تو این تاپیک درباره نحوه و مشکلات مطالعه درس عربی گپ میزنیم!
لطفاً تجربه هاتون رو بگین
تو این تاپیک درباره نحوه و مشکلات مطالعه درس عربی گپ میزنیم!
لطفاً تجربه هاتون رو بگین
ویرایش توسط Tia : 22 اسفند 1396 در ساعت 00:23
سعی کن از قواعد و درسنامه هایی که اول توضیح داده خودت اونارو توی تست ها اعمال کنی و جواب رو پیدا کنی
برای پیدا کردن جواب دلیل نداره همه چی رو مو به مو بدونی یا از راه های خیلی زیاد و عجیب بری بلکه سعی کن ساده ترین راه موجود رو پیدا کنی و جواب تست رو بزنی.البته توی مبحثی خوندن یکم تست ها سنگین تر میشن مخصوصا تالیفی که مولف مجبوره کوچکترین نکات موجود هم تست بده تا دانش آموز بتونه همه چی رو یاد بگیره و تست کار کنه
یه توضیحی بدم در مورد اینکه اگه بخواین عربی رو الان بخونین و دیگه بزارین واسه کنکور کار اشتباهیه !!! شما اگه واقعا به عربی علاقه دارین عربی رو از پایه شروع کنید و تو تابستون تمومش کنید اما سعی کنید در هر هفته ای لاقل 1 ساعت وقت بزارید و مرورش کنید !
منبعی که استفاده می کنی منبعی بیشتر حفظیه اصلا توصیه نمیشه عربی رو حفظ کرد منبع تو عوض کن میکرو گاج کامل عربی عالیه دراین زمینه !!!
اگه یه روز تنها شدی بدون خدا همه رو بیرون کرده ، تا فقط خودت باشی و خودش !
عربی کامل گاج در مقایسه با عربی الگو (نشر الگو | کتاب ها | مرجع کامل پرسشهای چهار گزینهای عربی کنکور) چطوره؟ الگو تستاش بهتر نیست؟
.........
تا هفته قبل میگفتم عربی فقط گاج نقره ای! ولی هفته قبل خیلی سبز ((نویسندش خانم غزال موسوی هست)) رو دیدم! واقعا از گاج سر تره.((درسنامه هایی روونتر و کامل تر از گاج+تستای تالیفی+جو طنز گونه((که جو گاج متاسفانه خشک هس!))+ تله های تستی کنکور و اشتباهات خاطره انگیز کنکوری!:yahoo (4)
خلاصه اینکه:
کسایی که هنوز چیزی نگرفتن .خیلی سبز رو بگیرن ولی کساییم که گاج رو دارن نیاز به تغییر منبع نیس...
مشاوره و برنامه ريزي كنكور
راهنماي انتخاب رشته كنكور سراسري
منظورم این کتابه : عربی جامع کنکور | انتشارات خیلی سبز
الگو خوبه ولی واسه شروع نه!! با توجه به توضیحاتتون من خیلی سبز رو توصیه میکنم.
مشاوره و برنامه ريزي كنكور
راهنماي انتخاب رشته كنكور سراسري
من برای عربی اول کتاب های محوری گاج رو خوندم که آموزشی بود برای تست هم از گاج طوسی استفاده میکنم و همیشه عربی رو بالای 90 میزنم
ببین عربی فقط کتاب عربی کامل کنکور گاج
فن ترجمش به صورت مبحث یندی شده همراه با آموزی به صورت تست های آزمون های سراسری
خیلی راحت درسنامش توضیح داده
قواعدش هم خوب توضیح داده تو کمتر از یه ماه اگه روزی تقریبا یک ساعت وقتبزاری میتونی به درصد 60 برسی
کاش اینها حرفم را نمی فهمیدند
اینها حرفم را بد می فهمند
که از هزار نفهمیدن بدتر است
حرارت لازم نیست گاهی از سردی نگاهش آتش میگیرم
دوستان من که عربی گاج سفید رو دارم
لازمه برم عربی گاج نقره ای رو بخرم ؟؟؟
آخه همه دارن از گاج نقره ای تعریف میکنن ...
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
دوستان من که عربی گاج سفید رو دارم
لازمه برم عربی گاج نقره ای رو بخرم ؟؟؟
آخه همه دارن از گاج نقره ای تعریف میکنن ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)