سالی 17 دندون میلیون پردیس خود گردان شهریه ثابته یا کل شهریه است؟
سالی 17 دندون میلیون پردیس خود گردان شهریه ثابته یا کل شهریه است؟
ببینین تو دفترچه سنجش زده ۱۷
ولی گفته دانشگاه مختارن که در مورد هزینه ها تصمیم بگیرن
ضمنان یکی از دوستان هم چند روز پیش لینک خبر گذاشت که دندون تهران فکر کنم ۲۳ میلیون بود
واسه همین ۱۰۰ در ۱۰۰ نمیشه گفت باید از دانشگاه پرسید ...
آره سوال خوبي پرسيدي.من ميدونم دانشگاه آزاد پزشكي فرضا سالي 4 ميليون ميگيره و تا آخرش براي شما نرخ رو ثابت نگه ميداره و فقط براي ثبت نامي هاي جديد 15 درصد هر سال افزايش ميده اما نميدونم پرديس هم همين طور هست يا اينكه هر سال 25 درصد(بسته به دانشگاه ميتونه كمتر باشه فعلا بحث سر اين نيست) رو براي همه اعمال ميكنه ؟اگر هرسال اضافه كنه كه همه بد بخت ميشند!!در ضمن من نميدونم با افزايش واحدهاي عملي شهريه افزايش داره يا نه.كلا حد اكثر در پرديس شهرستان چقدر ميشه؟
واقع هیچکس نیست جواب بده اطلاع رسانیشون ضعیفه اه
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
پریسا خانم قبول شیم نریم نمیتونیم کنکور بدیم یه سال؟
این شهریه ای که سازمان سنجش اعلام کرده شهریه پایه دانشگاه های بین الملل هست و بر اساس رتبه و شهر دانشگاه 5-10 درصد میتونه متغیر باشه و البته اینم در نظر بگیرید که هرساله بر اساس مصوبه اعلام شده از مراکز مربوطه یا نرخ تورم اعلام شده از طرف بانک مرکزی افرایش پیدا میکنه
دوستان شهريه دندان پرديس طبق دفترچه ساليانه نقد 17 ميليون هست.اما بسته به درجه دانشگاه بيشتر از اين در عمل مي باشد.دندان تهران ساليانه 23 ميليون در 6 سال هست(اين رو مطمئن نيستم چون در همين سايت خوندم)
دندان شيراز ساليانه 20300000 به صورت نقد در 6 سال هست(اين دقيقا همين قدر است چون خودم از دانشگاه شيراز پرسيدم)يعني در پايان 6 سال شما 121800000 به دانشگاه داديد.البته من اطلاعي ندارم كه آيا مثل دانشگاه آزاد به ازاي واحدهاي عملي و.... افزايش پيدا ميكنه يا نه.
ایییییییییییییین همه پول واسه ی مدرک ارزش داره دویست میلیون تومن یا خدا اگه واقعا این جور پولی دارین بندازین بانک سودشو بخورین دگ چرا درس بخونی
دانشگاه هاي بين الملل زدوبند هاي خاص خودشونو دارند و نظام مافيايي واحد ندارند.
شهريه هاي بين الملل هم نسبت به تحصيل در كشورهاي حاشيه مثل تركيه كه مدركشون ي قرون نميرزه فوق العاده پايينه.
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
در صورت قبولي و انصراف محروميتي از كنكور نداريد.
ولي توصيه من اينه كه سريعا شروع به تحصيل كنيد،چون هرسال شرايط براي شما سخت تر خواهد شد.
Nothing about Loyality is cheap
At Last
What Can You Expect???
From a Hug
But
a Grunt!!!
Bye Forever
Friday,Aguest15
3:47PM
My Last
Activity Here
گرگ باش!
مغرور!
بر شب پادشاهی کن
میخوای خنجر بزنی از رو به رو بزن
مثل گرگ تعصب داشته باش
مثل گرگ حتی به شیر هم رحم نکن
مثل گرگ رو در رو حق بگیر
به مانند گرگ باش
دوستانت را لیس بزن
دشمنانت را گاز بگیر
گرگ باش دشمنانت را بدر
در برابر سگان ولگرد بی تفاوت باش
آنها با پارس کردن بیهوده زنده اند
گرگ باش!
همیشه با گله اما تنها!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)