X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 156 از 181 نخستنخست ... 56146155156157166 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 2,326 به 2,340 از 2705
    1. Top | #2326
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      دیگه میخوام برای ثبت نام دیپ مجدد اقدام کنم برا دی
      چند سوال
      من مرداد ماه میخواستم تو امتحانا شهریور شرکت کنم و رفتم با کلی بدبختی :/ از آموزش پرورش برگه تطبیق رو گرفتم
      الان که نگاش میکنم میبینم روش هیچ مشخص نکرده که این برگه برای شهریوره
      میخوام ببینم آیا میتونم از این برگه برای ثبت نام دی ماه استفاده کنم ؟
      یه سوال دیگه اینکه الان زنگ زدم 118 گفتم شماره یه مدرسه بزرگسالان رندوم بهم بده
      اونم داد دمش گرم
      بعد زنگ زدم اونجا بهم گفت که ثبت نام حظوری واحدی 17 ت بعد بهش گفتم من داوطلب آزادم گفت در اون صورت هر درس 3 ت
      میخوام ببینم حظوری دقیقا یعنی چی ؟ نرم اونجا 400-500 ت بیوفته تو پاچم :/ آخه گفت روز ذوج بیا که مشاور باشه من از این مشاورا خاطرات تلخی دارم
      یه چیز دیگه اینکه اگه میشه بخش نامه های مربوط به دیپلم مجدد که همین چیزا توشه بصورت رسمی رو لینک دانملودشو بدین چون حس میکنم دوباره قراره با خیل عظیمی از اداره ای های بیسواد مواجه شم.
      بخش نامه ای که توش نوشته میشه درسا غیر مشترک رو تطبیق زد / داوطلب آزاد شامل نظام وظیفه نمیشه / هزینه های ثبت نام اینقدره
      @idealist
      run forrest runnn

ویرایش توسط daniad : 05 مهر 1394 در ساعت 08:37

2. Top | #2327
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed96 نمایش پست ها
      دوستان داوطلب آزاد یعنی چی؟؟؟ میشه باهاش کنکور داد؟ چیکار میشه کلا
      داوطلب آزاد فقط مربوط به دیپلم مجدد نیست . داوطلب آزاد یعنی کسی که نمره مستمر نداره و فقط برای شرکت در امتحانات ثبت نام میکنه در مدارس.
      اگه به جای دانش آموز بودن بری داوطلب آزاد بشی غیبت میخوری.

3. Top | #2328
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط daniad نمایش پست ها
      چند سوال
      من مرداد ماه میخواستم تو امتحانا شهریور شرکت کنم و رفتم با کلی بدبختی :/ از آموزش پرورش برگه تطبیق رو گرفتم
      اونم داد دمش گرم
      بعد زنگ زدم اونجا بهم گفت که ثبت نام حظوری واحدی 17 ت بعد بهش گفتم من داوطلب آزادم گفت در اون صورت هر درس 3 ت
      میخوام ببینم حظوری دقیقا یعنی چی ؟ نرم اونجا 400-500 ت بیوفته تو پاچم :/ آخه گفت روز ذوج بیا که مشاور باشه من از این مشاورا خاطرات تلخی دارم
      یه چیز دیگه اینکه اگه میشه بخش نامه های مربوط به دیپلم مجدد که همین چیزا توشه بصورت رسمی رو لینک دانملودشو بدین چون حس میکنم دوباره قراره با خیل عظیمی از اداره ای های بیسواد مواجه شم.
      بخش نامه ای که توش نوشته میشه درسا غیر مشترک رو تطبیق زد / داوطلب آزاد شامل نظام وظیفه نمیشه / هزینه های ثبت نام اینقدره
      @idealist
      بله تطبیق رو میتونی برای دی ماه استفاده کنی.حضوری دیپلم مجدد حق نداری بگیری مگه اینکه پایان خدمت داشته باشی. باید داوطلب آزاد شرکت کنی که هر درس قبلا 5900 تومن بوده الان شده 10 تومن.
      توی سایت aee.medu.ir بخشنامه ها هست آخریش رو باید دانلود کنی.
      داوطلب آزاد شامل نظام وظیفه میشه اینایی که میگن نمیشه اشتباه میگن. یه شهر رو دیدن که نظام وظیفش گیر نمیداده خیال میکنن همه شهرا اینطورین. نظام وظیفه برای داوطلب آزاد باید مشخص بشه. مگه اینکه زیر 22 سال داشته باشی.
      تطبیق زدن درس ها هم در اون شیوه نامه اجرایی بند 4-4 نوشته شده.

4. Top | #2329
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmadvand70 نمایش پست ها
      بله تطبیق رو میتونی برای دی ماه استفاده کنی.حضوری دیپلم مجدد حق نداری بگیری مگه اینکه پایان خدمت داشته باشی. باید داوطلب آزاد شرکت کنی که هر درس قبلا 5900 تومن بوده الان شده 10 تومن.
      توی سایت aee.medu.ir بخشنامه ها هست آخریش رو باید دانلود کنی.
      داوطلب آزاد شامل نظام وظیفه میشه اینایی که میگن نمیشه اشتباه میگن. یه شهر رو دیدن که نظام وظیفش گیر نمیداده خیال میکنن همه شهرا اینطورین. نظام وظیفه برای داوطلب آزاد باید مشخص بشه. مگه اینکه زیر 22 سال داشته باشی.
      تطبیق زدن درس ها هم در اون شیوه نامه اجرایی بند 4-4 نوشته شده.

