خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

نحوه اولویت بندی کنکور سراسری

سلام
      دوستان یک سوالی برام پیش اومده. هنگام انتخاب رشته اولویت ها رو چه جوری ثبت کنم؟ یعنی اونایی که احتمال قبول شدنش کمتر هست باید اول انتخاب کرد یا برعکس؟ در کل اولویت ها رو باید چه جوری بزنم؟
      از یکی شنیدم که اگر یک رشته مثل شیمی رو من توی اولویت های آخر قرار بدم بعد یه نفر دیگه همین رشته یعنی شیمی رو اولویت اول قرار بده ، چون اون اولویت اولش بوده قبول میشه. با توجه به اینکه رتبه من بالا تر بوده. آیا همچین چیزی درسته؟ در واقع اولویت رو ملاک قرار میدن یا رتبه رو؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چند ساله دیگه اینجوری که شنیدین نیست! یعنی ملاک رتبس نه ترتیب انتخاب!
      حتی تو تلویزیون هم گفت!
      ترتیب انتخاب فقط برای هم رتبه ها تاثیر داره مثلا اگه دو نفر رتبشون 500 باشه و هر دوشون یه رشته رو زده باشن اونوقت کسی که اون رشته رو بالاتر زده قبوله.
      از رشته هایی که رتبه ی بهتری میخواد شروع کن!(یعنی کلا بر اساس علاقه انتخاب رشته کن، این حرفا خیلی وقتا expire شده!)

3. Top | #3
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تمام رشته ها و دانشگاه هایی که دوست داری به اونا بری رو در اولویت اول بزن. حتی اونایی که شانس کمی داری. البته نه اونایی که تابلوئه قبول نمیشی...

به فرض رتبه 3500 هستی. فکر می کنی که مثلاً شیمی دانشگاه تهران قبول شی ولی دوست داری بری فیزیوتراپی. ولی حدس میزنی قبول نشی. خب مشخصه اول فیزیوتراپی رو میزنی بعد شیمی!‌
      اگه بخوای شیمی رو اول بزنی دیگه فیزیوتراپی بررسی نمیشه حتی اگه قرار بود قبول شی.

همونطور هم که دوستمون گفت ترتیب انتخاب مهم نیست دیگه!

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن