مگه میشه با این قانون جدید تاثیر معدل پیش دیپلم مجدد گرفت !!!؟؟؟؟
آقا شمایی که دیپ مجدد انسانی گرفتید دیپتون با معدله؟اگه با معدله دومم امتحان دادید؟؟من امروز رفتم آموزش و پرورش کل بازم قبول نکرد میگفت دومم باید امتحان بدی!!بخشنامه هم نشون دادم گفت این برای کسایی که دیپ بدون معدل داشتن حالا میخوان با معدل بگیرن![]()
من امروز رفتم آموزش پرورش شهرمون میخوام دیپ مجدد انسانی بگیرم میگه فقط دروس اختصاصی میتونی بگیری عمومیا همون دیپلم تجربی جایگزین میشه! کسی میدونه اینا فازشون چیه دقیقا؟؟!
من دیپلم مجدد شهریور گرفتم دوتا سوال دارم دوستانی که اطلاع دارند جواب بدهند ممنون میشم
1- من درس دین و زندگی رو تطبیق زدم ولی توی گواهی ریزنمرات سوم که برای من صادر شده درس دین و زندگی جلوش نوشته تطبیق ولی بقیه دروس نمرات نهایی نوشته شده
حالا ایا این نمره در سامانه ساهت ثبت میشه و یا ببرم اموزش و پرورش تا توی سیستم اعمال باشه و یا یه گواهی دیگه با نمره دین و زندگی صادر بشه؟
2- با وضع این قانون جدید ایا پیش مجدد هم میشه گرفت و ایا عین دیپلم مجدد ؛ پیش مجدد هم باید با پیش قبلی مغایرت داشته باشه؟ چون امروز که با مسعولش تماس گرفتم گفت چون دیپلم مجدد انسانی گرفتی بیا تا با همین کد جدید برای دی ماه برای دروس پیش ثبت نامت کنم گفت که میتونی حتی تجربی یا ریاضی یا انسانی پیش بگیری
نمیدونم ایا میشه امکان داره؟> اخه من پیش رو سال 85 گرفتم و برای کنکور لحاظ نمیشه
دلی داشته باش سخن پذیر یا سخنی داشته باش دلپذیر
The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion
در حال حاضر 187 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 187 مهمان)