمیخواد نگاه کنیم درسته ؟ همون تکنیک های ترجمه کافیه ؟
من واژگان عربی کنکور مهروماه رو دارم از همون روز بازشم نکردم
تعریف من همیشه بلوا کنه
مثه شیطانی که تنها شده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)