X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 46 از 181 نخستنخست ... 3645464756146 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 676 به 690 از 2705
    1. Top | #676
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط joozef نمایش پست ها
      الان من برا مورد سومی کاملا گیج شدم ...
      پس یعنی من نمیخواد برم واحد امتحانات متوسطه آموزش و پرورش ؟؟؟
      آدرس مدرسه های بزگسال رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟؟؟ برای شیراز. از کی باید بپرسم ؟؟
      و اینکه
      موضوع این نمره مستمر چی هست ؟؟؟ من که الان دانش آموز پیش دانشگاهی هستم، اگه فقط شهریور برم امتحان کتبی نهایی بدم حله ؟؟؟
      نمره مستمر نیاز نیست بقول دوستمون
      میتونی از 118 شهرتون بپرسی مدارس رو
      نه نیاز نیست بری محل ثبت نام دبیرستان بزرگسالان هست
      مشاور

2. Top | #677
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      مرسی دوستان گلم
      میشه یکم شفاف تر بگید
      اون آقاهه ( مسول بخش متوسطه اموزش پرورش ) بهم گفت که شما حق نداری هیج جا ثبت نام بکنی جز مدرسه بزرگسال دولتی - که توی کلان شهر اهواز یه دونه بیشتر نیست - چون قبلش خودم میخواستم داخل یه مدرسه بزرگسال غیر دولتی شرکت بکنم و غیر حضوری امتحان بدم - که اون اقاهه تاکید کرد که برای دیپلم مجدد ، شما فقط و فقط باید در بزرگسال دولتی شرکت بکنید - بزرگسال دولتی هم میگه برات مستمر رد میشه - توی یه تابلو هم زده بود که فکر کنم همه دروس سال سوم میشن 24 واحد - و گفت شما بیشتر 20 واحد نمیتونی امتحان بدی
      بعد هم گفت که حتی اگه دی ماه 94 دیپلمت بگیری میتونی توی کنکور 95 ثبت نام کنی

جناب artim و Jokar , امیر لولو
      اگه مدرک یا تبصره قانونی دارید اعلام بکنید که طبق همون قوانین بتونم باشون صحبت کنم
      چون خوده مسولش گفت که حتما باید بزرگسال دولتی حضوری شرکت بکنی و میتونی سر کلاس هاش نری

3. Top | #678
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Yek.Doost نمایش پست ها
      مرسی دوستان گلم
      میشه یکم شفاف تر بگید
      اون آقاهه ( مسول بخش متوسطه اموزش پرورش ) بهم گفت که شما حق نداری هیج جا ثبت نام بکنی جز مدرسه بزرگسال دولتی - که توی کلان شهر اهواز یه دونه بیشتر نیست - چون قبلش خودم میخواستم داخل یه مدرسه بزرگسال غیر دولتی شرکت بکنم و غیر حضوری امتحان بدم - که اون اقاهه تاکید کرد که برای دیپلم مجدد ، شما فقط و فقط باید در بزرگسال دولتی شرکت بکنید - بزرگسال دولتی هم میگه برات مستمر رد میشه - توی یه تابلو هم زده بود که فکر کنم همه دروس سال سوم میشن 24 واحد - و گفت شما بیشتر 20 واحد نمیتونی امتحان بدی
      بعد هم گفت که حتی اگه دی ماه 94 دیپلمت بگیری میتونی توی کنکور 95 ثبت نام کنی

جناب artim و Jokar , امیر لولو
      اگه مدرک یا تبصره قانونی دارید اعلام بکنید که طبق همون قوانین بتونم باشون صحبت کنم
      چون خوده مسولش گفت که حتما باید بزرگسال دولتی حضوری شرکت بکنی و میتونی سر کلاس هاش نری
      ببین توی شهرستان ها معمولا یدونه یا دو تا بیشتر بزرگسالان نیست
      اکثرا هم قانون های جدید رو نمیدونن اگه مخالفت کردن بگین زنگ بزنن از تهران بپرسن
      مستمر و کتبی یکی میشه چون بزرگسالان غیر حضوری باید دیپلم مجدد بگیری همون نمره کتبی نمره مستمر هم میشه و اصلا شما کاری به مستمر و معدل نداری فقط نمره کتبی دروس واسه شما مهمه دروسی که مشترک هستن مثل عمومیا رو اگه نمرت خوبه که هیچی جایگزین میکنی همون نمره رو اما اگه نمرت پایینه و میخوای میتونی باز همون رو امتحان بدی شما هم میتونی خرداد هم شهریور و هم دی امتحان بدی و واسه کنکور 95 تاثیر داده میشه
      مشاور

4. Top | #679
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      داداش میشه یه کار واسم بکنی
      این رو طبق یک تبصره یا قانون برای بیاری
      اگه شده به اموزش پرورش بری و این کار برام پیگیری بکنی- حق الزحمت هم با خودم

5. Top | #680
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      داداش میشه یه کار واسم بکنی
      این رو طبق یک تبصره یا قانون برای بیاری
      اگه شده به اموزش پرورش بری و این کار برام پیگیری بکنی- حق الزحمت هم با خودم
      الان سوالت رو بگو شما دقیق
      مشاور

6. Top | #681
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اینکه بنده میخام فقط امتحان بدم - یعنی غیر حضوری
      ولی اینا میگن 300 تومن باید بدم - اون هم واسه کلاس های حضوری

7. Top | #682
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      پول رو که شما باید بدی اما هزینه دقیقش رو نمیدونم
      هزینه دقیق رو از اموزش پروش ترجیحا تهران بپرس
      واسه ثبت نام باید پول بدی هر چند دولتی باشه
      مشاور

8. Top | #683
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      حضوریه چی اخه؟
      نه شما برو دبیرستان بزرگسالان بگو غیر حضوری میخوام
      مشاور

9. Top | #684
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      درسته جانم
      ولی هزینش اینقدر ها نمیشه که
      اینا دارن هزینه پول کلاس ها رو از ما میگیرن

---------
      فعلا کاری به تهران ندارم - درخواستم از شماهاست که این مسیر رو تجربه کردید و از همه قوانینش خبر دارید

نقل قول نوشته اصلی توسط JoKeR نمایش پست ها
      امکان رد کردن مستمر برای شما وجود نداره چون شما دیگه دانش آموز نیستید ... به شرطی براتون مستمر رد میشه که تاخیر تحصیلی بیشتر از یک ترم نداشته باشید ... یعنی چی؟ یعنی شما اگه تابستون فارغ التحصیل شدید تا اول اسفند ماه فرصت دارید برای دیپلم مجدد به عنوان دانش آموز اقدام کنید و اون وقت شما دانش آموز بزرگسال محسوب میشید ... اگر وقفه بیشتر از سه ماه باشه شما داوطلب آزاد محسوب میشید و مستمری بهتون تعلق نمیگیره ....

یکم بیشتر تحقیق کنید اگر به خاطر سهل انگاری یکی از مسئولان آموزش پرورش شهرتون به عنوان دانش آموز دیپ مجدد بگیرید در نهایت هنگام صادر شدن دیپ براتون مشکل پیش میاد ....
      اگه میشد اقای جوکار یکم بیشتر شفاف سازی میکردن عالی میشد

حالا من دیپلم مجدد محسوب میشم یا داوطلب آزاد ؟
      بالای فرمی که پر کردم نوشتن درخواست دیپلم مجدد

نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      جواب همه سوالات رو پرسیدم قبلا
      جواب سوال اول: بله میتونی همه دروس رو شهریور امتحان بدی
      جواب سوم: نیاز به اموزش پروش نیست شما باید بری دبیرستان بزرگسالان شهرتون مدارک رو اونا بهتون میگن اما دیپلم قبلیتون واجب هست و کپی شناسنامه و...
      من وقتی رفتم گفت نمیشه - حالا شما میگید میشه ؟ شما دیپلم مجدد گرفتید ؟ همه دروس رو امتحان دادی یا بخشی شون رو ؟ هزینه ای که دادید چقدر بود ؟ باز واستون کلاس گذاشتن یا نه ؟

و در جواب سوال سومی که گفتید - اخه من رفتم - گفت باید بری اموزش پرورش - منم رفتم اونجا - گفت برو یه کارنامه و گواهی دیپلم همراه با مهر و امضا از دبیرستان بیار - منم براش اوردم - گفت حالا کدوم درس ها رو میخای امتحان بدی ؟ منم بش گفتم همه رو به جز تاریخ - خلاصه یه نامه زد - همه دروس رو داخلش نوشت - زیرش رو امضا کرد - گفت حالا هم کارنامت و هم این نامه رو ببر پیش رئییس کل مهر و امضا کنه - اون وقت ببر مدرسه بزرگسال ثبت نام کن

10. Top | #685
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      درسته جانم
      ولی هزینش اینقدر ها نمیشه که
      اینا دارن هزینه پول کلاس ها رو از ما میگیرن

---------
      فعلا کاری به تهران ندارم - درخواستم از شماهاست که این مسیر رو تجربه کردید و از همه قوانینش خبر دارید

اگه میشد اقای جوکار یکم بیشتر شفاف سازی میکردن عالی میشد

حالا من دیپلم مجدد محسوب میشم یا داوطلب آزاد ؟
      بالای فرمی که پر کردم نوشتن درخواست دیپلم مجدد

من وقتی رفتم گفت نمیشه - حالا شما میگید میشه ؟ شما دیپلم مجدد گرفتید ؟ همه دروس رو امتحان دادی یا بخشی شون رو ؟ هزینه ای که دادید چقدر بود ؟ باز واستون کلاس گذاشتن یا نه ؟

و در جواب سوال سومی که گفتید - اخه من رفتم - گفت باید بری اموزش پرورش - منم رفتم اونجا - گفت برو یه کارنامه و گواهی دیپلم همراه با مهر و امضا از دبیرستان بیار - منم براش اوردم - گفت حالا کدوم درس ها رو میخای امتحان بدی ؟ منم بش گفتم همه رو به جز تاریخ - خلاصه یه نامه زد - همه دروس رو داخلش نوشت - زیرش رو امضا کرد - گفت حالا هم کارنامت و هم این نامه رو ببر پیش رئییس کل مهر و امضا کنه - اون وقت ببر مدرسه بزرگسال ثبت نام کن
      اره باید ببری اموزش پرورش واسه مهر اما اول مراجعه به دبیرستان بزرگسالان هست
      من هنوز نه اما در شرف اقدامم و پرسیدم
      همه دروس سخته امتحان دادن بعضی از عمومیا و بیشتر اخصاصیا رو امتحان بدی بهتره
      مشاور

11. Top | #686
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aminreza_star نمایش پست ها
      دقیقا مشکل همینجایی هست که bold کردم. آخه من همون سال 91 که فارغ التحصیل شدم پروندم رو از مدرسه گرفتم. موقع ثبت نام هم تو دانشگاه از داخل پرونده تحصیلیم مدرک سال سومم رو برداشتن و ضمیمه پرونده ثبت نام دانشگاهم شد. درواقع جز مدارک موردنیاز ثبت نام دانشگاه بود.

