نه دوست عزیز همون رشته خودتون نمی تونید مجددا امتحان بدید اما می تونید یک دیپلم دیگر هم بگیرید که باید به مدرسه مخصوص بزرگسالان برید
طراحی سایت- سئو سایت- بهینه سازی http://orderdesign.ir
سلام دوستان کسی میدونه منی که دیپلم تجربی دارم و دیپلم مجدد انسانی بگیرم یا دیپلم ریاضی، بیام دوباره کنکور تجربی بدم چه درسایی از انسانی یا ریاضی رو تراز میکنن رو نتیجه کنکورم ؟ممنون میشم راهنماییم کنین![]()
..
..
..
داش امیر دمت گرم فقط احیانا میدونین فیزیک و شیمی رشته ریاضی با درسای تجربی چقد فرق داره و حسابانش کدوم مباحث هستش ؟ممنون دادا![]()
Öyle bir mevsimki
İnsanlar havadan daha soğuk
در پاسخ دوست عزیز که گفته بودند:ادبیات علوم انسانی در تجربی تاثیر داره باید بگم که هر چی در درسی مسلط تر باشیم بهتره امادر تجربی زیست مهمتره
طراحی سایت- سئو سایت- بهینه سازی http://orderdesign.ir
من چند وقت پیش برای ثبت نام دیپلم مجدد رفته بودم مدرسه بزرگسال اما گفتن برای معافیت باید از اموزش پرورش بپرسیم بعد ثبت نام کنیم،امروز رفتم ببینم ثبت نام میکنن یا نه گفتن مهر مدارکتو بیار ثبت نام کنیم اما گفتن فقط 17واحد میشه برداشت.گفتن اگه ثبت نام بکنیم بصورت داوطلب میکنیم و بهت مستمرم نمیدیم،مگه بصورت غیرداوطلب ازادم ثبت نامه می کنن؟؟مگه مستمرم میدن؟؟گفتن هیچ هزینه ای نداره و رایگانه.کلا گیج شدم.ممکنه اینا به یه چیز دگه منو ثبت نام کنن که بعدا نتونم باهاش کنکور بدم؟؟؟
درضمن گفتن بجای اینکار ترمیم معدل ثبت نام کن بعد هر کدومو که دوس داشتی امتحان بده.گفتم اون که هنوز تصویب نشده.گفتن چی چی تصویب نشده ما از اول مهر برا اون ثبت نام میکنیم..یعنی ممکنه...؟؟؟؟
من نمیدونم چرا این آموزش پرورش ما مسئولینش اینقد احمق تشریف دارن ک بچه ها رو سردرگم میکنن !
داداش گل شما واس دیپ مجدد سقف واحد نداری همه رو میتونی امتحان بدی !
بعدشم اونی ک نمره مستمر ی چیزی میدن داوطلب متفرقه ک هزینش معاون مدرسمون میگفت حدود 400 تا 500 تومن میشه ( دقیق نمیدونم )
داوطلب آزاد ک میخواد دیپ مجدد بگیره واس هر درس 6 هزار تومن باید پرداخت کنه!
تازه اون نمره مستمر ی چیزی حدود 2 نمره تا 2/75 بهت میدن بقیه نمره قبولی رو باید خودت بگیری ( اینو معاونمون گفت ک یکی از بچه ها همیطور دیپ گرفته بود ولی دیپ اولش نه دیپ مجدد)
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
در حال حاضر 188 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 188 مهمان)