دمت گرم بابت جواب
      من میخوام آزاد شرکت کنم ولی کلا میخوام بدونم حظوری چیه و فرقش با ازاد چیه
      برگه معافیت تحصیلی که از پلیس 10+ گرفتم زده تا آذر 95 معافم . برای ثبت نام این برگه نیاز میشه ؟
      این که از مدرسه تلفن رو جواب داد گفت 3 تومن برای هر کتاب یعنی خودشم آپدیت نشده دیگه ؟
      فک کنم اولین موردیه که به نفعم شد :/
      run forrest runnn

5. Top | #2330
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط daniad نمایش پست ها
      چند سوال
      اونم داد دمش گرم
      @idealist
      سلام
      برگ تطبیقت فک نکنم مشکلی داشته باشه
      فقط دقت کن مدرسه ای که میری باید حتما مدرسه "بزرگسالان دولتی" باشه. نه راه دور و غیر انتفاعی. فقط بزرگسالان دولتی حق صدور مدرک مجدد رو داره

6. Top | #2331
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      بچه ها جریان این کد که گفتن با هم فرق داره حل شد؟؟؟؟ینی دیگه برا دیپ مجدد مشکلی نیست؟می خوام.اگه مشکلی نیس توی دی ماه شرکت کنم
      از نشانه های یک ذهن فرهیخته، آن است که در عین مخالفت با عقیده ای!به آن احترام بگذارد...

7. Top | #2332
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام...معدل کتبی سوم ریاضی من 12.56...میخوام سال بعد تجربی شرکت کنم...آیا یا اینکه تاثیر معدل ریاضی من در تجربی 18.8% هستش..ارزش داره 1 ماه الی 1 ماه و نیم واسه دیپ تجربی تو دی ماه وقت بزارم؟؟؟؟؟

8. Top | #2333
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Safa021 نمایش پست ها
      سلام...معدل کتبی سوم ریاضی من 12.56...میخوام سال بعد تجربی شرکت کنم...آیا یا اینکه تاثیر معدل ریاضی من در تجربی 18.8% هستش..ارزش داره 1 ماه الی 1 ماه و نیم واسه دیپ تجربی تو دی ماه وقت بزارم؟؟؟؟؟
      بله کاملا ارزشش رو داره. شما با این معدل یک چهارم تراز اون 18% رو هم نمیگیرین.
      ویرایش توسط khaan : 05 مهر 1394 در ساعت 18:48 دلیل: به کسی مربوط نیست

9. Top | #2334
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      آخه میترسم با یک ماه کتبی خوندن ..روش تستی رو فراموش کنم...شما میدونید دقیقا از کی شروع میشه امتحانات؟ ؟؟...

10. Top | #2335
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اخر تکلیف تفاوت کد دیپلم با پیش برای دیپلم مجددا چی شد

11. Top | #2336
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط EVRINA نمایش پست ها
      اخر تکلیف تفاوت کد دیپلم با پیش برای دیپلم مجددا چی شد
      نگران نباشید
      قطعا باید فکری به حال این مورد بکنن
      دیپلم مجددی ها رو هم که کنار بذارید تکلیف اون دانش اموزی که تا سوم دبیرستان ریاضی بوده و پیش دانشگاهی تغییر رشته داده به تجربی چی میشه ؟

12. Top | #2337
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بچه ها برای دروس جبر و احتمال هندسه ۲ و حسابان من واقعا نمیدونم باید چیکار کنم؟
      واقعا شده کابوسم هیچی ازشون نمیدونم میترسم نتونم از پسش بربیام
      اصلا نمیدونم از رو چی و چجوری بخونمشون ازالان بخونم چقد بخونم؟
      نیازبه راهنمایی دام

13. Top | #2338
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      دوستان من که سال 85 دیپلم تجربی گرفتم میتونم امسال با دیپ مجدد کار و دانش تو کنکور شرکت کنم؟؟

14. Top | #2339
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yasii نمایش پست ها
      بچه ها برای دروس جبر و احتمال هندسه ۲ و حسابان من واقعا نمیدونم باید چیکار کنم؟
      واقعا شده کابوسم هیچی ازشون نمیدونم میترسم نتونم از پسش بربیام
      اصلا نمیدونم از رو چی و چجوری بخونمشون ازالان بخونم چقد بخونم؟
      نیازبه راهنمایی دام
      این صرفا مشکل شما نیست
      منم واقعا نمیدونم واسه این دوتا درس مسخره چیکار کنم

اصن شیطونه میگه برم سمت انسانی
      اخه تاثیر 7 درصد خیلی بهتر از 18 درصده
      از طرفی ما که پیش دانشگاهیمونم خراب کردیم دیگه عمرا بخواد برامون تاثیر مثبت بذاره

15. Top | #2340
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوستان من ساله ۸۷ دیپلم ریاضی‌ گرفتم و لیسانس رو هم گرفتم،الان می‌خوام بیام دوباره یه دیپلم انسانی‌ بگیرم ،لیسانس من الان تمام شده است و تا ۱ سال معافیت تحصیلی‌ دارم ولی‌ میگن این معافیت برای مقطع بالاتر هست،الان من اگه دفترچه سربازی رو بفرستم تا اعزام شدن می‌تونم بیام به عنوانه داوطلب آزاد دیپلم انسانی‌ بگیرم یا همینجوریم می‌شه بیام دیپلم انسانی‌ بگیرم، برای کنکور انسانی‌ دروس پیش انسانی‌ را هم باید امتحان بدم و دروس سوم تطبیق می‌خورد یا نه
      آیا با دیپلم و پیش ریاضی‌ می‌توان در کنکور انسانی‌ دانشگاه دولتی قبول شد یا باید دیپ انسانی‌ یا پیش انسانی‌ گرفت؟
      ویرایش توسط feri8080 : 05 مهر 1394 در ساعت 22:38

صفحه 156 از 181 نخستنخست ... 56146155156157166 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 245 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 245 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن