مشاور
مرسی دوستان گلم
میشه یکم شفاف تر بگید
اون آقاهه ( مسول بخش متوسطه اموزش پرورش ) بهم گفت که شما حق نداری هیج جا ثبت نام بکنی جز مدرسه بزرگسال دولتی - که توی کلان شهر اهواز یه دونه بیشتر نیست - چون قبلش خودم میخواستم داخل یه مدرسه بزرگسال غیر دولتی شرکت بکنم و غیر حضوری امتحان بدم - که اون اقاهه تاکید کرد که برای دیپلم مجدد ، شما فقط و فقط باید در بزرگسال دولتی شرکت بکنید - بزرگسال دولتی هم میگه برات مستمر رد میشه - توی یه تابلو هم زده بود که فکر کنم همه دروس سال سوم میشن 24 واحد - و گفت شما بیشتر 20 واحد نمیتونی امتحان بدی
بعد هم گفت که حتی اگه دی ماه 94 دیپلمت بگیری میتونی توی کنکور 95 ثبت نام کنی
جناب artim و Jokar , امیر لولو
اگه مدرک یا تبصره قانونی دارید اعلام بکنید که طبق همون قوانین بتونم باشون صحبت کنم
چون خوده مسولش گفت که حتما باید بزرگسال دولتی حضوری شرکت بکنی و میتونی سر کلاس هاش نری
ببین توی شهرستان ها معمولا یدونه یا دو تا بیشتر بزرگسالان نیست
اکثرا هم قانون های جدید رو نمیدونن اگه مخالفت کردن بگین زنگ بزنن از تهران بپرسن
مستمر و کتبی یکی میشه چون بزرگسالان غیر حضوری باید دیپلم مجدد بگیری همون نمره کتبی نمره مستمر هم میشه و اصلا شما کاری به مستمر و معدل نداری فقط نمره کتبی دروس واسه شما مهمه دروسی که مشترک هستن مثل عمومیا رو اگه نمرت خوبه که هیچی جایگزین میکنی همون نمره رو اما اگه نمرت پایینه و میخوای میتونی باز همون رو امتحان بدی شما هم میتونی خرداد هم شهریور و هم دی امتحان بدی و واسه کنکور 95 تاثیر داده میشه
مشاور
داداش میشه یه کار واسم بکنی
این رو طبق یک تبصره یا قانون برای بیاری
اگه شده به اموزش پرورش بری و این کار برام پیگیری بکنی- حق الزحمت هم با خودم
اینکه بنده میخام فقط امتحان بدم - یعنی غیر حضوری
ولی اینا میگن 300 تومن باید بدم - اون هم واسه کلاس های حضوری
مشاور
درسته جانم
ولی هزینش اینقدر ها نمیشه که
اینا دارن هزینه پول کلاس ها رو از ما میگیرن
---------
فعلا کاری به تهران ندارم - درخواستم از شماهاست که این مسیر رو تجربه کردید و از همه قوانینش خبر دارید
اگه میشد اقای جوکار یکم بیشتر شفاف سازی میکردن عالی میشد
حالا من دیپلم مجدد محسوب میشم یا داوطلب آزاد ؟
بالای فرمی که پر کردم نوشتن درخواست دیپلم مجدد
من وقتی رفتم گفت نمیشه - حالا شما میگید میشه ؟ شما دیپلم مجدد گرفتید ؟ همه دروس رو امتحان دادی یا بخشی شون رو ؟ هزینه ای که دادید چقدر بود ؟ باز واستون کلاس گذاشتن یا نه ؟
و در جواب سوال سومی که گفتید - اخه من رفتم - گفت باید بری اموزش پرورش - منم رفتم اونجا - گفت برو یه کارنامه و گواهی دیپلم همراه با مهر و امضا از دبیرستان بیار - منم براش اوردم - گفت حالا کدوم درس ها رو میخای امتحان بدی ؟ منم بش گفتم همه رو به جز تاریخ - خلاصه یه نامه زد - همه دروس رو داخلش نوشت - زیرش رو امضا کرد - گفت حالا هم کارنامت و هم این نامه رو ببر پیش رئییس کل مهر و امضا کنه - اون وقت ببر مدرسه بزرگسال ثبت نام کن
مشاور
واسه مدرک دیپلم که نداری به دبیرستان بزرگسالان بگو اونا یا ارجاع ات میدن اموزش پرورش یا دبیرستان قبلیت یک گواهی بهت میدن
میخوای دیپلم انسانی بگیری؟ ادبیات نه تقریبا همونه عربی تخصصی یکم شاید اذیتت کنه ببین شرط اصلی علاقه اس به دروس انسانی اگه علاقه داری برو بگیر وگرنه معدلت شاید زیاد بالا نیاد
مشاور
ببین داداش فک کنم متوجه نشدی چی گفتم.
من همه چی دارم.
همون سالی که فارغ التحصیل شدم گواهی دیپلم و پرونده تحصیلیم رو از مدرسم گرفتم. اما موقع ثبت نام تو دانشگاه گواهی دیپلمم رو از تو پرونده تحصیلیم برداشتن چون جز مدارک موردنیاز ثبت نام بود.
درواقع الان گواهی دیپلم من دست دانشگاه هست و تا انصراف ندن بهم نمیدن.
حالا با این شرایط چیکار کنم ؟
اصن با وجود دانشجو بودنم بهم گیر نمیدن ؟
مشاور
بله متاسفانه.
به ما که گیر سه پیچ دادن گفتن مدرک دیپلم. حتی ثبت نام منو قطعی نکردن تا زمانی که مدرک دیپلم ندادم.
پنجم اداره اموزش و پرورش بازه برم بپرسم ؟
راستی این دبیرستانای بزرگسالان چجور جاهایی هستن ؟ فرق میکنن با دبیرستانای خودمون ؟
ای خدا تو این بهبوهه مشکلات فراوون مشکل مدرک دیپلممونم اضافه شد :yahoo (19):
در حال حاضر 189 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 189 مهمان)