الان تو پرونده تحصیلیم همه چی دارم جز اون یدونه برگه ای که دانشگاه ازم برداشت. با این اوصاف میگین چیکار کنم ؟

ضمنا ادبیات تخصصی و عربی تخصصی و زبان فارسی تخصصی چجوریاس ؟‌ سخت تر از درسای عمومی خودمونه ؟
      دوستان مارو هم دریابین

12. Top | #687
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان مارو هم دریابین
      واسه مدرک دیپلم که نداری به دبیرستان بزرگسالان بگو اونا یا ارجاع ات میدن اموزش پرورش یا دبیرستان قبلیت یک گواهی بهت میدن
      میخوای دیپلم انسانی بگیری؟ ادبیات نه تقریبا همونه عربی تخصصی یکم شاید اذیتت کنه ببین شرط اصلی علاقه اس به دروس انسانی اگه علاقه داری برو بگیر وگرنه معدلت شاید زیاد بالا نیاد
      مشاور

13. Top | #688
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      واسه مدرک دیپلم که نداری به دبیرستان بزرگسالان بگو اونا یا ارجاع ات میدن اموزش پرورش یا دبیرستان قبلیت یک گواهی بهت میدن
      میخوای دیپلم انسانی بگیری؟ ادبیات نه تقریبا همونه عربی تخصصی یکم شاید اذیتت کنه ببین شرط اصلی علاقه اس به دروس انسانی اگه علاقه داری برو بگیر وگرنه معدلت شاید زیاد بالا نیاد
      ببین داداش فک کنم متوجه نشدی چی گفتم.
      من همه چی دارم.
      همون سالی که فارغ التحصیل شدم گواهی دیپلم و پرونده تحصیلیم رو از مدرسم گرفتم. اما موقع ثبت نام تو دانشگاه گواهی دیپلمم رو از تو پرونده تحصیلیم برداشتن چون جز مدارک موردنیاز ثبت نام بود.
      درواقع الان گواهی دیپلم من دست دانشگاه هست و تا انصراف ندن بهم نمیدن.
      حالا با این شرایط چیکار کنم ؟
      اصن با وجود دانشجو بودنم بهم گیر نمیدن ؟

14. Top | #689
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ببین داداش فک کنم متوجه نشدی چی گفتم.
      من همه چی دارم.
      همون سالی که فارغ التحصیل شدم گواهی دیپلم و پرونده تحصیلیم رو از مدرسم گرفتم. اما موقع ثبت نام تو دانشگاه گواهی دیپلمم رو از تو پرونده تحصیلیم برداشتن چون جز مدارک موردنیاز ثبت نام بود.
      درواقع الان گواهی دیپلم من دست دانشگاه هست و تا انصراف ندن بهم نمیدن.
      حالا با این شرایط چیکار کنم ؟
      اصن با وجود دانشجو بودنم بهم گیر نمیدن ؟
      دانشگاه ازادی حتما؟؟ کاش بجای مدرک دیپلم سفته میدادی
      چرا اطلاعات غلط بهت بدم بذار بعد تعطیلات بزنگ دبیرستان بزرگسالان بپرس بگو دانشجوام میتونم دیپلم مجدد بگیرم یا نه؟
      خودمم از یکی واست میپرسم همینجا جوابتو میدم
      مشاور

15. Top | #690
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دانشگاه ازادی حتما؟؟ کاش بجای مدرک دیپلم سفته میدادی
      چرا اطلاعات غلط بهت بدم بذار بعد تعطیلات بزنگ دبیرستان بزرگسالان بپرس بگو دانشجوام میتونم دیپلم مجدد بگیرم یا نه؟
      خودمم از یکی واست میپرسم همینجا جوابتو میدم
      بله متاسفانه.
      به ما که گیر سه پیچ دادن گفتن مدرک دیپلم. حتی ثبت نام منو قطعی نکردن تا زمانی که مدرک دیپلم ندادم.
      پنجم اداره اموزش و پرورش بازه برم بپرسم ؟
      راستی این دبیرستانای بزرگسالان چجور جاهایی هستن ؟ فرق میکنن با دبیرستانای خودمون ؟
      ای خدا تو این بهبوهه مشکلات فراوون مشکل مدرک دیپلممونم اضافه شد :yahoo (19):

صفحه 46 از 181 نخستنخست ... 3645464756146 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 189 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 189 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن